7 vinkkiä onnistuneisiin juhliin – näillä onnistut varmasti!

7 vinkkiä onnistuneisiin juhliin – näillä onnistut varmasti!

Mitä tahansa juhlan arvoista elämässäsi onkin tapahtumassa, kutsujen järjestämisessä hyvät vinkit ovat aina tervetulleita. Mestariaskartelija Kreativa Karin täytti keväällä 40 vuotta ja järjesti ystävilleen disco-teemaiset juhlat. Nyt pääsemme kurkistamaan kulissien taakse: millä koristeilla ja yksityiskohdilla toteutus luotiin. Nämä vinkit sopivat taatusti mihin tahansa muuhunkin teemaan!

1. Unohtumattomat juhlat alkavat kutsukortista

Födelsedagstips - inbjudningskort

On aina hauskaa, kun postin seasta pilkottaa ihka oikean kirjeen kulma. Erityisen hauskaa se on, kun jo kuori antaa vihjeen sisällöstä – olisikohan kyseessä juhlakutsu? @kreativakarin sujautti 40-vuotisjuhlakutsunsa valkoiseen kirjekuoreen, jonka hän koristeli Kirjekuoritarroilla. Itse kutsukorttina toimi Taitekortti. Tämän vuoden uutuutena smartphotolla on, että voit itse suunnitella koko kortin alusta loppuun. Myös Karin teki oman korttinsa taitto-ohjelmalla ja tallensi tiedoston jpg-muodossa. (Klikkaa tästä ohjeita kutsukortin tekemiseen.) Jo kutsussa kannattaa tuoda esiin juhlan teemaa, jotta vieraat näkevät, mitä hauskaa on odotettavissa ­– eivätkä halua jäädä pois mistään hinnasta!

2. Suuri päivä koittaa!

Parhaat päällä, tukka hyvin – ja vieraat saapuvat lahjoineen ja onnentoivotuksineen. Juhlapäivä on koittanut. Kutsuvieraat löytävät juhlapaikan ja tuntevat itsensä tervetulleiksi, kun vastassa on Tervetuloa-juliste. Se on tukeva ja korkealaatuiselle valokuvapaperille painettu 60×40 cm kokoinen juliste: valittavana on 23 erilaista teemaa eli tyyliä.

3. Naposteltavaa nätisti

Vieraat ovat usein nälkäisiä, joten vaikka juhlan käyntiin päästyä olisi luvassa kunnon tarjoilut, pienen purtavan heti alkuun on varmasti tervetullutta – vaikkapa suloisista kertakäyttömukeista tarjoiltuna? Hanki juhlan väriteemaan sopivia mukeja ja koristele ne tarroilla. Karinin mukeissa on Koristetarrat, joita myydään 24 kappaleen arkeissa. Tarran koko on 4×4 cm, ja kaikki arkin tarrat ovat samanlaisia.

4. Juomat persoonallisessa pullossa

Osta lempijuhlajuomaasi ja tilaa smartphotolta Pulloetiketit, jotka myydään kuuden kappaleen erissä. Karin suunnitteli itse oman etikettinsä, mutta valmiista teemoistakin löytyy varmasti mieleinen, sillä niitä on peräti 132 erilaista. Etiketin koko on 12×12 cm. Kaikissa etiketeissä voi olla sama kuva ja teksti, tai voit tehdä halutessasi tehdä vaikka jokaisesta etiketistä yksilölliset.

5. Älä unohda vieraskirjaa

Födelsedagstips - gästbok

Juhlia järjestäessä pitää miettiä vieraiden viihtyvyyttä, mutta itseään ei saa unohtaa! Vieraskirjaa on ihana lukea jälkeenpäin ja viipyillä juhlan tunnelmissa. Kaikkien vieraiden runosuoni ei aina syki, mutta onneksi Karinilla on ratkaisu pulmaan: vieraskirja, johon on painettu valmiiksi kysymyksiä. Vieraiden tarvitsee vain vastata! Juhlan teemaan sopiva ja omaperäinen kansi tekee vieraskirjasta vieläkin hienomman. Kirjassa on 64 sivua ja sen koko on 15×14 cm.

6. Parhaat koristeet

Kattoon ripustettavat Viirit ovat helppo tapa tehdä tilasta juhlava. Yhteen tilaukseen kuuluu 16 molemmin puolin painettua viiriä. Ne on painettu neljälle perferoidulle paperiarkille, joissa kussakin on neljä viiriä. Mukana tulee seitsemän metriä nauhaa ja ohjeet, joiden avulla viirinauha on helppo koota. (Tarvitset vain nitojan!)

7. Vinkki tosiammattilaiselta

Kreativa Karin on oikea teemavelho, joka huolehtii pienimmistäkin yksityiskohdista! Siksi hän teetti itselleen juhlaan sopivat Suojakuoret kännykkään. Ei yhtään hullumpi idea, koska nykyään puhelin on juhlissakin paljon esillä: sillä otetaan valokuvia ja välillä siihen saa puhuakin, vaikkapa kun joku juhlavieraista ei löydä perille ja soittaa neuvoja.

Mitkä ovat sinun parhaat juhlavinkkisi? Kerro ne meille kommenteissa tai merkitse meidät instagram-päivitykseesi @smartphoto.fi tai #smartinpo

Kiitos @kreativakarin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *