Kerää vuoden kohokohdat kuvakirjaan

Kerää vuoden kohokohdat kuvakirjaan

Vuosi 2020 vetää viimeisiä, ja nyt voidaan käydä läpi vuoden kuvat ja muistella parhaat hetket. Kuten kaikki tiedämme, tämä vuosi on ollut hieman erilainen kuin muut vuodet. Ehkä on tullut työskenteltyä ja matkustettua vähemmän, ja olemme saaneet viettää enemmän aikaa kotona perheen kesken. Mutta ehkä on myös tullut vietettyä enemmän aikaa lähiluonnossa – retkeillä ja kävelyillä. Toivottavasti kuvia on tullut otettua, ja hienoja muistoja löytyy näin jälkikäteen vuoden tapahtumista. Ja miksei tehdä jotain hienoa parhaista kuvista? Esimerkiksi fyysinen kuvakirja, johon voi palata kerta toisensa jälkeen muistamaan mennyttä vuotta. Smartphotolla on laaja valikoima erilaisia kuvakirjoja, jotka sopivat tyyliisi riippumatta siitä mielyttääkö klassisempi tai modernimpi design silmääsi. Siksi haluamme tässä postauksessa auttaa sinua valitsemaan juuri sinun projektiisi sopiva malli. 

1.   Näyttävä kahvipöytäkirja

On helppoa ymmärtää miksi kahvipöytäkirjasta on tullut niin suosittu trendi. Kaunis kirja pöydällä on sekä hyvä sisustusyksityiskohta, että keskusteluaihe kun on vieraita. Jos haluatte näyttää vieraileville sukulaisille ja ystäville vuoden kuvat rennolla tavalla, suuri XL tai L kahvipöytäkirja on hyvä valinta. Näin vieraat voivat itse selata kuvia omassa tahdissaan. XL kuvakirjoja on saatavana sekä nelikulmaisena että vaakana, ja L kirjoja saa näiden mallien likäksi myös pystysuorana. Voit valita joko standardi paperi, kiiltävä paperi tai matta kuvapaperi XL ja L kirjaan. 

2. Kuvakirjakokoelma kirjahyllyssä

Onko teillä kuvakirjoja menneistä vuosista? Tai olisiko nyt aika aloittaa uusi perinne, ja tehdä uusi kuvakirja joka vuosi? Silloin suosittelemme samankokoisia kirjoja, jotka istuvat hyvin rivissä kirjahyllyssä. Vaakasuora M kuvakirja on normaalin kirjan kokoinen ja sopii erinomaisesti kirjahyllyysi! Näin muistot säilyvät vuodesta toiseen.

3. Anna kuvakirja lahjaksi 

Kuvakirja on tietysti myös hauska ja useimmiten arvostettu lahja. Vähän pienempi neliö minikuvakirja tai taskukirja on samalla sekä vaatimaton että harkittu lahja. Kerää kirjaan kuvat yhteisistä hetkistä, ja saaja varmasti ilahtuu! 

Joten nyt toivomme, että saat kerättyä kaikki hienot muistot kansien sisälle, ja että joulu ja loppuvuosi tuovat vielä lisää kauniita muistoja ensi vuoden kirjaa varten!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *