Siivoa huoneesi -päivä – Vinkkejä siivoukseen!

Siivoa huoneesi -päivä – Vinkkejä siivoukseen!

Siivoa huoneesi -päivä - Vinkkejä siivoukseen!

10.5 Suomessa vietetään Siivoa Huoneesi -päivää ja niin suuren ja tärkeän päivän ei mene Smartphotolaisilta ohi! Siivoa Huoneesi -päivällä on, niin kuin nimi paljastaa, tarkoitus siivota oman huoneen.

Siivoamisella emme tarkoita vaan imurointia ja tavaroiden uudelleenjärjestelyä, vaan siihen liittyy paljon muutakin. Tässä postauksessa haluamme antaa sinulle hauskoja vinkkejä miten sinä voit viedä huoneen siivouksen seuraavalle tasolle.

Siivoa Huoneesi – päivän kunniaksi Smartphoto jakaa vinkkejä mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon kun tekee suursiivouksen tänään!

Siivoa huoneesi -päivä - Vinkkejä siivoukseen!

 

Älä unohda nämä kun siivoat huoneesi

 

1. Huoneen suursiivous

Ihan ensimmäiseksi suosittelemme että aloitat Siivoa Huoneesi -päivän perinteisellä suursiivouksella. Imuroi, pyyhi pölyt, vaihda lakanat, tamppaa matot ja pese ikkunat ja peilit. Siivoa kunnes olet oikeasti tyytyväinen ja sinulla on rauhallinen ja hyvä olo mielessä ja kehossa.

Jos haluat lisää vinkkejä siivoukseen, voit kurkata meidän kevätsiivouspostausta jossa jaamme paljon siivousvinkkejä.

Siivoa huoneesi -päivä - Vinkkejä siivoukseen!

2. Siivoa vaatekaappisi

Mikään ei tuo yhtä paljon mielenrauhaa kun vaatekaapin siivous. Käy läpi kaikki vaatteet ja jaa niitä kolmeen pinoon; Vaatteet jotka haluat pitää, vaatteet jotka haluat myydä/antaa pois, tai rikkinäisiä vaatteita joita on syytä heittää.

Talvivaatteet on myös hyvä lajitella omaan pinoon, sillä niitä voit viedä vaikka ullakolle seuraavaa talvea odotellessa.

Kun olet valmis, käy läpi mitä vaatekappaleita kaapistasi puuttuu. Smartphotolta voit tilata räätälöityjä t-paitoja ja huppareita, joissa viihdyt koko vuoden ajan. 

 

Siivoa huoneesi -päivä - Vinkkejä siivoukseen!

3. Pientavarat järjestykseen

On tullut aika järjestää huoneen kaikki pientavarat. Käy läpi kaikki laatikot ja heitä pois rikkinäiset esineet, lahjoita ylimääräiset ja järjestä sinun pientavarasi josta pidät järkevämmin.

Järjestelyn auttamiseksi Smartphoto suositteleen ihania metallisia penaaleja tai pehmeitä penaaleja valokuvalla.

 

Järjestelyn jälkeen olet valmis Siivoa Huoneesi -päivän tehtävien kanssa! Sinulla on nyt loistavan puhdas koti ja voit olla ylpeä itsestäsi. Toivottavasti sait myös siivouksesta inspiraatiota seuraavaan siivouskertaan. Kun oma huone on puhdas on mieli hyvä ja tähän tunteeseen voi jopa jäädä vähän koukkuun. Mutta älä huoli, siivousriippuvuus ei ole pahimmasta päästä. Uskomme että perheesi jopa pitää tästä sinun uudesta harrastuksesta.

Nauti huoneen puhtaudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *