Hei Susanne! Esittelyssä asiakas joulukampanjamme kuvien takana

Hei Susanne! Esittelyssä asiakas joulukampanjamme kuvien takana

Nyt alkaa Smartphoton joulukampanja ja voimme vihdoin paljastaa teille jännittävän yhteistyön, jota olemme työskennelleet salassa. Tässä blogipostauksessa saatte tavata Susannen, henkilö Smartphoton joulukampanjan valokuvien takana. Susanne on niin erikoinen – hän ei työskentele valokuvaajana, vaan hän on yksi uskomattomista asiakkaistamme!

joulukampanjan

Olemme saaneet pyyntöjä teiltä käyttää enemmän kuvia meidän sosiaalisessa mediassa, jossa on oikeita ihmisiä ja tavallisia perheitä. Siirtyä ostetuista stockikuvista todellisuuteen. Olemme kokeilleet tätä meidän sosiaalisessa mediassa ja tulos on mahtava! Mielestämme on aivan ihanaa, että voimme tehdä yhteistyötä ja inspiroida toisiamme!

Tänä vuonna olemme ottaneet askeleen pidemmälle. Otimme Instagramin kautta yhteyttä Susanneen (@svenssonsusanne ), joka on yksi asiakkaistamme ja suosikkiseuraajistamme, ja esitimme yhteistyöehdotuksen meidän joulukampanjaan liittyen!

Susanne on ihan tavallinen äiti, jolla on säännöllinen toimistotyö, mutta häntä kiinnostaa myös luova valokuvaus! Vaikka Susanne on uskomattoman lahjakas valokuvaaja ja pohjimmiltaan ihan tavallinen asiakas Smartphotossa. Tämä on se, mitä haluamme viestiä vuoden joulukampanjalla. Ei tarvitse olla valokuvaaja luodakseen upeita joululahjoja valokuvilla.

Luo joululahjoja rakkaudella on tämän vuoden joulukampanjan iskulause – ja luonnollisesti rakkaus loistaa Susannen kuvissa. Kuvista huokuu sekä sisarusrakkautta, että rakkautta äidiltä lapsilleen.

Nyt annamme sanan Susannelle!

Hei! Nyt olemme kaikki uteliaita – kuka sinä olet? 🙂

– Hei! Nimeni on Susanne, olen 29-vuotias ja asun pienessä yhteiskunnassa nimeltä Svenljunga (noin 20 minuutin päässä Boråsista, Ruotsissa). Asun ihan tavallisessa talossa avopuolisoni Carlin ja meidän 2 lapsen kanssa, Noel joka on 5 vuotta ja Thea 3 vuotta. Olemme asuneet talossamme 6 vuotta ja rakastan puuhailla ja sisustaa kotona!

Kuva: Susanne
Noel leikkii autoilla jouluisessa kodissa.

joulukampanjan

Kuinka kauan olet ollut Smartphoton asiakas?

– Ostin ensimmäisen kuvatuotteen 2014, se oli pieni kuvakirja jossa oli kuvia Noelin ensimmäisestä vuodesta. Hän sai kirjan 1-vuotislahjaksi. Ihana lahja koska ensimmäisen vuoden aikana tapahtuu niin paljon asioita. Myös pikkusisko Thea on saanut pienen 1-vuotis kuvakirjan Smartphotolta.

Kahden vuoden aikana, ja tänä jouluna, olen tilannut henkilökohtaisia pulloetikettejä. Joulun aikana kyläillään paljon ja silloin on ihana antaa lahjaksi pullo hyvää viiniä, glögiä tai muuta joulujuomaa henkilökohtaisella leimalla. Meillä on aina lasten kuva etiketeissä.

Kuvassa näet muutaman kuvakirjan jonka Susanne on luonut.

joulukampanjan

 

Mikä on sinun “pakko saada joululahja” kun puhutaan kuvatuotteista?

Pulloetiketit, todella hyvä lahja! Lasten isovanhemmat saavat myös kuvasuurennoksen jostain tämän vuoden kuvauksista.

Nämä ihanat pulloetiketit Susanne teki viime vuonna.
Löydät pulloetiketit täältä

 

Mikä on suurin intohimosi/harrastuksesi?

– Olen erittäin luova, rakastan puuhata kodissamme, leipoa ja valokuvata. Kaikki kuuluvat jotenkin yhteen, mukava tausta antaa paljon valokuville, vaikka itse motiivi on tietenkin tärkein. Jos leivon, haluan aina valokuvata, ja siten sen ympärillä on myös toimintaa. Treenaaminen on myös tärkeää, vietän paljon aikaa kuntosalilla noin 4-5 kertaa viikossa. Se antaa niin paljon energiaa!

Sinulla on aivan mahtava instagram-tili. Kuinka kauan olet työskennellyt aktiivisesti sen kanssa?

– Instagramin aloitin kun olin vanhempainvapaalla poikani kanssa 5 vuotta sitten.

Seuraa mielellään Susannea instagramissa. Löydät hänen tilinsä tästä.

Ennen kaikkea se on kuviasi, jotka tekevät instagram-tilistäsi niin ihanan. Onko valokuvaaminen sinun suuri kiinnostuksenaihe?

– Minulla ei ollut aikomusta käyttää kameraa aluksi. Kiinnostuksen laukaisi se, että halusin ottaa hienoja kuvia lapsista. Minulla oli järjestelmäkamera, jota käytin automaattiasetuksilla pitkään. Sitten sain kokeilla toista objektiivia, opin asettamaan kameraan manuaaliset asetukset ja siitä olen kehittynyt itse. Olen kaukana ammattilaisesta valokuvaajasta, mutta olen usein kuullut, että minulla on silmä yksityiskohtiin. En laita pelkästään fokusta motiiviin, mutta olen todella tarkka mitä taustalla näkyy. Paljon on vielä oppimista ja se oppiminen voi tulla ajan mukana, mitä enemmän käytän kameraa, sitä enemmän opin. Olen himoinnut uutta linssiä tulevaisuudessa, se luo vaihtelua kuvissa.

Miten muokkaat kuvia ennen kuin postaat instagramissa?


– Muokkaan kaikkia kuvia puhelimessa ennen kuin lataan ne instagramiin, mutta en kuluta muokkaamiseen aikaa. Yritän laittaa kameran asetukset siten, että muokkaamista ei tarvitse paljoa. Yleensä vain vaalennan kuvat. Jos haluan tilata suurennoksia niin käytän lightroom sovellusta. Siinä teen samalla lailla, vaalennan kuvat.

Vinkki Smartphotolta: Muistathan sulkea Smartphoton värienparannusohjelman, jos itse muokkaat kuviasi. Teet sen profiilissasi omilla Smartphoto-tili sivuilla 🙂

 

Mikä on paras vinkkisi jos haluat valokuvata lapsia?

– Leikkiä lasten kanssa, “yksi, kaksi, kolme punainen valo” on yksi esimerkki kivasta leikistä. Monista kuvista tulee epäselviä koska lapset liikkuvat koko ajan. Joskus saan hyviäkin kuvia heistä, mutta monet kuvat menevät suoraan roskakoriin. Talon isä saa joskus auttaa ja viihdyttää taustalla, varsinkin jos kuvataan sisällä. Suurin haaste on saada kummatkin lapset hyvin kuvaan, mutta paras tunne on onnistuminen!

Miltä tuntuu kun kuviasi tullaan käyttämään pääkuvina Smartphoton joulukampanjassa?

– Se on tietenkin todella hauskaa ja odotan että saan nähdä lopputuloksen!

Me Smartphotolla olemme tietenkin todella iloisia tästä yhteistyöstä ja Susanne on todella rohkea kun saamme käyttää hänen kuvia. Antakaa hänelle vähän rakkautta kommenttikenttään 🙂

Luo joululahjoja rakkaudella – vuoden joulukampanja Smartphotolta

Smartphoton joulukampanja alkoi 10 lokakuuta! Se on täynnä ihania ja inhimillisiä kuvia sekoitettu inspiroiviin vinkkeihin ja ideoihin. Jos ostat joululahjasi Smartphoton joulukampanjan aikana, saat jopa 40% alennusta koko valikoimasta!

Lisätietoja löydät täältä.

 

 

 

 

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.