Sinun vuosi alkaa nyt – näin pysyt ajan tasalla arkipäivän menoissa!

Sinun vuosi alkaa nyt – näin pysyt ajan tasalla arkipäivän menoissa!

Nyt sinun 2019 alkaa! Rakastatko myös uuden vuoden tuntumaa? Se on kuin saisi uuden mahdollisuuden tehdä kaikki asiat mitä ei kerennyt tehdä 2018 vuoden aikana.

Mitä sinun pitäisi kirjoittaa 2019 kalenteriin? Aiotko reilata Euroopassa? Järjestää isot juhlat? Tai soivatko ehkä hääkellot? Kaikkien ihanien tapahtumien keskellä on kuitenkin arkipäiväinen elämä, ja se on yleensä tässä, jossa suuret haasteet tulevat vastaan. Miten pysyt ajan tasalla?

Tällä blogipostauksella toivon auttavan sinua löytämään oikeat työkalut arkipäivän menoihin. Tavoitteena on, että pystyt helpommin suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Alla on ratkaisuja sinulle, joka haluaa saada nopean yleiskuvan arkipäivistä ja lomista, ja mahdollisuuksia useille omille muistiinpanoille. Toivottavasti löydät suosikkisi Smartphoton kaikista kalentereista ja päivyreistä! Ole hyvä!

Uutuus – Kirjoitusvihko, jonka kannessa on kalenteri!

Kalenteri - kirjoitusvihko kuvakalenteri

Two-in-one-ratkaisu! Tässä kalenterissa on tilaa kaikille ”to do”- ja kauppalistoille, sekä muille asioille jotka haluat muistaa. Samalla sinulla on aina mukanasi kalenteri, joka nopeasti antaa yleiskuvan arkipäivistä ja kaikista menoista. Tietenkin voit lisätä myös oman henkilökohtaisen touchin kansikuvaan valokuvien avulla! Löytyy kokoa A5 – 9,95€ ja A4 – 11,95€ .

Kuvakalenteri puutelineellä – tyylikäs yksityiskohta kotiin tai toimistolle

Kuvakalenteri puutelineellä

Tässä on todellinen suosikki! Valitse 12 suosikkikuvaa (yksi jokaiselle kuukaudelle) ja haluamasi mallin päivämäärille ja pyhäpäiville (19 eri mallia!). Jokaiselle kuukaudelle on oma kortti, joita voi helposti selata. Kun vuosi on päättynyt, puutelinettä voi käyttää valokuvapidikkeenä muille kuville!

Kuvakalenteri puutelineellä maksaa 11,95€.

Hiirimatto kalenterilla – täydellinen kotitoimistolle tai töihin!

Hiirimatto kalenterilla

Tässä tulee taas fiksu two-in-one-ratkaisu. Saatavana kolmessa eri mallissa. Voit lisätä 1-4 kuvaa (riippuen mallista). Näin työpöydälläsi on aina hieno yksityiskohta, josta näet helposti vuoden arkipäivät.

Hiirimatto kalenterilla maksaa 9,95€.

Meidän myydyin tuote – seinäkalenteri

Kalenteri - seinäkalenteri

Seinäkalenteri on suosikki huolimatta siitä kirjoitatko paljon tai teetkö ainoastaan pieniä muistiinpanoja.

Seinäkalenteri löytyy eri koossa, esimerkiksi A4 15,95€, nelikulmainen 29×29 cm 17,95€. Löydät kaikki mallit.

Keittiökalenteri – pienempi malli seinäkalenterista

Kalenteri - keittiökalenteri

Keittiössä tulee usein mieleen kaikki asiat mitä tulevaisuudessa pitää tehdä (tai ainakin minulla tulee). On täydellistä pitää kalenteri lähellä, johon voi tehdä muistiinpanoja nopeasti.

Ruokatoimitus tiistaina, Moa leikkii Stinan kanssa, Hampuksella on ulkoliikuntaa – ota mukaan lämpimät vaatteet – tai muita asioita jotka muistuu mieleen. Keittiökalenteri on pienempi malli seinäkalenterista (pituus 30 cm ja leveys ainoastaan 14 cm) ja maksaa 15,95€.

Perheen projektipäällikkö – lue tämä!

Kalenteri - perhekalenteri

Oletko sinäkin perheen projektipäällikkö, joka koordinoi koko perheen menot? Tunnetko että haluaisit irtisanoutua tästä työstä, tai ainakin jakaa vastuun jonkun kanssa? Silloin tarvitset perhekalenterin!

Tämä on täydellinen kalenteri perheelle. Kaikki perheenjäsenet saavat oman sarakkeen (valitse joko 3, 4 tai 5 saraketta). Fiksu tapa on myös lisätä yksi sarake koko perheelle, johon helposti voi lisätä koko perheen menot. Ripusta kalenteri vaikka eteiseen hyvälle paikalle. Se joka vie lapset kouluun ja päiväkotiin tarkistaa myös päivän kaikki menot. Perhekalenteri maksaa 24,95€.

Sinulle joka olet aina vauhdissa ja tarvitset täyden kontrollin!

Kalenteri 2019

Haluatko arjessa täyden kontrollin? Silloin paras vaihtoehto on päivyri jonka voit pitää mukana laukussasi. Päivyrissä on riittävästi tilaa kaikille menoille, tapahtumille, omille muistiinpanoille ja to-do-listoille.

Voit valita monesta eri mallista ja koosta. Kuvapäivyri small (jonka näet kuvassa) – 15,4 cm (korkea) x 10,6 cm (leveä), Kuvapäivyri medium 15 cm (korkea) x 14 cm (leveä), Päivyri deluxe kolmessa eri värissä – musta keinonahka, sinivihreä pellava ja pastellipinkki pellava, koko 21 cm, (korkea) 14 cm (leveä).

Smart vinkki – tiesitkö että…

..jos sinulla on Smartphoto-tili voit helposti aloittaa kalenterin luontia ja jatkaa sitten kun sinulle sopii.

Onko sinulla vaikeaa löytää aikaa? Luo vähän kerrallaan aina kun sinulla on muutama minuutti aikaa! Meidän kalenterit voit helposti luoda puhelimella tai tabletilla – et tarvitse edes istahtaa tietokoneen äärelle!

Hyvää uutta vuotta 2019 🙂

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.