7000 digikuvaa – saa kuvasi elämään!

Kun digikuvat yleistyivät joitakin vuosia sitten, se sai kaikki maailman harrastajavalokuvaajat hämmästymään. Yhtäkkiä oli mahdollista kuvata miten paljon hyvänsä, poistaa kuvia, ottaa uusia otoksia tai ottaa lisäkuvia. Tämän seurauksena tietokoneet, kännykät ja ulkoiset kovalevyt ovat täpötäynnä kuvia. Ja jos olet rehellinen itsellesi, kuinka usein esittelet digikuvia kotona?

On monia tapoja nauttia kuvista, jotka on otettu sukellusmatkalta Thaimaassa, ensimmäisestä vuodesta uudessa talossa tai tahmaisista vauvansuista ja arjen mukavista hetkistä. Annamme vihjeitä sekä perinteisistä että toisenlaisista tavoista esitellä ja käyttää kuviasi arjessasi.

1. Tee digikuvista kuva-albumi
On jotenkin taianomaista selata vanhaa valokuva-albumia. Valokuva-albumista ei taida koskaan tulla vanhanaikaista. Kuviesi kehittämistä perinteiselle valokuvapaperille ei kannata väheksyä. smartphotolla voit sitäpaitsi valita useita eri kuvakokoja, aina tavallisista albumin kuvista (10 x 15) neliökuviin tai kuviin, joissa on retrotunnelma. Sekoita ja yhdistele ja liimaa albumiin yhdessä muiden muistojen kanssa. Tämä on paras lahja, jonka voit antaa itsellesi tulevaisuudessa.

valokuvapaperille

Kehitä kuvasi valokuvapaperille

2. Tee digikuvistasi kirja
Haluatko luoda kuva-albumin verkossa ja välttyä leikkaamiselta ja liimaamiselta? Siinä tapauksessa on kuvakirja erinomainen vaihtoehto. smartphotolla valinnanmahdollisuudet ovat rajattomat. Valittavana on monia eri tyylejä, kokoja ja materiaaleja. Kaikkea pehmeistä kansista aina kirjan selkään liimattuihin nahkakansiin. Monet kuvakirjat voi täyttää automaattisesti, jolloin smartphoto ehdottaa layoutin jokaiselle sivulle ja sijoittaa kuvasi kuvakirjaan automaattisesti. Voit tuskin löytää nopeampaa ja helpompaa tapaa luoda ammattimaisia kuvakirjoja!

PhotoBooks_Shoot_Lifestyle9

Kerää parhaat kuvasi kuvakirjaan

3. Sisusta kuvatauluilla ja Canvas-tauluilla
Anna kauniiden arkipäivän muistojen koristaa seiniäsi. Perinteinen Canvas-taulu on aina hieno ja tyylikäs vaihtoehto koristaa seinäsi kuvin ja muistoin. Mutta vaihtoehtoja on huomattavasti enemmän. Esimerkiksi yksinkertainen suurennos tyylikkäässä kehyksessä voi kohottaa koko huoneen ilmeen tai mikset kokeile kuvan painattamista alumiinilevylle? Tai tee niin kuin ammattilaiset ja painata kuvasi akryylilasitaululle. Monet museot ja galleriat käyttävät nykyään tätä tapaa valokuvien esittelyyn.

Canvas & Seinäkoristeet

Koristele seinäsi parhailla kuvillasi

4. Personoi juhlasi
Jos suunnittelet juhlaa, kuvakoristeet on helppo keino saada tapahtumasta henkilökohtaisempi. Järjestä juhlat, joissa on mainioita kuvaviirejä ja pöytäkoristeita omalla kuvalla. smartphoton valikoimassa on lukuisia tarroja ja etikettejä. Käytä niitä karkkipussien tai karkkikassien, servettien ja purkkien koristelemisen. Sekä lapset että aikuiset arvostavat tätä juhlan yksityiskohtaa.

Koristetarrat

Tee juhlastasi persoonallinen koristetarroilla.

Psst! Oiva tapa välttää kuvavuoria

Jos otat tavaksi, että heti valitset parhaat kuvasi ja tallennat/lataat ne smartphoton kansioihin, on helppoa luoda henkilökohtaisia kuvatuotteita verkossa missä oletkin. Muista säilyttää aina kopio kotona tietokoneellasi, ulkoisessa kovamuistissa tai muussa digitaalisessa välineessä. Silloin ei ole vaaraa, että kuvakansiosi kasvaa suuremmaksi kuin Mount Everest, mikä voi todella tuntua ylivoimaiselta selätettäväksi. Älä kuitenkaan lopeta valokuvaamista, vaan ota todella paljon kuvia! Muista myös pitää huolta kaikista upeista muistoista älypuhelimessasi.

Valokuvat

Älä lopeta valokuvaamista – vaan pidä huolta kuvistasi digitaalisen kuvavuoren luomisen sijaan.

Käy sivuillamme smartphoto.fi saadaksesi lisää inspiraatiota ja vihjeitä siitä, mitä voit saada aikaan kuvistasi!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *