Syystrendit 2018 – näin haluamme sisustaa!

Syystrendit 2018 – näin haluamme sisustaa!

Syksy alkaa pikkuhiljaa tekemään tuloaan. Tunnemme sen ilmassa ja haluamme kääriytyä lämpimiin huopiin ja sytyttää kynttilöitä. Halu uudistaa kodin sisustusta kauniilla esineillä ennen pitkää, pimeää talvea kasvaa. Maanläheiset värit kuuluvat syksyyn ja tähän aikaan vuodesta usko omaan sisustusosaamiseen kukoistaa. Haluamme sisustaa kotia omannäköiseksi, uniikiksi ja itsellemme sopivaksi kokonaisuudeksi. Mikä silloin sen parempaa kuin sisustaa sillä mitä me arvostamme eniten – nimittäin omilla muistoilla.

5 tapaa sisustaa kotisi omilla muistoilla!

Syystrendien

1. Sisusta muistoilla retrotyyliin

Retrotyyliset huonekalut ja esineet ovat jatkuva trendi. Tämä pätee myös kuviin.

Retrokuvat ovat digitaalinen versio entisajan pikakameralle. Tyypillistä retrokuvalle on, että kuva ei peitä koko kuva-alaa, vaan saat kuvaan hienon valkoisen reunuksen. Sekoita kauniit luontokuvat, sekä arjen hetket ja saat ihanan kokonaisuuden seiniesi koristeeksi.

Photo cred: @ooarven

2. Ole rohkea!

Uskalla erottua massasta ja laita seinille se mikä on mielestäsi kaunista. Kehitä esimerkiksi valtava määrä kuvia ja kiinnitä seinälle. Ripusta myös valoletku, kuten tässä esimerkissä jonka on luonut fantastinen @kiiimberella.

Kimberly kehitti retrokuvia, mutta voit itse valita minkä kokoiset ja malliset kuvat sinulle parhaiten sopii. Valitse klassisia kuvia, neliökuvia, panoraamakuvia – tai sekoita niitä kaikkia!

3. Yksityiskohdat jotka korostavat sisustusta

 

Muutakin kuin seinät tarvitsevat muistojen korostamista. Luo pöytäkalenteri omista kuvistasi, kuten tämä upea esimerkki jonka @johannaarreman on luonut. Tämä tyylikäs kalenteri sisältää yhden kuvan jokaiselle kuukaudelle.

Kuvasi ja kuukauden kaikki päivät, painetaan 300 g korkealaatuiselle tekstuuripaperille. Kuvat asennetaan niille kuuluvalle puutelineeseen. Yksinkertaisen kaunis.

4. Luo uniikkia kuvataidetta

Olemme oppineet kuuntelemaan omaa tahtoamme ja uskallamme luottaa siihen. Miksi ostaisimme valmista kuvataidetta kuten kaikki muut, kun voimme luoda omaa. Katso vaikka tätä fantastista seinää jonka on luonut @fridawiman.

Niin kaunis yksinkertaisuudessaan. Kuvat ovat painettu valokuvapaperille ja Frida on valinnut kehystää erilaisilla kehyksillä joka luo upean kokonaisuuden.

Less is more

Onko sinulla maaginen kuva, josta välität enemmän kuin muista? Kuva joka merkitsee sinulle kaiken ja joka myös on valtavan kaunis?

Anna kuvalle tilaa loistaa. Kuvaseinät ovat hienoja, mutta joihinkin paikkoihin haluamme levollisen ja rauhallisen tunnelman. Katso vaikka tätä mahtavaa kuvaa jonka @eforsblom tilasi canvakselle ja ripusti Lowen sängyn yläpuolelle. Se on niin hieno!

 

Tägää paras Smartphoto kuvasi #smartinspo sekä IG nimellämme @smartphoto.fi. Teet meidät iloiseksi ja sinulla on myös mahdollisuus voittaa 30 € lahjakortin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *