Suunnittele unelmiesi tyyny

Suunnittele unelmiesi tyyny

Tyyny on jo pitkään ollut yksi Smartphoton suosikkituotteista. Nyt valikoima on täydentynyt mallilla, jonka molemmille puolille saa painatettua oman kuvan. Tyynyn suunnitteleminen on yhtä helppoa, kun aina: ainoa ero entiseen on, että nyt saat sunnitella myös tyynyn taustapuolen designin. Voit painattaa molemmille puolille saman kuvan tai tekstin, tai sitten vaikkapa kuvan/tekstin etupuolelle ja takapuolelle jonkin valmiista kuviomalleistamme. Kaksipuoleinen tyyny on kuin kaksi tyynyä samassa – sillä saat helposti vaihtelua sisustukseen!

Kudde med dubbelsidigt tryck

Kuvatyyny kolmessa eri koossa

Smartphoton vanhaan tuttuun kuvavalikoimaan kuuluvat Pieni tyyny ja Sydäntyyny. Ne ovat nyt saaneet seurakseen Molemmin puolin painetun tyynyn, jota on saatavilla kolmessa koossa: Suorakulmainen M (koko 50×30) ja Nelikulmainen M (koko 40×40) sekä Nelikulmainen XL (koko 70×70). Jokaiseen kokoon voit valita haluamasi painatuksen sekä etu- että takapuolelle.

Näin teet oman kuvatyynyn:
Kaksipuoleista tyynyä tehdessäsi mieti ensin, minkä kokoisen ja muotoisen tyynyn haluaisit. Sen jälkeen voit valita tyynyn designin eli mallin lukuisista vaihtoehdoista. Samassa yhteydessä päätät, täytätkö koko tyynyn pinta-alan yhdellä kuvalla, vai tekisitkö siihen vaikkapa kuvakollaasin. Ehkä haluatkin tyynyysi mieluummin vain yhden sattuvan sitaatin? Etu- ja kääntöpuoli voivat olla samanlaiset keskenään, tai yhtä hyvin vaikkapa edessä voi olla kuva ja takana kaunis kuviointi.

Kun olet löytänyt haluamasi mallin, pääset kuvakkeiden kautta valitsemaan tyynyn taustapuolen (ks. kuva alla). Vaihtoehtoja on kolme: joko kuva, yksivärinen tai kuvioitu tausta.

kuddar 3 alternativ

Vaihtoehto 1: kuva tyynyn molemmin puolin

Kuvasommitelman voit valita monista eri malleista: esimerkiksi kuvakollaasin, yhden kuvan tai kuvan tekstillä. Jos haluat kuvan tyynyn molemmille puolille, voit päättää, haluatko valita eri puolille saman vai eri kuvat. Kaksipuoleisen tyynyn molemmilla puolilla voi olla täysin erilainen kuva, jolloin voit kääntää tyynyn ympäri aina, kun haluat vaihtelua huoneen ilmeeseen.

Vaihtoehto 2: Kuva etupuolella, yksivärinen tausta takapuolella

Tyynyn tausta voi olla myös rauhoittavan yksivärinen. Parhaiten yksivärinen tausta toimii, kun valitset siihen sävyn, joka toistaa etupuolen kuvan tai designmallin värejä. Mallia valitessasi näet siihen suositellut värivaihtoehdot, mutta elleivät ne sovi kuvaasi tai ideaasi, voit myös vaihtaa värin helposti.

Klikkaa vain vasemman reunan pystysuorasta valikosta ”Taustat” ja sitten ”Väri”, niin saat näkyville kaikki käytössä olevat värivaihtoehdot. Voit vaihdella värejä paletista ja nähdä ruudulla, miten ne sopivat tyynysuunnitelmaasi.

 

Vaihtoehto 3: Kuva etupuolella ja kuviointi kääntöpuolella


Jos yksivärinen tausta ei innosta, tyynyyn voi valita monenlaisia kuoseja herkistä vahvoihin. Jokaiseen designmalliin on omat suositellut kuvionsa, joita voit vaihdella suunnitelmaasi kuvaeditorissa kohdassa ”Taustat” > ”Pintarakenne”. Jos annat tyynyn lahjaksi, mieti lahjansaajan mieltymyksiä: pitääkö hän graafisista kuvioista, kirkkaista väreistä vai kenties kukista?

Valittavana on paljon erilaisia kuoseja. Voit testata niitä nettisivulla ja nähdä suoraan tietokoneen ruudulta, miltä kuvio näyttää tyynyssäsi.

Kudde med mönster på baksidan

Kokeile pois ja luo unelmiesi tyyny!

Jaa luomuksesi kaikkien kanssa Instagramissa, tägää kuvasi @smartphoto.fi ja käytä #smartinspo -hastagia: olet mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 30 euron arvoisen Smartphoto-lahjakortin. Joka kuussa joku voittaa!

Onnea matkaan!

Kysymyksiä voi esittää kommenteissa tässä alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *