3 vinkkiä – kooste vuodesta 2015 kuvin!

3 vinkkiä – kooste vuodesta 2015 kuvin!

Olemme jättäneet vuoden 2015 taaksemme ja suuntaamme katseemme jännittävään vuoteen 2016. Joulustressin jälkeen on aika taas palata arkeen. Tammikuu on täydellinen aika tehdä yhteenveto kuluneesta vuodesta. Ota askel pidemmälle tänä vuonna ja tee näyttävä kooste kuvin. Tässä 3 parasta vinkkiämme siihen, kuinka voit tehdä koosteen vuodesta 2015:

1. Kollaasi vuodesta 2015
Luo kollaasi parhaista kuvistasi vuodelta 2015: nauti menneestä ja muista kuluneen vuoden kauniit hetket. smartphoton sivuilla sinulla on monia mahdollisuuksia tehdä juuri tämä. Valitse itse kehystettävä juliste, tai julistetaulu tai Canvas-taulu, joka on valmis ripustettavaksi seinälle. Jos etsit vieläkin ainutlaatuisempaa tapaa luoda tyylikästä taidetta, on valittavanasi useita vähän erikoisempia, mutta hienoja vaihtoehtoja kuten akryylilasitaulu, alumiinitaulu tai vinyylipainos.
Alla ovat hienoimmat kollaasimallimme seinäkoristeiksi.

Julistetaulu

Julistetaulu sydänkollaasilla

Julistetaulu sydänkollaasilla

Canvas-taulu

Canvas-taulu 16 kuvalla ja tekstillä

2. Kehitä kuvat
Perinteinen, kehitetty kuva on edelleen erittäin arvostettu. Digitaalikameran ja kännykän tultua markkinoille ovat vaihtoehdot omien kuvien kehittämiseen tai tulostamiseen ammattimaiselle valokuvapaperille moninkertaistuneet. Tee kuvaseiniä, verhoa ovi kuvilla tai luo oma kollaasi suurilla kehyksillä. Valitse oma suosikkisi kaikista kokoluokista ja mahdollisuuksista, perinteisistä albumikuvista 10 x 15 cm neliökuviin, retrokuviin tai mustavalkoisiin kuviin. Uutuutena myös panoraamakuvat. Ohessa joitakin esimerkkejä:

Kehitetyt kuvat

Kehitetyt kuvat Supreme Flex valkoisilla reunoilla

Retrokuvat

Retrokuvat

Mustavalkoiset kuvat

Mustavalkoiset kuvat – saatavana matta- tai kiiltäväpintaisina

Panoraamakuvat

Panoraamakuvat

3. Kuvakirja – vuosikirja
Iskeekö inspiraatio selatessasi kuluneen vuoden kuvia? Useimmiten meillä on enemmän kuvia kuin luulemmekaan. Monet kuvista ovat sitä paitsi upeita ja ansaitsevat olla esillä sen sijaan, että vain lojuisivat kovalevyllä odottamassa digitaalista kuvaesitystä.

Sinulla on rajoittamattomat mahdollisuudet luoda kuvakirjoja. Smartphotolla on kuvakirjoja alkaen 8,95 euroa, koosta 17,50 x 13,70 cm kokoon 42,50 x 30,50 vaakatasossa tai 30,50 x 30,50 cm neliökoossa. Voit käyttää paljon aikaa kuvakirjaasi ja luoda itse omat kantesi. Jos sinulla on vähemmän aikaa käytettävissä, voit valita automaattisen täyttötoiminnon, jossa smartphoto ehdottaa parhaan mahdollisen layoutin kuviesi pohjalta.

Kuvakirjat on jaettu eri luokkiin. Saat ehdotuksia ulkonäön ja tyylin suhteen luodaksesi kuvakirjasi. Eri luokat ovat mm. arki, loma, lapset/ristiäiset, vauva ja häät.

Luo vuosikirja kuvistasi

Luo vuosikirja kuvistasi

Kuvakirjat

Anna kuvillesi huomiota ja esittele kuvasi vuodelta 2015

Tee kooste vuodesta 2015 kuvin – mikä on upein lomamuistosi? Mikä on paras arkimuistosi? Mikä on vuoden paras valokuva?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *