Uusi vuosi käyntiin upealla kalenterilla

Uusi vuosi käyntiin upealla kalenterilla

Uusi vuosi lähestyy ja tammikuu tarkoittaa monelle tietynlaista uutta alkua. Ehkä tehdään jokin uudenvuodenlupaus, josta halutaan pitää kiinni kun uusi vuosi lähtee käyntiin. Olipa se uudenvuodenlupaus mikä tahansa, sen pitäminen ja toteuttaminen helpottuu hyvällä suunnittelulla. Tähän tehtävään taittuu mainiosti kalenteri, jonka avulla pystyy organisoimaan ja pitämään kirjaa miten mahdollinen tavoite etenee. Vaikka mitään uudenvuodenlupausta ei olisi tehty, kalenteri on mainio apuväline arjen suunnittelussa. Smartphoton erilaisten kalenterimallien avulla luot helposti kauniin ja juuri omanlaisesi kalenterin. Poimi tästä postauksesta inspiraatiota kalenterin luomiseen!

Kalenterin tyyli

Kalentereita löytyy eri tyylisiä ja -mallisia, joten ensimmäinen askel on sopivan mallin valitseminen. Sopiva malli riippuu kalenterin käyttötarkoituksesta – jos kalenteri on tarkoitettu arjen järjestelyyn ja tärkeiden päivämäärien muistamiseen, on perinteinen seinäkalenteri varmasti hyvä valinta. Kalenterin saa eri kokoisena ja muotoisena, joten sopivan kokoisen mallin löytäminen on helppoa. Kalenteriin pystyy valitsemaan vapaasti aloituskuukauden, ja siihen voi myös halutessaan lisätä tilaa muistiinpanoille perinteisen kalenterinäkymän lisäksi. Seinäkalentereita löytyy myös perhekalenterin muodossa, jonka avulla saa kätevästi koottua koko perheen tapahtumat yhteen paikkaan, jolloin perhearjen organisointi onnistuu paremmin.

Erikoiskalenterit

Jos kalenterin tärkein ominaisuus on päivämäärien, viikonpäivien ja viikkonumeroiden näkeminen, voi valita kalenterin jolla on samaan aikaan jokin muu toiminnallisuus. Esimerkiksi kalenterina tuplaavan hiirimaton saa kätevästi tietokoneen viereen, tai puinen kalenterinpidike koristelemaan työpöytää. Syntymäpäiväkalenteri on kätevä tapa muistaa läheisten syntymäpäivät ja muut juhlapäivät, ja sen voi käyttää uudelleen vuodesta toiseen. Syntymäpäiväkalenterin voi esimerkiksi koristella sen kuukauden syntymäpäiväsankareiden kuvilla.

Kuvien valitseminen

Kaikki kalenterit ovat muokattavissa omilla kuvilla, väreillä ja teksteillä juuri omanlaiseksi. Kuvat voi sommitella haluamallaan tavalla, jokaisella sivulla voi olla joko yksi kuva tai kuvakollaasi, sekä haluamasi teksti. Valokuvien teema voi olla esimerkiksi edellisen vuoden lempikuvat jokaiselta kuukaudelta, tai matkailuteemainen kalenteri mihin voi laittaa menneen vuoden matkojen kohokohdat. Jos kalenteri tehdään vanhemmille tai isovanhemmille lahjaksi, voi lapsuudenkuvat tai vaikkapa yhteiset muistot olla hauskoja teemoja valokuville.

Hyvää ja järjestelmällistä uutta vuotta 2024!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *