Paluu arkeen – ihanaa vai inhottavaa? Vinkkejä onnistuneeseen töihin paluun

Paluu arkeen – ihanaa vai inhottavaa? Vinkkejä onnistuneeseen töihin paluun

Elokuu merkitsee paluu töihin, kouluihin ja tavalliseen arkeen. Toivottavasti kesä on ollut ihanan rentouttava, ja olet täynnä uutta inspiraatiota ja halua päästä takaisin työn pariin.

Jos paluu arkeen kuitenkin tuntuu vaikealta, olemme tässä postauksessa keränneet muutaman vinkin, jotka tekevät työnteosta huomattavasti hauskempaa!

Piristä työpöytäsi ihanilla kuvilla

Piristä työpöytäsi ihanilla kuvilla

Kuvat perheenjäsenistä saavat meidät hyvälle tuulelle, ja kuvat voivat saada rankankin päivän tuntumaan vähän helpommalta. Siksi moni meistä pitää valokuvia lapsista tai puolisosta näkyvässä paikassa myös työpaikalla.

Jos kuitenkin perinteinen kehystetty valokuva tuntuu tylsältä, meidän valikoimasta löytyy monta vaihtoehtoa valokuvan päivittämiseen.

Kuumin sisustustrendi on puu kaikessa muodossa, niin mikset painattaisi valokuvat suoraan puulle? Smartphotolta saat korkealaatuisia, pienikokoisia puutauluja, jotka istuvat hyvin työpöydällä.

Jos ennemminkin kuvailisit itseäsi ”vaihtelu virkistää”-tyyppinä, kuvat tyylikkäässä puutelineessä saattavat olla sinun makuusi. Pakettiin saa 13 eri kuvakorttia, niin pakkaan mahtuu kaikki lempimuistosi menneestä kesästä.

Päivitä puhelimesi ulkonäkö

Päivitä puhelimesi ulkonäkö

Puhelin on aina läsnä työpaikalla, niin miksei päivitä puhelimen ulkokuoret niin, että sen näkeminen piristää. Suojakuoret löytyvät sekä Samsung Galaxylle, että iPhonille.

Oletko kokeillut yhdistää puhelimen ja lompakon kätevässä kännykkälompakossa?

Hyvä järjestys helpottaa työntekoa

Hyvä järjestys helpottaa työntekoa

Joskus työn suunnittelu on jäänyt tekemättä, ja tuntuu että on mahdotonta ehtiä tehdä kaikki tehtävät. Silloin to do-listan laatiminen voi auttaa. Sitä varten on aina hyvä pitää kirjoitusvälineitä ulottuvilla, ja mikä parempi paikka koota ajatukset kuin persoonallinen kirjoitusvinko. Vihko on saatavilla kolmessa eri koossa, ja paperi on ruutupaperia, mikä helpottaa kirjoittamista.

Kynät ja muut toimistotarvikkeet pidät helposti järjestyksessä kolmion muotoisessa kynätelineessä, tai alumiini penaalissa.

Muista pitää taukoa

Muista pitää taukoa

Työpäivään pitäisi mahtua kaksi kahvitaukoa, mutta aina ei ehdi istua alas juomaan kahvia. Hieno muki tekee kuitenkin kahvittelusta mukavampaa myös silloin, kun joudut juomaan kahvin tietokoneen ääressä. Smartphotolta löydät monta eri mallia, joihin saat itse valita sopivan motiivin.

Ihastut varmasti värilliseen mukiin, joka on saatavana kolmessa eri värissä. Ylivoimaisesti jännittävimmän kahvihetken tarjoaa taikamuki, jonka kuva ilmestyy mukiin kun siihen kaataa kuumaa juotavaa!

Jos aamukahvit jää kiireessä juomatta, kätevä matkamuki voi helpottaa arkeasi.

Toivotamme sujuvaa paluuta arkeen ja työniloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *