Näin teet kuvamobilen valokuvilla – 5 ainutlaatuista versiota – mikä versio sinä olet?

Näin teet kuvamobilen valokuvilla – 5 ainutlaatuista versiota – mikä versio sinä olet?

Kuvamobilen valokuvilla, tai seinäkoriste valokuvilla, on tyylivarma sisustusyksityiskohta jossa voit yhdistää kodin ja sinun persoonallisuuden. Tässä blogissa näytämme 5 eri luovaa versiota kuvamobilesta. Mikä versio on sinun suosikkisi?

1. Perfektionistille – Hänelle, jolle muodot ja design ovat etusijalla!

seinämobile - askarteluhetki

Tämä seinämobile kuvilla on tyylikäs ja järjestelmällisen muotoinen. Se koostuu 12 saman kokoisista neliönmuotoisista värillisistä kuvista, jotka ovat kehitetty trendikkäälle mattavalokuvapaperille. Jokaisen narun lopussa on neutraali puuhelmi ja tasasivuiset kolmiot kartongista.

 

Sinä tarvitset:

  • Yhden kepin
  • Yhden lankarullan paksummalla langalla haluamallasi värillä
  • Kolme puuhelmeä
  • Yhdeksän neliönmuotoista valokuvaa (tässä esimerkissä mattapintainen valkoisella reunalla)
  • Paksumpaa kuviollista paperia
  • Liimapistoolin
  • Sakset

Katso ohjeet meidän Askarteluhetki YouTube-videosta tietääksesi miten toimia!

2. Boheeminen koti – kuvamobile kaikilla mausteilla

Kuvamobile valokuvilla - boheeminen koti

Jos ensimmäinen kuvamobile huutaa kontrollia ja balanssia, tämä mobile on juuri päinvastainen. Tässä sattuma on saanut päättää, mitä naruihin tulee. Tässä mustavalkoiset kuvat kohtaavat värilliset, neliönmuotoiset kuvat sekoittuvat suorakulmaisien kuvien kanssa ja perhevalokuvat korostavat sitaatit. Narut ovat eripituisia ja kuvat ovat kiinnitettynä eri kohtiin.

Tämä kuvamobile on ihmiselle, joka uskaltaa päästää kontrollin ja laittaa esille kaikkea ihanaa. Lisätunnelman luo muratti jonka voi liittää keppiin. Tehdään samalla lailla kuin ensimmäisessä kuvamobile Askarteluhetki-videossa.

3. Leikkisä kuvamobile

Leikkisä kuvamobile

Tämä kuvamobile valokuvilla on tarkoitettu perheen kaikille jäsenille ja sopii kodin parhaalle paikalle. Jokainen perheenjäsen istuu rauhallisesti omalla kepillä. Hauska yksityiskohta eteiseen tai lastenhuoneeseen.

Tee näin:
Ota valokuvia perheestäsi kun he istuvat penkillä. Heidän tulee istua aika tiheästi. Kehitä sitten kuvat muodossa 10X15. Leikkaa ihmiset kuvista ja käytä liimapistoolia ja kiinnitä heidät keppeihin. Seuraa sitten samoja ohjeita kuin Askarteluhetkessä.

4. Jos haluat pysyä ajan tasalla ja samalla saada kauniin seinän!

kuvamobile - seinäkalenteriTämä kuvamobile on suuri suosikki Smartphoton toimistolla. Olemme kehittäneet kuvat kuvakalenteri puutelineellä. Tähän kuuluu 12 kuvaa (yksi kuva jokaiselle kuukaudelle) jossa päivämäärä, kuukausi ja vuosi lukevat tyylikkäällä tekstillä jokaisen kuvan alapuolella. Kuvat painetaan paksummalle 300 gramman paperille tavallisen valokuvapaperin sijaan, joka antaa kuville hienon ja ainutlaatuisen rakenteen.

Jotta narut roikkuisivat suoraan, kiinnitimme valkoisen koristekiven jokaisen narun loppuun.

 

5. Kuvamobile valokuvilla mustavalkoiseen kotiin

Kuvamobile valokuvilla - mustavalkoinen

Todella tyylikkään kuvamobilen luot kehittämällä suosikkikuvasi mustavalkoisina kuvina. Mustavalkoisien kuvien hyvä puoli on se, että sinun ei tarvitse kuluttaa paljon aikaa siihen, jotta saisit värisävyt samanlaisiksi jokaisessa kuvassa.
kuvamobile - mustavalkoiset kuvatTässä esimerkissä valitsimme kehittää kuvat pystyasennossa koossa 10X15 cm. Valitsimme kuviin mattapinnan, jotta kuvat eivät heijastaisi valoa. Lisäsimme myös valkoisen reunan jokaiseen kuvaan. Kaiken tämän voit tehdä suoraan Smartphoton editor-ohjelmassa!

Mikä kuvamobile on sinun suosikkisi? Haluamme tietää mistä juuri sinä tykkäät, joten voit mielellään jättää kommentin alla. Voit myös toivoa, mitä muita DIY ideoita haluaisit nähdä!

Ja muistathan myös tilata meidän YouTube kanavan saadaksesi helppoja ideoita ja vinkkejä meidän Askarteluhetken videoiden kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *