Näin helppoa se on! 5 vihjettä, joilla lastenkutsut onnistuvat

Näin helppoa se on! 5 vihjettä, joilla lastenkutsut onnistuvat

Muistatko ensimmäiset lastenkutsusi? Sukulaiset lahjoineen, hienon täytekakun kaikkine kynttilöineen ja puhtaan onnentunteen? Jos olet vanhempi, olet onnekas voidessasi kokea tämän uudelleen lapsesi silmin. Täydellisten lastenjuhlien suunnittelusta voi helposti saada paineita. Valmistelujen ei kuitenkaan tarvitse olle erityisen vaikeita, eikä niiden tarvitse viedä paljon aikaa. Olemme koonneet 5 vihjettä kuinka helposti voit luoda unohtumattomat ja persoonalliset lastenkutsut.

onnistuvat

Onnistu lastenkutsujen järjestämisessä. Persoonallisia tuotteita onnistuneiden lastenkutsujen järjestämiseen

1. Kutsu tyylikkäästi – persoonalliset kutsukortit
Ensimmäinen kohta onnistuneiden juhlien järjestämiseksi on kaunis kutsukortti. Se ilahduttaa vieraita jo ennen kuin juhlat ovat alkaneet. Valokuvallisesta kutsukortista ilmenee sitä paitsi selkeästi juhlien päähenkilö – lapsesi! Voit helposti luoda persoonallisia kutsukortteja omista kuvistasi verkkosivuillamme. Löydät helposti suosikkisi mitä tulee malleihin ja korttityyppeihin. Tehdäksemme valinnastasi vieläkin helpomman, olemme smartphotossa koonneet kaikki lastenkortit samaan paikkaan – joustavaa eikö totta? Valittavana on monia eri malleja ja korttityyppejä. Seuraavassa muutamia: Klassiset kortit, Taitekortit ja 6-sivuinen kuvakortti. Katso tältä sivulta nähdäksesi koko valikoimamme!

SingleCard_Shoot_Lifestyle15

Klassinen kuvakortti – hinta alkaen 0,71 euroa/kpl

FoldedCard_Shoot_Lifestyle3

Esimerkki Taitekorteista panoraaama – hinta alkaen 1,25 euroa/kpl

DoubleFoldedCard_Shoot_Lifestyle6

Kuvakortti, 6 sivua – valinnat ovat rajattomat, hinta alkaen 2,6 euroa/kpl

2. Ainutlaatuiset syntymäpäivälahjat lapsellesi – kuvalahjat
Lapset rakastavat omien valokuviensa katsomista, niin yksinkertaista se on! Syntymäpäivälahjasta omalla kuvalla tulee heti lapsesi suosikki. Hyvä vihje onkin, että valitset suosikkikuvan lapsestasi ja luot esimerkiksi palapelin kuvalla, pehmolelun tai lasten esiliinan. Nähdäksesi yli 250 ainutlaatuista kuvalahjaamme, katso tänne saadaksesi lisää vihjeitä.

kuvapalapeli!

Paras syntymäpäivälahja – kuvapalapeli!

 

Bear_Shoot_Lifestyle1

Nallesta, jonka puserossa on persoonallinen painettu valokuva, tulee helposti lapsesi suosikki.

Lasten esiliina persoonallisella kuvalla.

Lasten esiliina persoonallisella kuvalla.

3. Yksilöllinen lasten kuvakirja – lahja säilytettäväksi tulevaisuutta varten
Vinkki yksilölliseksi syntymäpäivälahjaksi on satukirja MyNameBook. Tästä smartphoton uutuudesta on jo tullut suuri menestys. Lastenkirjassa on pieniä tarinoita, joissa eläimet keräävät kirjaimia ja muodostavat niistä lapsen nimen.
Kiva lukea yhdessä lapseski kanssa! Valitse mieleisesi useista kansimalleista, kirjoita henkilökohtainen viesti (joka painetaan kannen sisäsivulle), kirjoita lapsesi nimi ja smartphoto huolehtii lopusta. Saat kotiin toimitettuna aivan ainutlaatuisesti tuotetun kirjan lapsellesi.

MyNameBook

MyNameBook, jossa lapsesi nimi on pääosassa

4. Luo täydellinen juhlatunnelma
Lastenkutsuihin tarvitaan paljon kaikkea! Ilmapalloja, juhlakoristeita, ongintaa, paljon keksejä ja leivonnaisia. Tietysti on myös tärkeää, että juhlan päähenkilö käy selvästi ilmi. Persoonalliset juhlakoristeet ovat erittäin suosittuja. Kata esimerkiksi lautasilla, joissa on oma kuva ja ripusta kattoon viirejä kuvalla ja henkilökohtaisilla teksteillä! Vielä enemmän vihjeitä yksilöllisiin koristeluihin löydät tästä!

persoonallisesti lastenkutsuihin

Kata persoonallisesti lastenkutsuihin lautasilla, joissa on oma kuva

henkilökohtaiset viirit juhliisi

Ripusta henkilökohtaiset viirit juhliisi

5. Tee juhlastasi ikimuistoinen
Kuvakirjan tekeminen lastenkutsuista on todella hauskaa! Siten voitte muistella tuota onnellista juhlapäivää. Valitse kova tai pehmeä kansi ja monista värikkäistä ja hauskoista malleista. Jos haluat panostaa vähän yksinkertaisempaan, valitse uutuus MiniKuvakirja. Se on perinteisen Pixikirjan kokoinen ja lapsi voi helposti selata sitä itse. Säilytä parhaat kuvasi kauniissa kuvakirjassa!

kuvakirjat

Tee kuvakirja ja säilytä muistot tulevaisuutta varten

Minikuvakirjat

Minikuvakirja sopii täydellisesti lapsen itse selattavaksi. Hinta euroa 7,95

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *