Miten valmistautua perhekuvaukseen?

Miten valmistautua perhekuvaukseen?

PERHEKUVAUS

 

Lapsesi ovat siinä vilkkaimmassa iässä, ja haluat ikuistaa joka ikisen hetken. Mutta aina kun yrität ottaa pienistä pyörremyrskyistä kuvan, he kiipeävät pitkin seiniä, ja syövät jäätelöä kaikella muulla kuin suulla.

Olemme olleet siellä – ja tästä syystä Smartphoto on kerännyt viisi vinkkiä helpottamaan lapsikuvauksia. Näillä vinkeillä onnistut varmasti ja saat ihania muistoja lasten kaikista eri vaiheista.

 

Perhekuvas pukeudu asianmukaisesti

 

1. Pukeudu asianmukaisesti

Kuvista näkyy jos viihdyt vaatteissasi. Pukeudu siis sellaisiin vaatteisiin, joissa tunnet itseäsi mukavaksi. Tämä pätee myös lapsiin!

Pukeudu myös tilanteeseen sopivasti. Jos kuvaatte metsässä rennommat farkut ja flanellipaita voivat näyttää luontevalta, kun taas kesämekko sopii aurinkoiseen rantamaisemaan.

 

Perhekuvaus - Käytä ajattomia ja neutraaleja vaatekappaleita

 

2. Käytä ajattomia ja neutraaleja vaatekappaleita

Vaikka vaatteen luonne ei periaatteessa vaikuta kuvan lopputulokseen, kannattaa kuitenkin suosia yksivärisiä ja neutraaleja vaatteita. Yksinkertaisesti siitä syystä, että niihin ei yhtä helposti kyllästy. Toinen syy suosia ei räiskyvää vaatetta on, että haluat katsojan katsetta kohdistuvan kuvan henkilöihin, eikä heidän vaatteisiin.

Toisaalta on myös hyvä muistaa tarpeeksi erottuva väri, ettei motiivi katoa taustaan. Vihreä pusero vehreässä puistossa ei aina ole paras mahdollinen valinta.

 

Perhekuvaus

 

3. Valitse paikka joka näyttää hienolta ja mitä tärkeintä, josta lapsesi pitää

Kuvan ilme määräytyy pitkälti paikan valinnan ja ympäristön mukaan. Valitse paikka joka heijastaa perheen luonnetta ja puhuttelee katsojaa. On hyvä, jos paikassa on jotain lapsille kiinnostavaa, sillä muuten paikalla pysyminen voi käydä vaikeaksi.

Voit ottaa mukaan myös rekvisiittaa kuvaukseen. Hyppynaru tai nokkahuilu voi olla hyvä keino saada lapsen keskittymään johonkin. Vaikka nykypäivän lapset ovatkin tottuneita olemaan kameran edessä, oikeita kuvaustilanteita ovat eri asia kun nopeita mobiilikuvia.

 

Perhekuvaus - riittävästi aikaa

 

4. Varaa riittävästi aikaa ja muistakaa syödä kunnolla

Kuvauksissa menee aina pidempään kuin aluksi on ajatellut. Muista tulla kuvauksiin kylläisinä ja tyytyväisinä. Lapsen mielitila näkyy aina kuvissa, ja juuri aitous on avainasemassa. Ajallisesti pitää olla tilaa leikille.

Mitä tärkeintä, muista että lapsesi on just lapsi. Häneltä ei voi vaatia mahdottomia. Sitä paitsi, lupaan että kuva kaikkine epätäydellisyyksineen on paljon hienompi muisto, kuin täydellinen kuva missä kenelläkään ei ole hauskaa.

 

Perhekuvaus

 

Onnea perhekuvauksiin! Toivotan teille hyviä kuvaushetkiä ja onnistuneita perhekuvia. Kuvausten jälkeen on kiva tulostaa kuvat ja pitää niitä vaikka kirjahyllyssä tai työpaikan pöydällä.

Smartphotolla on siihen monta ratkaisua. Tutustu meidän laajaan kuvavalikoimaan ja tilaa ihanimmat muistot kotiin jo tänään.

Supreme Flex kuva on klassinen ja korkeanlaatuinen valinta kiiltävällä pinnalla ja jos kaipaat enemmän edgeä kuviin voit kokeilla Smartphoton ihanat retrokuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *