Järjestä kesän parhaat lastenjuhlat leikkimökissä

Järjestä kesän parhaat lastenjuhlat leikkimökissä

Jos leikkimökkiä on uudistettu ja otettu käyttöön uudistuksen jälkeen, voi nyt olla oivallinen mahdollisuus järjestää lastenjuhlat mökissä ja ympäröivällä pihalla. Ehkä jollakin lapsella on syntymäpäivä kesällä, muuten voi järjestää myös tavalliset leikkijuhlat muutamalle lapselle. Tässä postauksessa saat vinkkejä järjestämään kivat ulkojuhlat lapsille.  

Suunnittele juhlat etukäteen

Valitse päivä, jolloin sääennuste on hyvä, jotta voitte nauttia ulkoilusta. Aamupäivä tai iltapäivä ovat yleensä hyviä aikoja lastenjuhliin. Päätä ketkä haluatte kutsua; onko isot syntymäpäiväjuhlat, vai pienet leikkitreffit? Kutsutaanko myös aikuiset? Lähetä kutsukortit hyvissä ajoin! Fyysiset kutsukortit ovat persoonallisempia, ja saaja ilahtuu varmasti. Valitse sitten juhliin sopiva teema, kuten satuolentojen seikkailu, aarrejahti tai supersankarit. Teema luo juhliin hauskaa tunnelmaa ja auttaa suunnittelemaan aktiviteetteja ja koristeluja, ja tässä lapsikin voi olla mukana suunnittelemassa. Teema voi myös liittyä leikkimökin teemaan, niin että mökki on luonteva osa juhlia.  

Valitse sopivat koristeet

Kun teema on valittu, voitte miettiä mitkä koristeet sopivat parhaiten juhlaan ja teemaan. Aseta ulkopöytä leikkimökin ulkopuolelle, niin että lapset voivat istua ja syödä pöydän ääressä. Voitte kattaa pöytätableteilla, jotka seuraavat juhlien teemaa, ja persoonallisilla astioilla, esimerkiksi muovisilla lasten lautasilla. Voitte ripustaa juhlaviirin pöydän yli, ja värikkäitä nauhoja ja ilmapalloja puiden tai aidan ympärille luomaan juhlallisen tunnelman.

Hyvä ruoka ja kivat leikit

Valmista lapsille sopivaa ruokaa ja tarjoa kevyitä välipaloja ja juomia. Voit tarjota pientä suolaista, kuten nakkipiiloja ja vihannesvartaita, pikkuleipiä, hedelmiä ja kuppikakkuja. Tee myös juhlallinen hedelmäbooli, josta lapset varmasti tykkäävät. Jos sää on epävakaa ja lapsia on vähän, voitte myös kattaa pöydän leikkimökissä. Tarjottimilla voi tarvittaessa helposti muuttaa syötävät paikasta toiseen.   

Voi olla kiva suunnitella erilaisia aktiviteetteja lapsille, mutta jos tuntuu siltä, että lapset haluavat leikkiä omia leikkejä suunnitelman voi vaihtaa. Voitte järjestää perinteisiä leikkejä, kuten säkkihyppelyä, piiloleikkiä tai tikanheittoa. Voitte myös harkita kasvomaalausta, askartelua tai pieniä kilpailuja. Voitte myös antaa jokaiselle lapselle omat saippuakuplat!

Toivottavasti nämä vinkit auttavat teidät järjestämään kivat juhlat tänä kesänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *