Persoonalliset joululahjat – Aloita jouluvalmistelut hyvissä ajoin ennen joulua!

Persoonalliset joululahjat – Aloita jouluvalmistelut hyvissä ajoin ennen joulua!

Ahdas ostoskeskus pari päivää ennen jouluaattoa. Ihmiset tunkevat ja samat joululaulut soivat toistolla liian kovalla äänenvoimakkuudella. Olet seisonut saman hyllyn edessä viimeiset 15 minuuttia ja yrittänyt päättää mitkä lautasliinat ja kynttilät sopisivat parhaiten naapurille ja työkaverille lahjaksi. Sitä ennen olet kiertänyt kaikki ostoskeskuksen kaupat toivossa, että inspiraatio sattuisi iskemään, ja löytäisit täydellisen lahjan.

Kuulostaako tutulta? Olemme kaikki olleet siellä.

Me Smartphotolla rakastamme joulua, ja siksi haluamme auttaa sinua välttämään joulustressiä. Paras keino saada rauhallinen jouluaika on tietysti aloittaa hyvissä ajoin. Silloin sinulla on myös aika järjestää aidosti persoonalliset lahjat, josta saaja varmasti ilahtuu!

Jouluvalmistelut Smartphoton vinkeillä

Jouluvalmistelut – Smartphoton parhaat joululahjavinkit

Tässä sinulle muutama lahjavinkki, jotta säästyisit viime hetken joulukaaoksesta ja ylimääräisestä stressistä:

 1. Unohtumattomat joulukortit
  Joskus hyvin tehty joulukortti on paras tapa sanoa ihmisille, että arvostat heitä. Joulukortit on myös helppo lähettää kaikille tuttaville, eikä vain läheisille.

  Smartphotolla on todella laaja valikoima erilaisia joulukortteja, joista varmasti löydät jotain sinun makuusi! Tai miksei kokeilla vähän eri malleja eri ihmisille?
 2. Sadonkorjuukauden parhaat
  Sinulla on ehkä vielä pakastin täynnä kesän ja syksyn marjoja ja hedelmiä? Tee niistä hilloa tai mehua! Mehupulloihin ja hillopurkkeihin teetät persoonalliset etiketit, ja lahja on valmis!

  Mehupullon voit paketoida viinipullonkoteloon, niin lahja näyttää todella harkitulta. Ja sitähän se myös on!
 3. Klassinen kuvakalenteri
  Kuvakalenteri, joka sisältää kuvia lapsista ja koko perheestä, on takuuvarma klassikkolahja sukulaisille. Seinäkalenteri löytyy useampana eri mallina, ja voit itse valita aloituskuukauden. Pöytäkalenteri on kätevä ja tyylikäs vaihtoehto tavalliselle seinäkalenterille. Kuvapäivyri tai kuvapäivyri deluxe, jossa on runsaasti tilaa kirjoittaa päivän tekemiset, tulee varmasti olemaan saajan lempilahja.

  Lapsille joulun odottaminen on yhtä merkityksellistä kuin itse joulu, ja itsetehty adventtikalenteri tekee odotuksesta vieläkin jännittävämmän. Sopii erinomaisesti pikkujoululahjaksi!
 4. Yhteensopivat T-paidat
  Hauska lahjaidea on saajan tyylinen ja persoonallisuuteen sopiva T-paita, johon on lisätty vähän huumoria. Tai miksei tehdä koko perheelle tai kaveriporukalle samanlaiset T-paidat? Mahdollisuudet ovat loputtomat!
 5. Hauskat pelit
  Mikä olisi joulu ilman pelejä ja yhdessäoloa? Anna lapsille tai tutuille hauska korttipeli omista valokuvista! MyUNO, Domino-kortit, muistipeli, hullunkuriset perheet tai neljän suora-kortit toimivat kaikki yhtä hyvin pitämään lapset tyytyväisinä koko joulun.
Jouluvalmistelut

Toivottavasti näistä vinkeistä oli paljon hyötyä ja vältät joulustressin niiden avulla! Mukavat jouluvalmistelut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *