5 vinkkiä teemajuhlien järjestämiseen – helpompaa kuin uskotkaan!

5 vinkkiä teemajuhlien järjestämiseen – helpompaa kuin uskotkaan!

Teemajuhlat ovat nyt suosiossa. Mille tahansa tilaisuudelle voi keksiä teeman, oli kyseessä sitten lastenjuhla, nelikymppiset, ristiäiset tai vaikka puutarhajuhla. Omaperäisen teeman toteuttaminen on myös parhaimmillaan helppoa ja hauskaa – ainakin näillä superhelpoilla vinkeillä! Katso miten Susanne, joka pitää Instagram-blogia nimellä @svenssonsusanne, järjesti tyttärensä 3-vuotisjuhlat Minni Hiiri -teemalla.

1. Anna valokuviesi kertoa teemasta

Lastenjuhlia on hauska suunnitella ja järjestää, sillä silloin voi antaa mielikuvituksen lentää: kaikkea voi ja saa olla paljon! Susanne järjesti tyttärelleen Minni-synttärijuhlat, muttei kuitenkaan ostanut valmiita Disney-tuotteita. Sen sijaan hän puki tyttärensä söpöön Minni-asuun, otti hänestä kuvia ja käytti niitä kaikissa juhlakoristeluissa. Lopputulos on upea!

2. Koristele popcorn-purkit omalla kuvalla

temafest - popcornbägare

Susanne koristeli juhliin popcorn-purkit Pyöreillä tarroilla, joissa oli Minniksi puetun päivänsankarin kuva. Tarvitaan vain juhlan väriteemaan sopivat purkit ja niihin liimattavat tarrat, ja yksilöllinen koristelu on valmis. Tarrat ovat vieläpä todella edullisia: 48 kappaletta maksaa vain 8,95 euroa.

3. Etiketit juomapulloihin

Teeman mukainen kattaus ja koristelu kruunaavat juhlan. Susanne toteutti sen muun muassa näillä pulloihin liimattavilla etiketeillä, joihin hän valitsi sekä päivänsankarin että Minnin kuvia. Etikettejä voi tilata kuuden kappaleen setteinä, joiden jokainen etikettitarra voi (halutessasi) olla erilainen. Kuusi Pulloetikettiä maksaa 7,95 euroa.

4. Karkkipussit vieraille
Temafest

Susannen tyttären juhlissa vieraille jaettiin pienet lahjapussit, jotka tietenkin myös seurasivat teemaa. Smartphoton Persoonalliset karkkipussit sopivat tarkoitukseen erinomaisesti, ja niiden designvaihtoehdoista löytyi juhlien väriteemaan sopiva malli. Pussin kuvaksi Susanne valitsi tietenkin Minni-asuisen tyttärensä. Nämä karkkipussit ovat sellofaania ja niiden korttiin voi oman kuvan lisäksi valita oman tekstin. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat uutuutemme Karkkipussi kuvapäällysteellä tai perinteiset Karkkirasiat, joiden kannessa on kuva

5. Koristele myös lahjapaketit

Kolmivuotiaan lahjatkin voi koristella teeman mukaan, onhan kyseessä suuri juhla. Susanne käytti paketteihin samoja Pyöreitä tarroja kuin popcorn-purkkeihinkin, ja niillä lahjapaketit saivat heti oikean ilmeen. Ajattele lahjansaajan ilmettä, kun hän saa paketin, jonka päällä on hänen oma kuvansa!

 

Oletko sinä järjestänyt teemajuhlia? Miten meni? Kerro parhaat vinkkisi kommenteissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *