Neljä persoonallista lahjaa kesäjuhlien järjestäjälle

Neljä persoonallista lahjaa kesäjuhlien järjestäjälle

Kevät ja alkukesä on yleensä suosittu aika järjestää juhlat. Häät, kasteet, rippijuhlat ja tietysti ylioppilas- tai valmistumisjuhlat pidetään usein näihin aikoihin. Nyt kun voidaan taas järjestää juhlia on hyvä muistaa arvostaa sitä! Hieno tapa näyttää arvostusta on antaa juhlien järjestäjälle harkittu ja persoonallinen lahja. Siksi annamme tässä postauksessa muutama ihana lahjaidea.

Syötävää tai juotavaa

Kulutuslahja, kuten jotain hyvää syötävää tai juotavaa on varma valinta, kun lahjan saaja on enemmän tuttu kuin oikein hyvä ystävä, ja et ehkä tiedä tarkkaan mistä hän pitää. Mutta tällainen lahja voi myös personoida niin paljon kuin haluaa, niin tämä on täydellinen lahja kenelle tahansa.

Kuvallinen suklaalevy on hauska lahja, johon voi painattaa esimerkiksi kuva yhteisestä hetkestä jos saaja on läheinen ystävä. Jos saaja on puolituttu voi sen sijaan valita yleisempi kuva, vaikka suloisesta eläimestä tai kauniista kukista. 

Toinen varmasti arvostettu lahja on pullollinen hyvää viiniä. Voit helposti personoida lahjan kuvallisella pullorasialla, tai vaihtamalla pullon etiketit omiin valitsemillasi kuvilla.

Kun haluat satsata vähän ekstraa Smart2give-rasiat ovat oikea valinta. Aamiaissettiin kuuluu erityyppistä granolaa ja tyylikkäitä purkkeja valitsemallasi designilla. Gin rasiaan kuuluu alkoholittoman ginin lisäksi kaksi persoonallista lasia ja teräspillit.  

Hauska peli

Näin kesän tullessa hauska peli on arvostettu lahja, olipa saaja lapsi tai aikuinen. Smartphotolta löydät monta eri peliä joita saat helposti personalisoitua. Erilaiset korttipelit, kuten hullunkuriset perheet, neljän suora- tai klassiset pelikortit ovat varma valinta, mutta myös MyUno, muistipelikortit, tai dominokortit ilahduttavat saajaa. 

Viherkasvi

Mitä jos kukkien sijaan antaisit juhlien järjestäjälle kasvi, joka elää viikkoa pitempään? Istuta kasvi hienoon ruukkuun, ja sinulla on täydellinen lahja!

Toimi valokuvaajana

Jos ei mikään muu lahja tuntuu hyvältä, voit tarjoutua toimimaan juhlien valokuvaajana, ja ikuistaa tärkeä päivä. Järjestäjällä on varmasti paljon hommia, ja arvostaa kun joku muu ottaa ikuistamistyön niskoilleen. Sen lisäksi voit juhlien jälkeen tehdä järjestäjälle hieno valokuvakirja tai juliste päivästä.

Toivotamme hyviä kesäisä juhlahetkiä!   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *