Luovia kuvausvinkkejä – näit teet joulukorteistasi ainutlaatuiset

Luovia kuvausvinkkejä – näit teet joulukorteistasi ainutlaatuiset

Luovia kuvausvinkkejä - näit teet joulukorteistasi ainutlaatuiset

 

Joka vuosi se yllättää. Joulu on jo nurkan takana ja on aika miettiä vuoden joulukortteja.

 

Kaunis joulukortti voi parhaassa tapauksessa toimia myös joululahjana. Kortti joka on tehty ajatuksella on huomaavainen ja henkilökohtainen lahja. Yhdistä se kauniin jouluviestiin ja sinulla on joulun ihanin lahja.

 

Mutta jotta joulukortti toimisi toivotulla tavalla sen täytyy olla laadukas.

 

Valokuvan peruskomponentit pitää olla kunnossa ja valokuva laadukas. Olemme aikaisemmin jakaneet valokuvaukseen liittyviä vinkkejä blogissamme, ja esimerkiksi tästä voit lukea matkabloggaajan parhaat valokuvausvinkit. Kaikki voi, ja kannattaakin hyödyntää myös joulukortin kuvauksissa.

 

Nyt kun joulu on nurkan takana, haluamme yleisvinkkien sijaan keskittyä jouluaiheisiin. Tässä postauksessa jaamme meidän parhaat varustevinkit joulukortin kuvaukseen. Nämä viisi vinkkiä ovat kaikki sellaisia, jotka voit toteuttaa jos omistat kameran tai puhelimen. Kirjoituksessa mainitut tarvikkeet löytyvät useimmista kodeista.

Joulun parhaat kuvausvinkit - käytä varusteita!

Joulun parhaat kuvausvinkit – käytä varusteita!

  1. Kehys WC-paperista

Leikkaa vessapaperiarkkiin reikä ja kiinnitä se teipillä objektiivin päälle niin, että paperi ympäröi noin sentin objektiivista. Kun kuvaat vessapaperin läpi, saat pehmeän ja jouluisen fiiliksen kuviin. Kokeile jos et usko!

 

  1. Valoletku

Ympäröi kamera valoletkulla niin, että osa lampuista on objektiivin edessä. Valo tuo kuvaan pehmeyttä ja antaa kuvalle tunnelmallisen efektin. Jos sinulla on lapsia kuvassa voit myös antaa valoletkun heille ja antaa niiden leikkiä sillä. Valoletkun lämmin valo saa lapsesi loistamaan!

 

Joulukortit

 

  1. Peili

Käytä tavallinen peili alustana tai taustana kun otat joulukorttikuvia. Heijastus tekee kuvasta ainutlaatuisen ja tuo syvyyttä kuvaan. Huom! Varo ettei sinä ja/tai kamerasi näy kuvassa. 

 

  1. Suihkuta hieman vettä objektiiville

Suihkuta pari tippaa vettä objektiivin päälle ja saat siistin vintage-lookin kuuviisi. Huom! Muista että objektiivisi mitä luultavimmin ei ole vesitiivis, ja runsaasti vettä voi haittaa kameraasi.

 

  1. Käytä kirkasta teippiä objektiivin päällä

Teippaa kirkas teipinpalanen objektiivin yli, ja saat kuviin upean sateenkaariefektin, joka varmasti näyttää ammattimaiselta joulukuvissa. Teipinpalanen tuo efektin lisäksi luovuutta kuvaan – ja joulunaikaan sellaista on aina toivottu.

 

Luovuudesta asiaan - tilaa joulukortit verkosta

Luovuudesta asiaan – tilaa joulukortit verkosta

Kun olet tyytyväinen joulukorttiin, on tilaamisen aika. Smartphoton kautta saat noin viikossa joulukortit suoraan kotiin. Korttimalleja löytyy useampia, eri kehyksillä, teksteillä tai muotoisia – painojälki on tottakai aina laadukas. Alennusta saa myös pienistä tilausmääristä, jopa ensimmäisestä eurosta!

 

Tilaa joulukorttisi tästä ja ihanaa joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *