Sisusta perinteisellä valokuvalla uudella tavalla

Sisusta perinteisellä valokuvalla uudella tavalla

Sisusta perinteisellä valokuvalla uudella tavalla

 

Nykyään on helppo löytää persoonallisia ja omaan ilmeen sopivia vaihtoehtoja sisustaessa. Tämä persoonallisuus ilmaisee itseään usein valokuvien kautta. Mahdollisuuksia tehdä omista kuvista ihmeitä, esimerkiksi ihania valokuvalla varustettuja tyynyjä ja hauskoja suojakuoria, ovat klikkauksen päässä.

Tämä kehitys on johtanut siihen, että perinteinen valokuva jää usein muiden jännittävimpien tuotteiden jalkoihin. Tämä ei suinkaan ole paperikuvan oikeaksi!

Perinteinen valokuva on paljon muuta kuin tylsä ja vanhanaikainen. 

Vaihtoehtoja löytyy tuhansia, mikäli haluat käyttää perinteisiä valokuvia sisustuksessasi. Tässä postissa jaamme neljä parasta vinkkiä, joiden avulla teet valokuvistasi sisustuselementtejä.

 

Kuvaseinä canvastaulu

 

1. Tauluseinä valokuvista

Trendikästä juuri nyt on rakentaa kokonaisen tauluseinän. Sen voi tehdä monella eri tavalla; rohkeimmat täyttävät kokonaisen seinän lattiasta kattoon. Jos et vielä ole ihan siinä ääripäässä voit aloittaa kevyemmällä, noin 10 valokuvan seinällä, jota ripustat sohvan yläpuolelle.

Tutustu ihaniin canvastauluihin tästä

Boheeminen kuvanaru

 

2. Boheeminen kuvanaru

Riippuvat valokuvat tuovat huolitellun, mutta samalla boheemisen tunteen. Ihanan kuvanarun saat ripustamalla pieniä valokuvia vierekkäin. Huolitellun lopputuloksen saa yhdistämällä samanlaisia valokuvia, mutta rohkeampi valinta on sekoittaa värejä, fiiliksiä ja sekä pysty-, että vaakakuvia.

Panoraamakuvia pääset tilaamaan tästä

Helppo ja nopea juliste

 

3. Helppo ja nopea juliste

Sisustajia on moneen lähtöön. Helpoin ja nopein tapa tehdä huoneesta uuden näköinen on sisustaa julisteilla. Julisteet eivät tarvitse kehyksiä, ja niitä voi tilata ison läjän samalla ja vaihdella fiilisten mukaan.

Vaihtelevan mielen helpotukseksi suosittelen ripustamaan klippejä seinälle, sillä niiden avulla julisteen vaihto onnistuu käden käänteessä.

Lue lisää vinkkejä siitä, miten voit sisustaa julisteilla kotona tästä.

 

Yllättävä piilokuva

 

4. Yllättävä piilokuva

Parasta omassa kodissa ovat niin sanotut piilokuvat. Pieniä kuvia, joita on ripustettu ympäri asuntoa ei niin klassisilla paikoilla.

Kokeile ripustaa valokuvia vaikka vaatekaapin oven sisäpuolelle tai piilota muisto yöpöydän laatikkoon. Voit myös vaikka tulostaa lempirunosi kesäisen kuvan päälle tai romanttisen muiston. Piilokuvissa on  kyse enemmän tunteesta, kuin laadukkaasta studiovalokuvauksesta.

Varmasti hymyilyttää joka kerta kun näet lempikuvasi yllättävässä paikassa.

Neliönmuotoinen formaatti tekee kuvasta nopean ’on the go’ kuvan näköisen ja tuo enemmän tuntoa ja fiilistä valokuvaan. Tutustu formaattiin tästä.

Sisusta valokuvalla tänään

Kaikki valokuvaformaatit löytyvät Smartphoton valokuvista. Ei kun fiilistelemään!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *