Muista rakkaasi ystävänpäivällä 14.2

Muista rakkaasi ystävänpäivällä 14.2

Ystävänpäivä on tulossa, ja nyt mietitään miten tärkeää henkilöä voidaan muistaa. Voi olla, että klassinen “ravintola, elokuva ja romanttinen lahja” ei oikein huvita, mutta haluat kuitenkin näyttää arvostusta rakkaasi kohtaan pienellä lahjalla. Silloin kuvalahja on täydellinen – tarpeeksi pieni ja usein hyvin käytännöllinen, samalla kun se on persoonallinen ja harkittu. Eli tässä muutama lahjavinkki:

1. Romanttinen seinäkoriste

Etsi kuva-arkistosta romanttinen kuva sinusta ja rakkaastasi, ja tee siitä seinätaidetta! Puutaululla tai canvastaululla saat sen oikean taulutunnelman, toki tavalliset julisteetkin voivat näyttää todella hyvältä. Aseta niitä kehykseen, tai liimaa ylä- ja alareunaan puulistat. Hauska idea päivän kunniaksi on luoda seinäkoristeen LOVE-kirjaimista teidän kuvillanne.  Koristeen lisäksi tämä on hyvä tapa muistaa mitä tällä päivällä oikein juhlitaan!

2. Jotain pientä suloista keittiöön…

Voiko mukeja olla liian monta? Ehkä tämä olisi hyvä tilanne hankkia uusi suosikkimuki rakkaallesi – tietysti teidän kuvallanne. Smartphotolta saat päivän kunniaksi mukin sydänmuotoisella kahvalla. Taikamuki on myös hauska lahjaidea – muki on alussa tyhjä, mutta kun siihen kaadetaan kuumaa juotavaa, tulee romanttinen kuva teistä esiin. Varmasti arvostettu lahja! Osta pussillinen hyvää teetä tai kahvia mukin seuraksi, ja loistava ystävänpäivälahja on paketissa.

Varma kortti kun ystävänpäivälahjoja miettii, on tietysti suklaa. Mutta suklaarasian ostaminen voi ehkä tuntua vähän tylsältä. Persoonallinen suklaa ei tunnu siltä, että on vain ostanut jotain ostamisen vuoksi, vaan se on harkittu ja kaunis ele. Voit saada oman kuvan (teistä, tietysti!) suklaan pinnalle, tai suklaapalat omalla tekstillä.

Itsetehty lahja on aina hyvä tapa näyttää arvostusta. Leipominen ei vie hirveästi aikaa, ja lopputulos on yleensä vaivan arvoista. Kokeile esimerkiksi leipoa suklaahippukeksit, ja laita niitä persoonalliseen keksirasiaan. Tarjoile sitten keksit rakkaallesi esimerkiksi romanttisen elokuvan seuraksi.

3. …ja jotain kylpyhuoneeseen

Mitä romanttisempaa, kuin rentouttava spa-hetki? Voit helposti järjestää sen kotona omassa kylpyhuoneessa! Luo oikean tunnelman relax-rasialla, joka sisältää hajuvesidiffuuserin, ja hemmottele partnerisi hieronnalla tai jalkahoidolla. Spa-hetken kruunaa persoonalliset saippuat ja pyyhkeet.

Toivottavasti sait inspiraatiota hyvään ystävänpäivälahjaan, löydät myös monta lahjaideaa smartphoto-sivustolta. Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *