Luo uusilla kuorilla persoonallista elektroniikkaa

Luo uusilla kuorilla persoonallista elektroniikkaa

Haluaisitko viimein löytää kännykällesi persoonalliset kuoret? Kuulostavatko strassit, eläinkuvat, ranskalaiset perunat tai Mikki Hiiri puhelimen kuoressa liiankin tutuilta?

Samanlaisia kuvia ja muotoja näkee nykyään lähes jokaisessa kännykänkuoressa. Puhelimesta ja tabletista on kuitenkin tullut vuosi vuodelta yhä henkilökohtaisempi esine, joten on täysin ymmärrettävää, että elektroniikkaan halutaan myös persoonallinen ulkokuori.

Personointi on trendikästä

Uniikilla kännykkä- tai tablettikotelolla erotat puhelimesi muista – miksi et personoisi myös toimistotarvikkeitasi hieman? Sen sijaan, että pidät kuvia perheestäsi työpöydällä tai ilmoitustaululla, voit ikuistaa kuva-aarteesi kännykkäkoteloon, ergonomiseen hiirimattoon tai vaikka kynätelineeseen. Elektroniikkalaitteidesi ja toimistotarvikkeidesi trendikkääseen personointiin saat apua Smartphotolta.

Pidä parhaat kuvasi rohkeasti esillä

Silloin tällöin tulee napattua erityisen hyvä valokuva melkein vahingossa. Auringonlasku matkakohteessa, lemmikin suloinen ilme tai tunnelmallinen kaupunkikuva saattavat olla niin upeita, että ne tekisi mieli saada myös esille. Loistavaa kuvaa tai unohtumatonta hetkeä kannattaakin kantaa ylpeydellä. Ennen kännykkäaikaa rakkaimpia kuvia kannettiin mukana lompakossa ja kaivettiin rypistyneinäkin näytille aina sopivan hetken tullen. Nykyään kuvat ovat piilossa kännykän uumenissa, usein monen skrollauksen takana.

Kuoreen painettuna kuvat ovat aina esillä. Tablettien suojakuoreen painettu kuva taas pääsee upeasti oikeuksiinsa kuoren koon vuoksi. Designien mahdollisuudet vaihtelevat iPadin mallin mukaan. Suojaavan taustakuoren lisäksi iPadille on saatavilla myös taittuva suojus sekä pehmeä, suojaava kotelo.

Miksi et siis teettäisi rakkaimmista kuvistasi kännykkäkoteloa tai suojaa iPadille? Sitä paitsi kuorien suunnittelu on todella hauskaa!

Suunnittele juuri sellaiset kuoret kuin haluat

Voit suunnitella kännykkäkotelostasi Smartphoton suunnitteluohjelmalla raikkaan ja persoonallisen: koteloon voi lisätä tekstiä ja asetella useampiakin kuvia. Erilaisia designeja on kymmeniä, joten löydät varmasti mieluisan vaihtoehdon. Kuorimalleja löytyy iPhonelle, Samsungille, Google Pixelille ja Huaweille. Perinteisten kovien kuorien lisäksi Smartphotolta löytyy sekä iPhonelle että Samsungille myös kännykkälompakko, joka sisältää kaksi luottokorttitaskua sekä kovakantisen puhelinkotelon magneettikiinnityksellä. Erikoisuutena Smartphotolla on – myös iPhonelle ja Samsungille – bumper-suojakuori, joka on kova suojakuori kumisella asettimella. Se on erittäin kestävä, naarmuuntumaton ja UV-säteitä kestävä synteettinen kuori kiiltävällä viimeistelyllä. Kaikki tablettien ja kännyköiden kotelot löydät täältä.

Lisää ideoita arkitavaroiden personointiin löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *