Persoonallista päälle omalla painatuksella

Persoonallista päälle omalla painatuksella

Kangaspainatuksella voit luoda juuri sellaisen puseron, vauvanvaatteen, ruokalapun tai vaikka esiliinan kuin ikinä haluat. Saat myös teetettyä tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan asusteen. Anna vaate yllätykseksi ystävälle, sukulaiselle, hääparille tai läksiäislahjaksi kollegalle. Smartphotolla on pitkä kokemus tekstiilipainatuksista – onhan t-paita valokuvalla ollut jo vuosi suosikkituotteidemme joukossa. Hiljattain puserovalikoiman materiaali uudistui: nykyään ne ovat 85-prosenttisesti ekopuuvillaa.

Tekstiilit omalla kuvalla

Nyt voit päästää luovuutesi valloilleen, sillä valikoimamme on entistäkin laajempi.
Valitse haluamasi: t-paitavauvabodylasten esiliina tai ruokalappu . Uutuutena ovat lastennaisten ja miesten pitkähihaiset puserot.

Teetätpä tekstiilin omaksi tai lahjaksi, lue tästä ohjeet kaikkeen, mitä sen tilaamiseen tarvitset.

Oma idea tekstiiliin

Kaikkea ei tarvitse keksiä itse! Ellei luovuus virtaa eikä ajatus juokse, valinnanvaikeutta voi helpottaa Smartphoton valmiilla malleilla ja designeilla. Klikkaat vain haluamaasi tuotetta, niin näet kaikki valittavana olevat mallit. Jos taas haluat suunnitella kaiken itse alusta asti, valitse vaihtoehto ”Luo oma Tekstiili”. Sen löydät sivun ylälaidasta tuotevalinnan tehtyäsi (ks. punaisella ympyröity kohta kuvassa).

 

 

Tekstiilituotteen voi personoida esimerkiksi omalla kuvalla, symbolilla, sloganilla tai sitaatilla. Valitse haluamasi tuote ja tee siitä aivan omanlaisesi.

Näin lisäät oman tekstin

Ennen painatukset tehtiin aina valmiiseen mallipohjaan, mutta nyt voit vapaammin sijoitella haluamasi tekstin ja kuvan vaatteeseen. Voit siis hyvin tehdä myös pukineen, jossa on pelkkää tekstiä (ks. malli kauempana alla).

Teksti T-paitaan:

 

Jos haluat painattaa sloganin tai sitaatin T-paitaan, poista kuva-alue editorin valintatilassa:

Klikkaa sitten vasemman laidan valikosta Teksti-kohtaa (1), aktivoi sen jälkeen Lisää tekstikenttä -kohta (2) ja kirjoita haluamasi teksti kenttään (3). Sen jälkeen voit muokata muun muassa fontin tyyliä, väriä ja kokoa.

Tekstin kierrätys

Tekstivalikossa voit muokata myös tekstin kierrätystä. Voit asetella tekstin kaarevasti, puoliympyrään tai ympyrään, jos haluat.

Voit lisätä symboleja

Paidassa on nyt ikioma tekstisi, mutta jos kaipaat siihen jotain ekstraa, voit lisätä erilaisia symboleja. Niitä löydät vasemman laidan valikosta teemoittain järjesteltynä, esimerkiksi Rakkaus, Juhla tai Vauva.

Png – mitä ihmettä?

Jos osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmaa, mahdollisuudet sen kuin lisääntyvät. Digikuvat ovat usein png-tallennusmuodossa (vastaava kuin jpeg, gif tai eps). Png-muodossa on se etu, että kuvan voi syvätä, eli osan siitä voi muuttaa läpikuultavaksi ja vaikkapa häivyttää taustahahmon tai -kuvion taustalta. Siksi esimerkiksi logot tallennetaan usein juuri tässä muodossa. Ominaisuutta voi hyödyntää myös tekstin ja kuvan yhdistämiseen.

Kuvan syvääminen on helpointa tehdä Photoshopilla. Nettityökalujakin löytyy, esimerkiksi https://clippingmagic.com/ (maksullinen) ja https://autoclipping.com/ (ilmainen).

Tältä näyttää, kun syvätty kuva on aseteltu Smartphoton t-paitaan:

Ideoita omiin painatuksiin

Tässä kaikki, mitä oman t-paidan painattajan tarvitsee tietää. Enää puuttuu vain inspiraatio? Vai ovatko sanat sekaisin? Apu löytyy netistä: se on täynnä iskulauseita ja muuta innostavaa. Tässä muutamia muita vinkkejä:

Sanat + symbolit

Vauvabody

Syntymävuosi ruokalappuun

Ruokalappu

Leffasitaatti

Lasten esiliina

Hashtagit

Lasten pusero

Kaikki painatettavat tekstiilit näet täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *