Joulun parhaat koristeluvinkit, jotka sopivat jokaiseen sisustustyyliin!

Joulun parhaat koristeluvinkit, jotka sopivat jokaiseen sisustustyyliin!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Katukuvassa on jo alkanut näkyä joulun merkkejä, ja kohta on hyvä aika aloittaa vuoden hauskin muutos kodin sisustuksessa. Puhun tietysti joulukoristelusta! 

Joulu on perinteitä, mutta myös hyvä aika löytää uutta inspiraatiota. Kun joulukoristelusta on kyse, ’vähemmän on enemmän’-filosofian voi unohtaa. Lasten tekemät koristeet voi hyvinkin yhdistää perintökoristeisiin ja vastikään ostettuihin design-kappaleisiin. Ja sisustuksessa on tietysti myös tilaa persoonallisille koristeille, jotka teet aivan makusi mukaan! 

Sinulla on jo ehkä tietty lempityyli sisustaa. Siksi annamme tässä postauksessa reilusti joulun koristeluvinkkejä, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin.    

Joulun parhaat koristeluvinkit

1. Tyylikäs joulupöytä

Rakastat järjestystä, vaaleita sävyjä ja ajatonta eleganssia. Et välttämättä laita tonttuja jokaiseen kulmaan, mutta joulupöytää koristelet mielelläsi. Kokeile kattaa joulupöytä valkoisella, mutta samalla unohtamatta hauskat yksityiskohdat, kuten lautasliinarenkaat, pöytätabletit, sekä lasinaluset

Kauniit menukortit ja ruokailuvälinekirjakuoret saavat jouluillallisen tuntumaan ylelliseltä juhlalta! Kruunaa juhlapöydän koristelut kuusenoksilla tai kukilla, sekä tietysti kynttilöillä. Suloiset tuikkukipot istuvat tukevasti pöydällä, ja luovat tunnelmaa. 

2. Persoonallinen joulukuusi

Parasta joulussa on, että saa aikaa ottaa ihan rennosti ja nauttia yhdessäolosta. Mukava olohuone on olennainen joulutunnelman luoja, ja joulukuusi on epäilemättä jouluolohuoneen pääosassa. Teillä on ehkä samat kuusenkoristeet vuodesta toiseen, mutta aina on tilaa myös uusille. Kokeile teettää omat joulukuusenpallot lempikuvistasi. Kauniit pallot ovat varma puheenaihe, kun sukulaiset tulevat käymään!

3. Lämmin ja kodikas sohva

Toinen tärkeä osa jouluolohuonetta on tietysti sohva, missä vietetään monet joulun leppoisista tunneista. Sohvan muutat helposti joulumaisen tyylivarmaksi ihanalla tyynyllä omalla kuvalla. Tyynyjä löytyy Smartphotolta monta eri malleja ja kokoja. Hauskan lopputuloksen saat, kun yhdistät eri malleja eri motiiveihin! 

4. Lumoava talvitunnelma

Luo ihanan talvimaisen tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen suloisella lumisadepallolla, tällä koristeiden ehdottomalla klassikolla. 

5. Jouluinen kuvaseinä

Ehkä teidän perheessä on tapa ottaa joka vuonna perhekuva, joka lähetetään joulukorttina kaikille tutuille. Nämä kuvat ovat erinomainen aikakone, ja eikö olisi kiva, jos ne tulisivat käyttöön myös, kun joulukortit on lähetetty? 

Meidän suositus on laatia jouluksi kuvaseinän kaikista näistä kuvista. Esimerkiksi Supreme Julisteet tai Neliö Julisteet sopivat erityisen hyvin tällaiseen sisustusprojektiin. 

Toivotamme viihtyisää joulunodotusta! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *