Kuvakansiot – järjestä viime vuoden kuvat kätevästi

Kuvakansiot – järjestä viime vuoden kuvat kätevästi

Nyt on jälleen se aika vuodesta, kun edellisen vuoden kuvat kannattaa koota kansioihin – kesää odotellessa on loistava aika järjestellä viime vuoden valokuvia.

Smartphoton palveluun kirjautumalla varmistat, että lataamasi kuvat säilyvät projektikansiossasi ja voit jatkaa projektiasi aina silloin, kun sinulla on aikaa; näin voit edistää kuvaprojektia kaikessa rauhassa.  Kuvia voi ladata myös suoraan kännykältä. Miten näppärää!

Lue vinkit siihen, miten kuvat voi järjestää aikajärjestyksessä, aihejärjestyksessä tai mobiililaitteiden siivoustarkoituksessa. Samalla saat myös parhaat vinkit Smartphoton kauniimmista kansiomalleista.

Näin käyt kuvat helposti läpi – kolme eri ideaa

1) Aikajärjestyksessä

Suuri määrä kuvia saattaa aluksi tuntua vaikealta alkaa purkaa. Mikäli teet yhden kansion koko vuodesta, kannattaa kuvien läpikäyminen aloittaa aikajärjestyksessä vuoden alusta vuoden loppuun. Jos kuvia on monella laitteella, käy kuvat läpi kuukausi kerrallaan jokaiselta laitteelta erikseen.

Pääset Smartphoton kansioihisi myös kännykältä, kunhan lataat Smartphoton sovelluksen. Näin kännykkäkuvia ei tarvitse ensin siirtää esimerkiksi koneelle, vaan voit ladata ne suoraan mobiililaitteeltasi. Vuosikirjaan kuvat saa järjestettyä kätevästi vuodenaikojen mukaan: se selkeyttää kuvakirjaa ja samalla hahmotat helpommin vuoden kulkua. Pääset valitsemaan vuosikirjamalleja tästä.

 

2) Aihejärjestyksessä

Voit myös tehdä vuodestasi monta pientä kuvakirjaa aiheittain! Luo omat kuvakirjat esimerkiksi aiheinaan reissut, kotona, mökillä, lapset tai juhlat. Voihan myös olla, että haluat kerätä kansioihin vain lasten synttärijuhlat: tee lapsille omat valokuvakansiot, joissa on  koottuna heidän syntymäpäiviensä parhaat palat.

Sopivia kuvakirjamalleja tähän tarkoitukseen löydät täältä.

 

3) Siivoamistarkoituksessa

Haluatko siivota eli tyhjentää mobiililaitteesi kuvista, joita et tarvitse mukanasi joka päivä, mutta et haluaisi myöskään hävittää niitä kokonaan? Voit kirjautua kännykälläsi Smartphoto-tilillesi ja ladata kuvia suoraan kännykältä. Tee kännykkäkuvista omat pienet, trendikkään näköiset ja edulliset kuvavihkot. Näin voit huoletta tyhjentää puhelimesi muistista paljon kuvia, jotta sinne mahtuu taas lisää. Voit selailla näppäriä kuvakansioita , jotka sopivat mainiosti  tähän tarkoitukseen täältä.

Hauskoja hetkiä kuvien parissa!

 

Teksti: Prisca Leclerc

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *