Viisi nerokasta keksirasian käyttötapaa

Tämä keksirasia säilyttää herkulliset keksit ja leivonnaiset tuoreina pidempään. Voit laittaa siihen itse leipomasi herkkuja, jolloin siitä tulee mainio lahja ystävälle.

Tee keksirasiasta yksilöllinen lisäämällä siihen kaunis tai hauska kuva. Voit jopa kiinnittää siihen Lahjapaketointi Tarrat tai Pienet pakettikortit, joka antaa lahjalle viimeisen silauksen.

  • Metallirasia valokuvalla
  • Pyöreä, sydämen, nelikulmainen muotoinen tai kulmikas metallirasia valokuvalla
  • Laadukas valokuva on painettu rasian kanteen
  • Valmistettu metallista jossa painatus alumiinilaatalla
Tee Keksirasia metalli

Tämä rasia käy myös hienosta lahjasta, vaikka et olisikaan jauhopeukalo.

Rasiasta on moneksi...

1. Olet jo löytänyt täydellisen joululahjan, mutta mikset ajattelisi isommin!

1. Olet jo löytänyt täydellisen joululahjan, mutta mikset ajattelisi isommin! 1. Olet jo löytänyt täydellisen joululahjan, mutta mikset ajattelisi isommin!

Voit pakata joululahjan rasiaan, jolloin paketista itsestään tulee osa lahjaa. Lahjan avaamisesta tulee takuulla hauskaa.

Valitse suorakulmainen tai pyöreä rasia, valikoi tyyli laajasta valikoimastamme ja lisää lopuksi kuvat. Voit halutessasi myös ladata oman kollaasin tai kuvan.

2. Hei kummitäti, vuosi 2017 oli mahtava!

Anna kummitädillesi, kummisedällesi tai isovanhemmillesi yhteenveto koko vuodesta.

Kerää joitakin parhaita kuvia edellisvuodelta, tulosta ne retrotyylisinä tai neliömäisinä, ja valitse niistä parhaat säilytysrasian pintaan. Lisää lahjapakettiin narua ja pienoispyykkipoikia.

Lahjan saaja voi ripustaa kuvat pyykkipoikien avulla naruun, ja tuloksena on hauska esillepano arvokkaista muistoista

2. Hei kummitäti, vuosi 2017 oli mahtava!

3. Tämä rasia paljastaa sisältönsä

Lisää rasian kanteen valokuva tai piirros rasian sisällöstä. Näin sinun ei tarvitse enää tonkia läpi kaikki rasioita löytääksesi etsimäsi. Tässä muutamia ideoita:

Ensiaputarvikkeet hajamieliselle
Ensiaputarvikkeet hajamieliselle

Tee ensiapurasia hajamieliselle sukulaisellesi. Ota kuva sisällöstä ja käytä sitä rasian kansikuvana. Se toimii myös kätevänä muistilistana, jonka avulla ensiapurasia on helppo täyttää käytön jälkeen.

Ensiaputarvikkeet hajamieliselle
Aamuteelle
Aamuteelle

Täytä rasia eri teelaaduilla ja etsi kaunis teenjuontiin liittyvä kuva, tai kenties vaikka kuva thaimaalaisesta teeplantaasista. Voit toki soveltaa samaa ideaa myös muita herkkuja varten.

Aamuteelle
Luovat henkilöt eivät ole sotkuisia – heidän ympäristönsä on täynnä ajatuksia Luovat henkilöt eivät ole sotkuisia – heidän ympäristönsä on täynnä ajatuksia
Luovat henkilöt eivät ole sotkuisia – heidän ympäristönsä on täynnä ajatuksia

Tee neulomisesta tai ompelusta pitävälle ystävälle ompelutarvikerasia. Lisää kanteen kuva rasian sisällä olevista ompelutarvikkeista, tai etsi kaunis kuva, joka liittyy harrastukseen.

Luovat henkilöt eivät ole sotkuisia – heidän ympäristönsä on täynnä ajatuksia Luovat henkilöt eivät ole sotkuisia – heidän ympäristönsä on täynnä ajatuksia

4. Ohjeet TI-pakkauksen tekoon

Yllätä suvun viherpeukalot tai gourmet-kokit tee-se-itse-pakkauksella.

Ruoanlaittajan paketti
Ruoanlaittajan paketti

Etsi herkullinen resepti ja kerää kaikki ainekset pieniin rasioihin tai pusseihin. Laita ainekset rasiaan ja yksilöi se lisäämällä siihen kaunis kuva valmiista tuotteesta. Herkullinen joulu.

Voit lisätä TI-pakettiisi myös kutsut, jos haluat vaikka päästä maistelemaan lopputulosta.

Ruoanlaittajan paketti
Viherpeukalon paketti
Viherpeukalon paketti

Kokoa siemenvalikoima vihannespuutarhaa varten, ja liitä mukaan kalenteri, jossa on istutus- ja korjuuajat. Tämä lahja on kätevä apu suunnitteluun puutarhanhoidosta kiinnostuneille.

Viherpeukalon paketti

5. Anna kumppanillesi tai lapsillesi elämyslahja

Yllätä kumppanisi laittamalla rasiaan liput yhteiselle viikonloppuretkelle, tai yllätä lapsesi viemällä perheesi huvipuistoon yksilöllisen muistorasian avulla.

Etsi hyvä kuva matkakohteesta sekä matkaopas, kartta ja/tai sanakirja usein tarvittavista lauseista. Myöhemmin voit laittaa rasiaan matkalta kertyneitä matkamuistoja. Kerää parhaat kuvasi kuvakirjaan ja lisää mukaan käytettyjä lippuja, simpukoita, postikortteja yms. jotka säilytit matkalta. Voit elää kokemuksen uudelleen niin usein kuin haluat.

5. Anna kumppanillesi tai lapsillesi elämyslahja