Smartphoto 💙 loma – 6 vinkkiä henkilökohtaisiin kuvatuotteisiin jotka kruunaavat kesän 🏖

Smartphoto 💙 loma – 6 vinkkiä henkilökohtaisiin kuvatuotteisiin jotka kruunaavat kesän 🏖

Valmistaudu kesän upeisiin rantapäiviin henkilökohtaisilla ja ainutlaatuisilla kuvatuotteilla. Laita suosikkikuvasi puhelimen kuoreen ja pelaa korttia täysin ainutlaatuisella korttipelillä, joka sisältää kuvia sinusta ja perheestäsi. Smartphotolta löydät monia tapoja nauttia kesästä pitkään, esimerkiksi luomalla lomastasi kuvakirjan. Hauskat ja älykkäät kuvaideat löytyvät osoitteesta smartphoto.fi

1. Kangaskassi – täydellinen rannalle

Tämä henkilökohtainen Kangaskassi sopii täydellisesti pakattavaksi päiväksi rannalle. Sopii sekä uimavaatteille että rantaleluille. Kangaskassi on suuri ja kestävä, ja siinä on olkaimet, jotka tekevät siitä mukavan kantaa olkapäällä. Voit lisätä kuvan tai tekstin kassin yhdelle tai molemmille puolille luodaksesi persoonallisen ilmeen kangaskassiin.


2. Korttipeli täynnä kuvia sinusta ja perheestäsi!

Smartphotolla voit tehdä korttipeleistä entistä hauskemmat lisäämällä omia kuviasi pakkaan! Täydellinen rentouttava aktiviteetti rannalle tai puistoon. Valitse useiden erityyppisten korttipelien välillä, kuten Hullunkuriset perheet, Muistipelikortit, MyUNO® tai tavalliset pelikortit. Nosta korttipelit uudelle tasolle lisäämällä omia kuviasi pelikortteihin! Hauska twist, jota kaikki arvostavat!

3. Puhelimen suojakuori kuvalla

Tee puhelimestasi upean näköinen tänä kesänä uudella ja henkilökohtaisella suojakuorella. Klikkaa tästä linkistä, nähdäksesi mitkä mallit ovat saatavilla osoitteessa smartphoto.fi. Tee puhelimestasi ainutlaatuinen laittamalla kuoreen suosikkikuvasi tai lainaus tai teksti, joka tekee sinut iloiseksi.

4. Vesipullo ruostumattomasta teräksestä

Sammuta janosi tänä kesänä henkilökohtaisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla vesipullolla tai ota mukaan kuumaa kahvia rannalle? Tämä henkilökohtainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vesipullo pitää juomasi kuumana tai kylmänä useita tunteja. Valitse, haluatko laittaa kuvan tai tekstin pullon etupuolelle.

5. Sinun kesäsi kuvakirjassa!

Nauti kesästä pitkälle syksyyn luomalla kuvakirja lomakuvistasi. Smartphotolla voit suunnitella omat kuvakirjasi sisältä ja ulkoa sekä valita designin koskien kirjan kokoa, kantta, kuvien määrää, sidoksia, tekstin lisäämistä ja koristeellisia yksityiskohtia, jotta voit suunnitella kuvakirjasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Luo vaaka-, pysty- tai neliönmuotoisia kuvakirjoja. Valitse pehmeä- , kovakantinen tai spiraalisidonta sen mukaan, kuinka ainutlaatuiselta haluat kuvakirjasi tuntuvan.

6. Tee kuvataidetta kesäkuvistasi!

Koristele seinäsi itse suunnitetulla kuvataiteella. Luo esimerkiksi kuvaseinä kesäkuvistasi modernissa vintagessa näiden kuusikulmioiden avulla. Seinää on helppo täyttää aina kun siltä tuntuu.

Lisää inspiraatiota ja kuvaideoita kesää varten saat klikkaamalla tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *