Näin järjestät parhaat syysjuhlat – halloween, syyshäät tai synttärit!

Näin järjestät parhaat syysjuhlat – halloween, syyshäät tai synttärit!

Yhteisolo tuo energiaa pimeinä kuukausina. Juhlimiseen ei pimeään aikaan tarvitse erikoisempaa syytä, mutta erikoiset teemajuhlat on aina hauska idea.  Tässä blogipostissa käymme läpi syksyn suosikkijuhlia. Halloween on tietysti yksi niistä, mutta myös maagiset syyshäät ja ihanat kotijuhlat mahtuvat listalle mukaan.

1. Halloween – myös aikuisille

Halloween on monen mielestä lasten juhlat, ”trick or treat”, ja naamiaiset keskipisteenä. Mutta Halloween on erinomainen tilaisuus järjestää juhlia myös aikuisille. Teemana Halloween ei tunne rajoja, ja koristelussa sekä pukeutumisessa on lupa käyttää kaikki oma luovuus. Kutsu ystäväsi yksinkertaisella kuvalla jossa paljastat vain olennaiset….

Luo kutsut

 

2. Lasten Halloween

Onko mitään hauskempaa kuin teemajuhlien järjestäminen lapsille? Teemajuhlissa on mahdotonta liioitella! Lasten Halloweenit voivat koostua esimerkiksi jännittävästä aarteenetsinnästä, pelottavasta ruuasta ja inhottavista koristeista.

Ota kuva lapsestasi Halloween asussa ja luo esimerkiksi kuvapäällysteinen karkkipussi. Karkkipussi on ehdottomasti paras give-away lahja kaikissa lastenjuhlissa!

Tee karkkipussi kuvapäällysteellä

3. Juhli syksyä ystävien kera

Aina sinulla ei tarvitse olla selvää syytä juhlimiseen, sillä pelkkä juhlimisen halu riittää syyksi!

Kutsu ystävät syksyiseen juhlaan – sytyttele kynttilöitä, laita hyvää ruokaa ja pelaa lautapelejä. Vieraskirja, johon vieraat voivat kirjoittaa ajatuksiaan elämästä ja hyvien ystävien merkityksestä, on taattu osallistuja.

Luo vieraskirja

4. Synttärit syksyllä

 

Oletko syntynyt syksyllä? Ja oletko aina ikävöinyt kesäsynttäreiden helppoutta? Älä sure, synttärit syksyllä voivat olla aivan yhtä ihanat. Koristele juhlapöytä värisillä lehdillä ja käytä ihania syyskuvia koristelemaan esimerkiksi viinipullot. Hieno teema synttäreille.

Luo pulloetiketti

5: Syyshäät


Jos menette syksyllä naimisiin, hääkuvista tulee taatusti värikkäät. Ikuista rakkautenne ulkona luonnossa, se tuo ihanan tunnelman hääkuviin.

Kerää kuvat ylelliseen kuvakirjaan persoonallisella kannella. Kirja on kaunis yksityiskohta kodin sisustuksessa. Vinkiksi ehdotamme isokokoinen kirja, niin kuvat pääsevät oikeuteensa.

Tee kuvakirja

6: Illanvietto kotona!

Juhlat eivät tarvitse paljon ihmisiä ja musiikkia. Voit myös kutsua lähimmät ystävät kotiin viettämään iltaa kanssasi.

Kehitä parhaat yhteiset muistot (kuten esimerkiksi kauniit retrokuvat). Tarjoa kahvit tai teetä vastaleivotun leivän kanssa ja vietä ilta katsellen ja muistellen vanhoja muistoja!

Photo cred: @carmadk

Kehitä retrokuvat

Kaikkea juhliin

 

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.