Mitä isälle isänpäivälahjaksi?

Mitä isälle isänpäivälahjaksi?

Isänpäivä on tulossa ja nyt on hyvä aika alkaa suunnitella, niin että päivästä tulee unohtumaton! Voit tarjota isälle aamiaista sängyssä, kokata kunnon juhlaillallinen tai viedä hänet ulos syömään. Tärkeintä isälle on varmasti saada viettää aikaa perheen kesken. Jos et kuitenkaan ole varma mitä ostaa isälle lahjaksi, annamme tässä postauksessa muutama vinkki persoonalliseen ja huomaavaiseen lahjaan. 

Muista isää perheen parhaista hetkistä makeisilla

Onko sinulla onnistunut kuva kesän telttailuretkestä? Tai ehkä kuva koko perheestä viime jouluaatosta? Yhdistele onnistunut ja hyvänmielinen kuva maistuviin makeisiin ja saat voittamaton isänpäivälahja! Paras lahjaidea on suklaakonvehdit omalla kuvalla. Voit myös sekoittaa suklaanpalat rasiassa, niin isä saa itse koota palapelin kuvan. Suklaat saa myös tekstillä, jos haluat sanoa isälle makealla tavalla mitä hän sinulle merkitsee. Jos isä ei ole suklaan ystävä voit itse valita hänen lempikarkkejansa tai pikkuleipiä ja laittaa niitä karkkipussiin, jossa on valitsemasi kuva yhteisistä hetkistänne.    

Tuo esille lapsuudenmuistot

Tämä vinkki sopii sinulle, joka halua muistaa omaa isää, eikä partneri jonka kanssa on lapsia. Omaa isää muistaa parhaiten näyttämällä miten paljon olet arvostanut häntä koko lapsuutesi (ja aikuisuutesi!). Valitsemalla hellän kuvan teistä menneistä vuosista tuot takaisin nämä muistot, jotka isä on ehkä ehtinyt unohtaa. Valitsemasi kuvan voit käyttää esimerkiksi mukin kuvana. Klassinen valokuvamuki saa erilaisilla designeilla ja väreillä. Hauska idea on valita taikamuki, jossa kuva ilmestyy vasta silloin kun mukiin kaadetaan kuumaa juotavaa. Näin voit kirjaimellisesti tuoda lapsuudenmuistot esille!     

Tee suunnitelmia tulevaisuudelle

Olipa kyse sitten omasta isästä, tai ehkä lapsesi isästä, voi olla kiva isänpäiväidea tehdä suunnitelmia tulevaisuudelle, eikä vain muistella menneitä. Tee persoonallinen isänpäiväkortti, missä lupaat viedä isää syömään, leffalle, teatterille, keilaamaan, tai muuhun aktiviteettiin, josta hän pitää. Koota vaikka 10-sivuiseen kuvakorttiin kuvia jotka liittyvät tähän aktiviteettiin, ja anna isän arvata mitä on tulossa. Kaksiosainen pystykortti on toinen tyylikäs kuvavaihtoehto, joka on vähän erilainen. 

Toivottavasti isä ilahtuu, ja saatte aivan upean päivän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *