Mökkielämän kohokohdat ja vinkkejä näiden hetkien uudistamiseksi

Mökkielämän kohokohdat ja vinkkejä näiden hetkien uudistamiseksi

 

Se kauan odotettu kesäloma on vihdoin täällä, ja monelle meistä se tarkoittaa mökkeilyä.

Mökkielämä sisältää usein vuodesta toiseen toistuvat perinteet, jotka saavat loman tuntumaan tutulta ja rentouttavalta. Joka kesään mahtuu kuitenkin aina jotain uutta ja jännittävää. Tässä postauksessa listamme muutama mökkielämän kohokohta, ja annamme vinkkejä näiden hetkien uudistamiseksi.

 

Aamiainen luonnon parissa

1. Aamiainen luonnon parissa

Pitkä aamiainen ulkona terassilla on ehdoton kesäsuosikki. Kauniin puisen leikkuulaudan ansiosta leipää leikataan mieluiten ruokapöydässä eikä keittiössä, ja luonnollinen puulauta sopii erityisen hyvin aamiaiseen luonnon parissa.

Leikkuulauta on saatavana sekä suorakulmaisena että pyöreänä, ja voit valita inspiroiva tai hauska persoonallinen lause täydentämään aamiaishetkesi.

Aamukahvi pysyy kuumana pitkään trendikkäässä alumiinipullossa, johon voit valita lempikuvasi. Vinkki! Pullo toimii yhtä hyvin juomasi kylmänä, kun haluat tuoda raikkaan juoman mukaan rannalle!

Sateiset peli-illat

2. Sateiset peli-illat

Sateiseen kesäiltaan kuuluu yleensä lautapelit. Teidän perheessä on ehkä tapana pelata monopolia, tai joko suositte korttipelejä? Mitä jos tänä kesänä oppisitte pelaamaan uuden korttipelin!

Pelaaminen on vielä hauskempaa räätälöidyillä pelikorteilla. Muistot viime kesän souturetkestä, tai siitä kun
pikku-Aapo onnistui saamaan ensimmäisen kalansa onkeen, saa varmasti myös pelin häviäjän hymyilemään.

Viihtyisän tunnelman peli-iltaan luot tuikuilla, ja tuikkukippo valkoisessa keramiikassa tuo pöytään tyyliä.

Vieraat saapuvat

3. Vieraat saapuvat

Onko perhe tai ystävät tulossa käymään? Haluatte ehkä näyttää heille kuvia vuoden kaikista tapahtumista, tai muistella yhteisiä hetkiä. Hauska idea on teettää lasinaluset kuvista, jotta voitte katsoa niitä jo syödessä.

Lasinaluset ovat tehty puusta, joten ne pysyvät pöydässä jopa tuulisena grilli-iltana.

Kesän suosikkijälkkäri on tietysti jäätelö. Mikset tänä kesänä kokeilisi tehdä jäätelöä itse? Itse tehty
mansikkajäätelö maistuu taivaalliselta, ja on helppo tapa tehdä vaikutusta vieraisiin. Jos jäätelöä tarjoillaan vielä persoonallisessa rasiassa, voit olla varma, että vieraat tulevat taas pian käymään.

Rasia toimii myös eväsrasiana retkellä!

Saunailta

4. Saunailta

Mikä olisi mökkeily ilman saunomista? Perinteiseen saunailtaan kuuluu useimmiten hyvät löylyt, virkistävä uinti ja kylmä olut.

Kiukaan sytyttää helposti ja tyylikkäästi klassisella sytyttimellä. Sytytin on saatavana mustavalkoisella kuvalla kaiverrettuna.

Saunailtaa kruunaa kylmä olut, joka avataan persoonallisella pullonavaajalla. Pullonavaaja on ruostumatonta terästä, ja pärjää kosteassa saunaympäristössä pitkään.

Kätevän silmukan ansiosta pullonavaajaa voi toki yhtä hyvin kiinnittää vaikka avainnippuun tai ripustaa seinään.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli paljon hyötyä! Ihanaa mökkeilyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *