DIY-VIDEO – Näin teet valokuvallisen joulukoristeen – joulukuusi täynnä muistoja 🎄

DIY-VIDEO – Näin teet valokuvallisen joulukoristeen – joulukuusi täynnä muistoja 🎄

On jälleen aika tehdä joulukoristeita kanssamme! Tällä kertaa askartelemme suloisia joulukuusenkoristeita liimaamalla valokuvia puupalikoihin! Erittäin yksinkertainen joulukoriste-DIY koko perheelle. Annamme myös muita vinkkejä siihen, miten voit tehdä yksinkertaisia joulukoristeita ja saada joulukuusen täyteen muistoja 🎄. Katso alla oleva DIY-video tai seuraa vaihe-vaiheelta -opasta täällä blogissa.

Sinä tarvitset:

joulukoriste

Tee näin:

1. Leikkaa kuvat irti toisistaan

joulukoriste

Tämän joulukoristeen tekeminen alkaa siitä, että yksittäiset Photo booth-kuvat leikataan irti toisistaan. Jos käytät puupalikoita joiden koko on 45x45x45 mm, sopivat yksittäiset Photo booth-kuvat niihin lähes täydellisesti – vain kuvien reunoista on leikattava vähän. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi on hyvä, että leikkaat reunoja vähän kerrallaan.

2. Liimaa kuvat kiinni puupalikoihin

joulukoriste

Seuraavaksi kuvat liimataan puupalikkaan. Käytimme tässä yleisliimaa, joka sopii useimpiin pintoihin. Muista antaa liiman kuivua kunnolla, ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen. Nyt joulukoristeesi alkaa jo muotoutua!

3. Lisää kerros lakkaa

joulukoriste

Kun liima on kuivunut, on aika lakata koriste decoupage-lakalla. Näin valokuvasi saa suojakerroksen ja kiinnittyy samalla kunnolla puupalikkaan, jolloin joulukoristeesta tulee kestävämpi. Lakkaa palikka pehmeällä pensselillä ja anna sen kuivua noin kaksi tuntia. Levittäessä lakka on valkoista, mutta muuttuu läpinäkyväksi kuivuessaan.

joulukoriste

4. Kiinnitä silmukkaruuvit

Lakan kuivuttua voit kiinnittää silmukkaruuvit, jotta koriste voidaan ripustaa joulukuuseen. Silmukkaruuvi on helppo kiinnittää käsin, mutta voit helpottaa sen kiinnitystä laittamalla ruuvimeisselin silmukkaan ja saadaksesi näin paremman otteen.

5. Kiinnitä naru silmukkaan

joulukoriste

Kiinnitä lopuksi kaikki narut tai nauhat ruuvisilmukoihin. Me valitsimme koristeeseen nahkaisen narun, saadaksemme siihen maalaistunnelmaa. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa narua, kunhan sen saa sidottua niin, ettei solmu avaudu käytössä. Narun kiinnityksen jälkeen voit ripustaa koristeesi joulukuuseen ja alkaa odottaa joulupukin tuloa!

joulukoriste

Muita tapoja tehdä kuvallisia joulukoristeita!

joulukoriste

Retrokuvat

Nyt seuraa lisää vinkkejä kauniista ja yksilöllisistä valokuvajoulukoristeista. Kehitä valokuvasi retrokuvina. Tee retrokuvaasi reikä reikäpihdeillä tai rei’ittimellä. Pujota nauha reiästä, solmi se, ja ripusta joulukuuseen. Yksinkertainen ja tyylikäs joulukoriste!e!

joulukoriste

Valokuvalliset joulukuusenpallot

Seuraava vinkki on perinteinen joulukuusenpallo persoonallisella vivahteella. Pallot myydään pakkauksissa, joissa on kaksi valkoista keraamista palloa ja erilliset kuvatarrat valistemistasi kuvista.

joulukoriste

Puiset Joulukuusenkoristeet

Viimeisenä vinkkinä puiset valokuvajoulukoristeet. Puiset joulukuusenkoristeet tulevat neljän pakkauksissa. Voit valita ympyrän- tai kuusikulmionmuotoisen koristeen, lisätä oman tekstin ja valokuvan.

Haluatko lisää vinkkejä jouluaskarteluun? Seuraa Youtube-kanavaamme ja tätä blogia tietenkin!

Ilahdumme suuresti, jos jaat kanssamme mitä olet askarrellut valokuvistasi. Merkitse meidät mielellään Instagramissa @smartphoto.fi tai käytä #mysmartphoto.

Onnea askarteluihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *