Isänpäivä – lahjavinkit – 9 erityistä tee-se-itse lahjaa isälle!

Isänpäivä – lahjavinkit – 9 erityistä tee-se-itse lahjaa isälle!

Etsitkö inspiraatiota isänpäivälahjaan? Lue alla oleva oppaamme ja löydä täydellinen ja henkilökohtainen isänpäivälahja, joka osoittaa isällesi, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Hän saattaa sanoa, että ei halua mitään tänä vuonna. Tämä saa hänet rakastamaan henkilökohtaista lahjaa, joka on luotu huolellisesti ja rakkaudella. Ehkä kotitekoinen ja ainutlaatuinen isänpäivälahja, jota voidaan käyttää työpaikalla, kotitoimistossa, autotallissa tai hänen ollessaan matkalla. On monia asioita, jotka voivat tehdä isäsi erittäin onnelliseksi hänen erityispäivänään.

Isänpäiväksi kuvakirja parhaista kuvista isästä ja tyttärestä

Isänpäivälahja tyttäreltä

isänpäivälahja

Eräs suosituimmista isänpäivän lahjoista on täynnä isän ja tyttären muistoja. Tämän voi nopeasti ottaa alas kirjahyllyltä ja selata. Luo kuvakirja, joka on täynnä parhaita kuvia hänestä ja hänen tyttärestään. Se on hauskaa yhdessä, kun voitte nopeasti katsoa rakkaimpia muistoja ja olla nostalgisia.

Suojakuori kuvalla

isänpäivälahja

Nykyään on suurempi mahdollisuus, että otamme esille matkapuhelimen kuin lompakon. Tästä syystä valitse ainutlaatuinen puhelimen suojakuori isänpäivälahjaksi. Kuori suojaa puhelinta sekä voit valita kuorelle kuvan, joka tekee isän onnelliseksi joka kerta, kun hän nostaa puhelimensa. Valitse esimerkiksi paras kuva isästä ja tytöstä.

Esiliina

isänpäivälahja

Kun isä ja tytär esittävät keittiössä mestarikokkeja, seuraa siitä varmasti paljon iloa ja sotkua. Tuo hauskoja hetkiä keittiöön luomalla henkilökohtainen isänpäivän esiliina, johon on painettu isä ja tytär kuvia. Esiliina kestää konepesua, on korkealaatuista ja kestää sen tosiasian, että isä ja tytär testaavat kokkaustaitojaan keittokirjojen kautta ja saavat paljon laatuaikaa yhdessä keittiössä.

Ps. Esiliina voidaan helposti päivittää täydelliseksi setiksi reseptikirjan avulla, josta löytyy kaikkia isän suosikkiruuat. Ehkäpä hän innostuu kokkaamaan teille useammin. Win – win 🙂

Isänpäivälahja pojalta

Henkilökohtainen ja ainutlaatuinen korttipakka

isänpäivälahja

Tee isästä kuningas, äidistä kuningatar ja pojasta sotilas luomalla henkilökohtainen valokuvien sisältävä korttipeli. Ota kortit mukaan piknikille, matkalle tai viihtyisään koti-iltaan. Valitse 7 parasta valokuvaasi (sinulla on mahdollisuus valita yksi kuva jokaiselle 4 maalle (ruudut, hertat, ristit ja padat), 1 sotilaille, 1 kuningattarille ja 1 kuninkaille). Korttipeli sopii erinomaisesti loistavaan ajanviettoon isälle ja pojalle.

Isänpäiväkuvia

isänpäivälahja

Elämme digitaaliaikana, jolloin suurin osa valokuvista katsotaan vain matkapuhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen kautta. Yllätä isänpäivänä herättämällä eloon hienoimpia kuvia isästä ja lapsista tai koko perheestä, jotka hän voi ripustaa seinälle kotona tai toimistossa. Valitse panoraamakuvista, mustavalkoisista kuvista tai suurennoksista. Löydä isäsi tyyliin ja makuun parhaiten sopiva muoto ja koko.

Vinkki. Kysy isältäsi, jos voit katsella hänen puhelimellaan ottamia kuvia. Useimmiten itse otetut kuvat ovat otettu isän tärkeimmistä hetkistä.

Isänpäivä t-paita

isänpäivälahja

Anna isälle t-paita, jossa on kuva hänen lapsistaan. Voit valita, haluatko suuren kuvan tai kollaasin isän ja lasten parhaista kuvista. Voit valita, haluatko kuvan t-paidan etu- tai takaosaan. Voit helposti myös lisätä tekstin paitaan.

Haluatko tehdä oman Vauvaparkki t-paidan kuten ylläolevassa kuvassa? Klikkaa seuraavia linkkejä valkoinen tai musta niin voit ladata kuvan ja sen jälkeen luoda oman t-paidan tästä.

Isänpäivälahja vauvalta

isänpäivälahja

Juoko isä kahvia, teetä tai muita kuumia juomia päivittäin? Anna isänpäivälahjaksi hänelle muki, jossa on valokuva lapsista. Valitse erityyppisten mukien, värien ja muotoiluvaihtoehtojen välillä sen mukaan onko muki tarkoitettu kotiin vai töihin. Muki toimii myös hyvin kynien ja muiden työpöytävälineiden säilyttämiseen.

Onko aika hankkia lahja isänpäiväksi?

Joka vuosi tuhannet kaikenikäiset lapset siirtyvät verkkoon katsomaan milloin isänpäivä on. Isänpäivää vietetään aina Suomessa marraskuun toisena sunnuntaina kunnioittaen isiämme ja se on aivan kuten äitienpäivä, mahdollisuus huomioida vanhempia hieman enemmän. Isänpäivä on lähtöisin Spokanesta, USA: sta, jossa sitä vietettiin ensimmäisen kerran 19. kesäkuuta 1910. Ei ole tiedossa, annettiinko Isänpäivälahjoja jo tuolloin. Toivomme niin. Tiedätkö sinä, mitä antaisit isänpäivälahjaksi?

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.