7 luovaa tapaa kertoa raskaudesta – ainutlaatuisia ja hauskoja ideoita, joita et saa missata!

7 luovaa tapaa kertoa raskaudesta – ainutlaatuisia ja hauskoja ideoita, joita et saa missata!

Plussa raskaustestissä luo onnellisen tunteen, joka voittaa kaikki muut tunteet, ja melkein yhtä suurta on saada kertoa uutinen isovanhemmille ja kaikille muille läheisille. Haluat ehkä myös yllättää kumppanisi raskaudella kertomalla hänelle uutisen luovalla tavalla? On paljon hauskoja ja luovia ideoita joilla voit kertoa olevasi raskaana. Tähän blogipostaukseen on kerätty 7 parasta vinkkiä. Onko sinulla muita ehdotuksia? Voit vapaasti jättää kommentin tähän postaukseen!

1. Tarjoile aamukahvi maagisesta mukista, johon paljastuu suuri yllätys!

Herätä tuleva isä kunnolla aamupalalla kertomalla olevasi raskaana. Taikamuki on uskomattoman hauska tapa kertoa uutinen mikä hyvänsä, mutta varsinkin paljastamalla iso uutinen kuten raskaus!

Mukin taika on, että se on kokonaan musta, kunnes kaadat siihen kuumaa nestettä (kuten kahvia tai teetä). Hitaasti mukiin ilmestyy kuva. Uskomattoman hauska tapa kertoa, että odotatte vauvaa. Laita ultraäänikuva mukiin tai mikä tahansa teksti. Sinusta tulee isä!, Hei isä, nähdään tammikuussa!

Tämä tapa toimii tietysti yhtä hyvin paljastamaan mahdollisille isovanhemmille raskaudesta tekstillä: Onnittelut isoäidille tai ehkä Maailman paras isoisä!

2. Kun viini saa odottaa kaatamista!

Tämä on vinkki, joka toimii kaikille, omasta kumppanistasi parhaaseen ystävään tai vanhempiin. Kutsu porukka kotiisi viettämään rauhallista koti-iltaa. Kun on aika täyttää lasit, otat esille yhden viinipulloista, johon olette itse suunnitelleet pulloetiketin jossa on ultraäänikuva ja teksti:

Saadaan avata vasta tammikuussa 2022!

Tai luot persoonalliset ja kaiverretut lasit jossa odottavan äidin lasissa lukee:

HUOM! saa täyttää vasta tammikuussa 2022!

Todella hauskaa tapa nähdä kuinka kauan kestää, ennen kuin joku huomaa ja kuinka kauan sinä itse pysyt hiljaisena.

3. Kutsu päivälliselle täysin ainutlaatuisella istumajärjestyksellä!

Kutsu perhe ja ystävät illalliselle ja varmista, että sinulla on istumajärjestys vaikka illallinen on pieni ja rento. Mutta sen sijaan, että kirjoittaisit vieraiden tavalliset nimet, kirjoitat esimerkiksi: isoäiti Mona, isoisä Bengt ja Susanne-täti, he ymmärtävät melko nopeasti suuren uutisen siitä, että olet raskaana. Tyylikkääseen ja henkilökohtaiseen istumajärjestykseen on useita tapoja. Tee siitä erityisen hauskaa, esimerkiksi luomalla giveaway-lahjoja jotka vieraat voivat sitten viedä kotiin, kuten nämä persoonalliset lasinaluset korkista tai nämä pyöreät.

Vinkki: Muita tapoja luoda persoonallinen istumajärjestys: Kuvat rasiassa, paikkakortit, koristetarrat, kuvia luksuspaperille.

4. Anna lahjaksi vauvabody jossa terveiset vauvalta!

Anna lahjaksi pieni vauvabody tulevalle isoäidille ja isoisälle tai (tai jollekin muulle läheiselle). Liitä mukaan pieni kortti pakettiin, jossa lukee:

Hei isoäiti ja isoisä! Säilytättekö tätä bodya luonanne. On hyvä olla yksi ylimääräinen, kun tulen käymään luonanne. 
Nähdään tammikuussa!

Vinkki: Lahjaksi voi myös antaa esimerkiksi ruokalapun tai huppupyyhkeen ihania iltakylpyjä varten.

5. Anna vieraiden itse rakentaa jännitystä!

Kutsu vieraat viihtyisään illanviettoon ja kerro heille, että tarvitset heidän apua palapelin rakentamisessa. Päätätte itse, kuinka kauan haluatte odottaa, kunnes uutinen paljastuu luomalla valokuvapalapelin 24–500 palan väliltä. Lisää palapeliin ultraäänikuva. Mitä pienempi osa ultraäänikuvasta näkyy, sitä kauemmin palapelin rakentamiseen menee ja sen kauemmin kestää ennen kuin vieraat näkevät ilmoituksen raskaudestasi. Niin hauskaa ja jännittävää!

6. Lähetä kortti vauvalta

Asutko kaukana perheestäsi, mutta haluat silti kertoa olevasi raskaana luovalla ja erilaisella tavalla?
Lähetä postikortti vauvalta koko suvulle tekstillä: ”Nähdään tammikuussa!”. Kortin takapuolelle voit kirjoittaa pienet terveiset.


Hei isoäiti ja isoisä!
Tässä on pieni tervehdys minulta. Minulla itsellä ei ole vielä ollut aikaa tutkia maailmaa, mutta äitini lupasi näyttää minulle paikkoja kunhan saavun. Nähdään tammikuussa!

7. Tuleva isoveli tai isosisko kertoo uutisen paidan avulla

Jos odotatte toista lasta, on uskomattoman mukavaa antaa tulevan isoveljen tai isosiskon kertoa uutisesta. Painata teksti ”isoveli” t-paitaan tai puseroon ja kutsu perhe ja ystävät kotiisi. Jännittävää nähdä kuka ensin ymmärtää, että olette paljastaneet raskauden!

Miten te kerroitte olevanne raskaana? Jättäkää meille parhaat vinkkinne kommenttikenttään.

Lue myös:

7 ihastuttavaa ja henkilökohtaista lahjaa vauvalle ja vanhemmille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *