Järjestä parhaat ylioppilasjuhlat!

Järjestä parhaat ylioppilasjuhlat!

Järjestä parhaat ylioppilasjuhlat!

 

Vuoden ylioppilasjuhlat ovat pian täällä ja valmistuvat ylioppilaat tietävät tässä vaiheessa miten ovat pärjänneet kirjoituksissa. Pitkän lukukauden ja stressaavien yo-kirjoitusten jälkeen on ihana hetki, kun vihdoinkin saa vain nauttia ja ottaa rennosti – sekä tietysti järjestää kunnon ylioppilasjuhlat!

Ylioppilaalle kelpaa vain parasta ja tässä postauksessa jaamme parhaat vinkit ylioppilasjuhlien järjestämiseksi ja lahjaksi.

 

Vinkkejä ylioppilasjuhlien järjestämiseksi

Vinkkejä ylioppilasjuhlien järjestämiseen

Ylioppilasjuhlat ovat vastavalmistuneelle yksi elämän tähän asti tärkeimmistä päivistä. Vanhempana tai juhlien järjestäjänä haluat, että kaikki on täydellistä sinä tärkeänä päivänä.

 

Smartphoto osaa auttaa kattauksen kanssa ja koristeluissa. Nämä viisi ideaa nostavat juhlatunnelman heti!

  1. Teetä hauskat viirit ylioppilaan hienoista hetkistä elämän varrelta. Tämä tuo juhlatunnelman huoneeseen kuin huoneeseen.
  2. Juhlava banneri jossa nostetaan ylioppilaan tärkeimmät saavutukset. Teetä bannerit tässä.
  3. Kirjoita koko juhlamenu itsetehtyyn menukorttiin ja auta kasvissyöjien ja laktoosi-intoleranttien elämä. Buffetruokien viidakossa pärjää paremmin jos menukortissa on mainittuna ruokien ainesosat.
  4. Lautasliinarenkaat tuo ylellisen tunnelman kaikkiin juhliin. Koristele pöytä näillä piristävillä yksityiskohdilla.
  5. Kutsu vieraat juhlaan ylioppilaan näköisillä kutsukorteilla. Smartphoton järjestelmällä voit räätälöidä kortit oman makusi mukaan!

Mitä ylioppilaalle lahjaksi? Viisi ylioppilaslahjavinkkiä

Mitä ylioppilaalle lahjaksi? Viisi ylioppilaslahjavinkkiä

Ylioppilasjuhliin ei ikinä kannata saapua tyhjin käsin. Mutta nuorelle ylioppilaalle voi välillä olla vaikeata keksiä hyvän lahjan. Näillä hienoilla ja henkilökohtaisilla vinkeillä keksit varmasti hienon lahjan vastavalmistuneelle.

  1. Hienot samppanjalasit kaiverruksella on ylioppilaalle täydellinen lahja! Skumppaa ja oman kodin rakentaminen kuuluu nuoruuteen ja tämä lahja on varmasti arvokas vastaanottajalle.
  2. Anna ylioppilaalle tulevan kodin ensimmäinen viherkasvi hienossa ruukussa. Räätälöity ruukku on ihanan huolehtivainen lahja.
  3. Tarjoilukulho on sekä hyödyllinen että hieno lahja nuorelle vastavalmistuneelle. Suunnittele omasi Smartphoton kanssa ja anna lahja joka saa vastaanottajan hymyilemään.
  4. Hyvin suunniteltuja ja uniikkeja vaatteita ovat melkein jokaisen nuoren mieleen. Räätälöi oma t-paitasi ja anna ylioppilaalle ainutlaatuinen lahja.
  5. Rahalahja on suosittu vaihtoehto mutta ei aina niin persoonallinen. Voit kuitenkin paketoida rahan räätälöityyn lahjapakettiin ja näin saat helposti toivotun sekä hauskan lahjan aikaiseksi.

 

Mitä ylioppilaalle lahjaksi? Viisi ylioppilaslahjavinkkiä

 

Toivottavasti näistä kymmenistä vinkeistä oli sinulle apua! Autamme mielellämme suunnittelemaan henkilökohtaiset lahjat ja koristeet, ole meihin yhteydessä jos jokin askarruttaa tai haluat suunnittelussa apua.

Mukavia juhlahetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *