Huomaavaisimmat lahjat isälle aikuiselta lapselta

Huomaavaisimmat lahjat isälle aikuiselta lapselta

Käsi ylös jos sinullakin on ongelmia löytää isällesi tai miespuoliselle tärkeälle henkilölle sopiva lahja? Arvasin, että on ollut – koska niin minullakin!

Isällä on jo usein kaikki tarpeellinen. Hänet hemmotellaan ehkä jouluna ja syntymäpäivänä, mutta muina merkkipäivinä isä saattaa jäädä ilman lahjaa. Kun lahjasta kysytään, hänen suustaan kuulee mitä luultavimmin sanat “toivon lahjaksi kilttejä lapsia”. Hauska idea, mutta ei, haluat lahjalla tai  teolla näyttää isälle että hän on sinulle tärkeä!

Sillä isä on aina isä. Vaikka olisit jo vuosia sitten muuttanut pois kotoa ja vierailet lapsuudenkodissasi vain silloin tällöin, voit olla se kiltti ja huomaavainen lapsi, jota hän on toivonut. Samalla voit muistuttaa isääsi siitä henkilökohtaisella lahjalla. Fiksua, eikö vain?

Me Smartphotolla haluamme auttaa sinua valitsemaan isälle hyvän lahjan. Sellaisen, jonka hän vielä ensi vuonna muistaa, ja käyttää jopa päivittäin.

Tässä henkilökuntamme isänpäivän suosikit.

 

Isänpäivän parhaat lahjat

 

1. Jokapäiväinen kahvikuppisetti valokuvalla

Käytännöllinen valinta joka elää pitkään. Teetä isälle henkilökohtainen, valokuvalla koristeltu kahvikuppi. Rakastettu mökkimaisema, lapsenlapset tai uusi koiranpentu ovat mainioita isänpäivän motiiveja.

Arjen ilahduttaja ja rakastettu valokuvamuki löydät tästä.

 

 

2. Nostalginen korttipeli

Herätä vanhat muistot henkiin teettämällä isälle korttipelipakan omalla kuvalla. Mikään ei saa muistamaan sateisia mökkipäiviä niin kuin korttipeli.

Nostalgisen kortipakan voit tilata tästä.

 

 

3. Itsetehty viini/olut

Lapsuus on jätetty taakse. Sinulla ja isälläsi on erilainen suhde tänään kuin kymmenen vuotta sitten. Nauti siitä ja anna isälle hieno pullo viiniä tai vaikka itsetehty olut omalla etiketillä.

Tässä voit räätälöidä pulloille sopivat etiketit.

 

 

4. Keittiökalenteri tulevista yhteisistä hetkistä

Suunnittele jokaiselle kuukaudelle aktiviteetti, joka voitte isäsi kanssa tehdä. Se voi olla veneretki Helsingin saaristossa, tai kakkukahvit kotipaikkakunnalla. Pääasia on, että päivä on lyöty lukkoon ja yhteinen tekeminen löytyy kalenterista.

Teetä oma hauska kalenteri tästä.

 

 

5. Hauska esiliina omalla painatuksella

Keittiössä on kivaa puuhata, ja varsinkin kun on siihen oikeat puitteet. Teetä isälle esiliina, jonka päälle painatat vaikka hänen lempiruuan reseptin tai eri pastalajikkeita.

Tästä voit tutustua Smartphoton esiliinavalikoimaan.

 

 

Löydät nämä ja paljon muita luovia vinkkejä meidän isänpäivä-galleriasta. Tutustu ja inspiroidu, autamme mielellämme sinua räätälöimään tuotteita juuri sinun tarpeitesi mukaan! Ja muista tilata isänpäivälahjat ajoissa, että ehtivät perille hyvin ennen isänpäivää sunnuntaina 11 marraskuuta.

Iloista isänpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *