Isänpäivä lähestyy – tässä parhaat lahjavinkit!

Isänpäivä lähestyy – tässä parhaat lahjavinkit!

Marraskuussa on taas aika juhlia kaikkia isiä sekä isähahmoja isänpäivänä 12.11. Isänpäivä on erityinen päivä, jolloin voimme osoittaa kiitollisuuttamme ja rakkauttamme isillemme. Yksi tapa tehdä se on antaa heille merkityksellinen lahja. Lahjaideat isälle on koottu kätevästi yhteen paikkaan Smartphoton sivuilla, mistä voi käydä poimimassa inspiraatiota ja hauskoja tuotteita henkilökohtaisella kosketuksella. Tässä on joitakin lahjaideoita, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan täydellisen lahjan isälle.

Kotikokille

Jos juhlan kohde pitää ruoasta ja ruoanlaitosta, löytyy monenlaisia hauskoja lahjoja hänelle. Grillimestarille sopii ainutlaatuinen Smart2Give grillilaatikko, josta löytyy muun muassa grillaukseen sopivien mausteiden lisäksi esiliina, johon voi lisätä grillimestarin nimen, henkilökohtaisen tekstin tai hienon valokuvan muistoksi. Esiliinasta löytyy kolme eri värivaihtoehtoa, jotka ovat 100-prosenttista OEKO-TEX-sertifioitua tai luonnollista reilun kaupan puuvillaa. Ruoanlaittoteemaisen lahjan voi täydentää vaikkapa yksilöllisillä pannunalusilla tai pullonavaajalla.

Uutta twistiä perinteille

Suosittu tapa juhlia isää isänpäivänä on tuoda aamupala hänelle sänkyyn. Perinteiseen aamupalatarjoiluun voi tuoda uuden ja persoonallisen twistin esimerkiksi uniikilla keksirasialla, johon voi laittaa lempikuvan kanteen. Kun keksit on syöty, laatikon voi käyttää muihin tarkoituksiin tai vaikka koristeeksi kodissa. Aamupalan kahvit voi tarjoilla ihanasta emalimukista personoidulla viestillä tai valokuvalla.

Isälle, jolla on jo kaikkea

Joskus tuntuu siltä, että juhlan kohteella on jo kaikki mitä tarvitsee tai on vaikea keksiä mitä hänelle voisi antaa. Yksi hyvä ratkaisu tähän on kuvakirja, johon voi koota menneen vuoden kohokohdat ja isän ikimuistoisimmat hetket. Käytännölliset lahjat ovat myös täydellisiä, ja niistä voi samaan aikaan tehdä hienon muiston lisäämällä lempivalokuvat. Esimerkiksi hiirimatto kalenterilla on samalla käytännöllinen ja persoonallinen lahja, samoin nahkasta tehty korttikotelo, jonka kanteen voi kaivertaa saajan nimen tai henkilökohtaisen viestin, ja jonka sisällä on tilaa myös valokuville.

Kaiken kaikkiaan isänpäivä on enemmän kuin pelkkä kalenterimerkintä. Se on tilaisuus kiittää isiä, isoisiä, sekä muita isähahmoja elämässämme heidän uhrauksistaan, rakkaudestaan ja tuestaan. Se on päivä, jolloin voimme korostaa isän roolia ja tärkeyttä. Joten, olipa se pieni lahja tai suuri ele, älä unohda juhlistaa isänpäivää ja näyttää kiitollisuutesi isälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *