Parhaat joululahjaideat sille, joilla on jo kaikkea 

Parhaat joululahjaideat sille, joilla on jo kaikkea 

Tunnemme varmaan kaikki henkilö, joilla on jo kaikkea, ja joille on varsinaisen hankala ostaa lahjoja. Tunnet ehkä myös jonkun, joka sanoo, ettei halua mitään joululahjaksi, mutta tiedät että hän ilahtuu huomaavaisesta eleestä. Voi olla, että haluat antaa lahjan myös näille haasteellisille lahjansaajille, ja silloin hyvä ratkaisu ongelmaan on antaa jotain maukasta syötävää tai juotavaa. Kun lahjaa saa kulutettua, ei tarvitse huolia, ettei lahja tule hyvään käyttöön. Niin tässä kolme maukasta joululahjaideaa!  

Suklaata, suklaata… ja lisää suklaata… 

Suklaa kuuluu jouluun niin kuin hirvi metsään. Usein ostamme suklaakonvehtirasian tutuille ja puolitutuille, mutta joskus on kiva antaa jotain vähän persoonallisempaa. Kuka on sanonut, ettei suklaata voi antaa myös lähimmäisille ihmisille? Itsetehtyä jääsuklaata tai suklaakonvehteja arvostetaan varmasti. Laita suklaat kauniiseen purkkiin tai rasiaan, ja viimeistele luomusta persoonallisilla etiketeillä tai tarroilla.     

Jos leipominen ei ole vahvuutesi, ja suklaarasian ostaminen tuntuu liian ei-persoonallisesta, saat smartphotolta mahdollisuuden luoda oman suklaan valitsemallasi kuvalla. Helppoa, hauskaa ja varmasti arvostettu lahja!  

…ja makeisia! 

Jos haluat antaa lahjan monelle ei niin läheisille, voit ostaa eri karkkeja ja pistää ne hienoon astiaan. Irtokarkkihyllystä löytyy jotain jokaiselle – niin myös joulukarkkipusseista. Hauskana lisänä lahjaan voit teettää esimerkiksi persoonallinen muki, johon laitat karkit.  

Ja vähän suolaisempi lahja      

Jos lahjan saajalla ei ole maailman isoin makeankipeys, mutta haluat antaa jotain maukasta ja itsetehtyä, leivän leipominen on varma kortti. Mausta leivän jouluisilla mausteilla. Lahjan kruunaat tyylikkäällä, puisella leikkuulaudalla, jonka päällä juurileivottu leipä voi lepää. Jos haluat antaa vähän isomman lahjan voit leivän kaveriksi lisätä persoonalliset suola- ja pippurimyllyt, ja ehkä pullollinen hyvää oliiviöljyä, johon leipä voi dipata.  

Kun kaikki muu epäonnistuu  

Oletko yrittänyt leipoa, eikä se ole onnistunut kovin hyvin? Ei hätää! Valmiit setit; aamiaisrasia tai alkoholiton gin-setti sopivat kaikille lahjanantajille, keittiökokemuksesta huolimatta. Aamiaisrasiaan kuuluu eri granolan lisäksi pari purkkia, ja ehkä myös sinun aamiais- tai brunssiseurasi.  

Toivomme että löydät näiden vinkkien avulla täydellinen joululahja!        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *