Sisusta terassia ja parveketta kevääksi – ja nauti auringosta

Sisusta terassia ja parveketta kevääksi – ja nauti auringosta

Takatalvea huolimatta olemme menossa hurjaa vauhtia kohti kevättä, auringonpaistetta, ja lämpimämpiä iltoja. Eli nyt olisi oivallinen hetki siivota pihaa, parveketta ja/tai terassia. Voit samalla hyödyntää tilannetta, ja antaa mainitulle alueelle kiva keväinen muodonmuutos. Näin ulkona oleminen vaikuttaa vieläkin houkuttelevalta näin lämmön tullessa. Parvekkeen koristeleminen kevääksi on hauska ja helppo tapa piristää kotisi ilmettä ja luoda viihtyisä ilmapiiri. Tässä on muutamia vinkkejä:

Tee parvekkeesta vihreä keidas

Vihreässä huoneessa on rentouttavaa olla. Istuta parvekkeellesi tai terassillesi joitain kevään kukkia, kuten tulppaaneja, narsisseja, helmililjoja tai hyasintteja. Voit joko istuttaa ne kukkaruukkuihin tai hankkia valmiiksi istutettuja kukkia, joita voit asetella eri puolille parveketta. Kivan lopputuloksen saat istuttamalla kukat persoonallisiin kukkaruukkuihin.

Jos haluat lisätä parvekkeellesi vielä enemmän vihreyttä, voit hankkia erilaisia ​​viherkasveja, jotka kestävät hyvin ulkoilmaa. Esimerkiksi murattia, murattiputouksia, saniaisia, pelargoneja tai minttua.

Myös istutuslaatikot ovat erinomainen tapa koristaa parveketta kevääksi. Tässä yhdistyy hauska ja hyöty, kun istutat niihin esimerkiksi yrttejä, salaattia tai vihanneksia.

Valitse oikeat valot korostamaan kevätillan valoa

Kevätauringon laskiessa voit luoda tunnelmallisen ilmapiirin asentamalla parvekkeellesi tunnelmavalot. Saat mukavan tunnelman ripustamalla valoketjut ja viirit katosta. Tunnelmallisen kevätillan luot helposti myös kynttilöillä. Tuikkukippoja löytyy smartphotolta kolme eri mallia, jotka kaikki pysyvät vakaina pöydällä. Kaikki kolme ovat myös saatavina omilla kuvilla.

Koristele ulkoaluetta hyvin harkituilla yksityiskohdilla

Voit myös hankkia erilaisia ​​koriste-esineitä, jotka sopivat kevätteemaan. Esimerkiksi tekstiileillä saat helposti täysin uuden asun parvekkeellesi. Kokeile kukkakuviollisia tyynyjä tai verhoja, tai tyynyt, joissa on valokuvia sinulle tärkeistä muistoista. Voit koristella parveketta myös kauniilla valokuvakehyksillä, joissa on keväisiä maisemia. Keväällä käytetään usein raikkaita, kirkkaita värejä. Voit valita parvekkeesi sisustukseen kevään värejä, kuten keltaista, vaaleanpunaista tai vihreää. Älä myöskään unohda tärkeintä, makea matto, joka kerää ulkona kerättyä likaa, ennen kuin astut sisälle asuntoon.

Daffodils in field

Nämä ovat joitain vinkkejä, joiden avulla voit koristella parvekkeesi tai ulkopaissasi keväiseksi. Voit valita juuri ne elementit, jotka sopivat sinun tyyliisi parhaiten. Eli ei muuta kuin nautinnollista kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *