5 hauskaa ideaa lomakuvien suhteen!

Mitä teet lomakuvillesi? Lomat alkavat useimmilla meistä olla pidettyinä.
Puhelimessasi (ja ehkä myös digikameran muistikortilla) on varmaan satoja, jopa tuhansia, kuvia. Monet olet varmasti jo jakanut ystäviesi kanssa Facebookissa ja Instagramissa. Mutta, entäs sitten? Mitä näille muistoille ja hetkille tapahtuu sen jälkeen…

Valitettavan usein kuvat kertyvät ja unohtuvat kameroiden muistikorteille, vaikka on niin monta hauskaa ja erilaista tapaa hyödyntää kuvia.

Tässä on meidän 5 parasta vinkkiä!

Vinkki 1 – Kuva, joka saa ajan pysähtymään

semesterbilder - klocka

Jos sinulla on tietty kuva, jonka haluaisit tuoda esille päivittäiseen arkeen, on hyvä idea teettää kuva seinäkellon taustaksi.

Kello on akryylilasia ja löytyy meiltä pyöreänä sekä neliön muotoisena. Erikoinen ja hauska tapa nauttia parhaista lomakuvista.

Huomaa myös kesän uutuus: nyt voit vaihtaa väriä ja tyyliä numeroissa sekä lisätä omaa tekstiä kellon taustalle! Meiltä löytyy myös 14 erilaista tyyliä, joista voi vapaasti valita mieleisen.

  • Valitse pyöreä tai neliön muotoinen
  • Kuva tulostetaan laadukkaasti suoraan 6mm akryylilevyn taustaksi
  • AA-paristot (LR6) sisältyy toimitukseen, valmis ripustettavaksi!

Vinkki 2 – Nyt kukkii!

semesterbilder - blomkruka

Kesä ja kukat kuuluvat luonnollisesti yhteen. Nyt voit luoda omista kesäkuvistasi mieleisen kukkaruukun. Täydellinen yksityiskohta esimerkiksi keittiön pöydälle tai eteisen kaapin päälle. Ruukku on valkoista keramiikkaa ja kooltaan 10 cm (korkea) x 9,2 cm (leveä).

Itse istutettu kukka omannäköiseen ruukkuun ilahduttaa sekä aikuisia, että lapsia!

Vinkki 3 – Tee kesämuistoista palapeli

semesterbilder - pussla

Tämä on varmaan maailman arvostetuin lahja kaikille lapsille. Ajattele jos saisit lahjaksi palapelin, josta saat koottua kesäisen kuvan itsestäsi. Tämä palapeli tehdään MDF-levystä ja on todella kestävä. Itse kuvapinta on kiiltävä ja hyvälaatuinen.

On todella helppo teettää palapelin! Valitse vain suosikkikuvasi, lataa se Smartphoton palapeli-pohjalle ja se on valmis tilattavaksi.

Psst: meidän kotisivuilta löydät myös palapelin aikuisille ja vanhemmille lapsille. 😉

Vinkki 4 – Siistiä retrokuvia


Vanhojen valokuvien selaamisessa on jotain erityistä! Smartphotolla pääset luomaan samanlaisen tunteen uusista digikuvistasi, teettämällä niistä retrokuvia.

Tyypilliset valkoiset reunukset antavat kuville saman muodon. Täydellinen tapa antaa kuvillesi nostalginen ulkonäkö.

Kuvan koko on 10,2 x 8,6 cm ja itse neliömäinen kuva-ala 7,8 x 7,8 cm.
Valokuva: @__paulinesophie_

 

 

Vinkki 5 – Oma kahvipöytä kirja

Kiva tapa päivittää kotia on upottaa hienoja kirjoja sisustukseen. Laita kirja pöydälle, hyllylle tai tee joku kaunis asetelma – Smartphotolla pääset luomaan oman kahvipöytäkirjan! Kesän uutuutena esitämme kannet marmori reunuksilla.

Voit itse suunnitella, lisätä kuvan tai tekstiä kanteen tai valita valmiin mustan keinonahkakannen tai pellavakannen. Kaikki riippuu siitä mistä juuri sinä tykkäät ja minkä fiiliksen haluat antaa omalla kirjalla. Toki kannattaa aina käydä läpi omat suosikkikuvat.
Valokuva: @fruhjortling

semesterbilder fotobok

Kotisivuillamme löydät aina viimeisimmät tarjoukset. Käy osoitteessa smartphoto.fi  nähdäksesi mitä tarjouksia meiltä juuri nyt löytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *