Kolme ihanaa tapaa muistaa ystäväsi ystävänpäivänä 14.2

Kolme ihanaa tapaa muistaa ystäväsi ystävänpäivänä 14.2

Tiedetään, läheisiä pitää arvostaa joka päivä eikä vain, kun jotain erityistä tapahtuu. Joskus on kuitenkin hyvä saada syy tehdä jotain hienoa toisen vuoksi. Ystävänpäivänä sopii pohtia mitä kaikkea tärkeä henkilö merkitsee sinulle, olipa kyseessä sitten puoliso, paras ystävä, tai joku muu. Ja miksei järjestää ystävälle oikein mukavat yllätystreffit päivän kunniaksi? 

Koska tärkeintä on kuitenkin viettää aikaa yhdessä. Tässä postauksessa jaamme kolme vinkkiä täydelliseen ystävänpäivään.

1. Käy ulkoilemassa

Jos sää suosii, ei ole mitään mukavampaa kuin lähteä ulos oikein kunnon retkelle. Käykää kävelyllä metsässä tai puistossa, ja pysähtykää piknikille meren tai järven rannalle. Piknikkiä varten olet pakannut mukaan luksusvoileivät suloisessa eväsrasiassa ja kotitekoiset leivonnaiset ja keksit persoonallisessa keksirasiassa. Piknikin kruunaa lämmin kaakao, joka pysyy lämpimänä pitkään kätevässä, metallisessa pullossa. Takuulla jaksatte kävellä vielä pari kilometriä (tai tuntia) piknikin jälkeen!

2. Kasvata puut yhdessä

Mikä sopivampi symboli ystävyydelle, kuin puu, joka hitaasti kasvaa ja muuttuu ajan mittaan vain kauniimmaksi? Kasvien kasvatus on lisäksi hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävän kanssa! Valmistele siemenet etukäteen, niin että ne ovat valmiita istutettavaksi ystävänpäivänä. Siemeniä ei tarvitse ostaa, muistat vain ensi kerralla pitää silmät auki, kun syöt sitrushedelmiä. Siemenet kannattaa pitää hieman kosteina, kunnes on aika kylvää. Teetä sinulle ja ystävälle yhteensopivat kukkaruukut, ja pistäkää viherpeukalot töihin!

3. Aikamatkailu

Käy läpi vanhat kuvasi kuluneista vuosista, ja valitse parhaat kuvat teidän yhteisistä hetkistänne. Teettämällä näistä kuvista jääkaappimagneetit, saatte hauskan pelin! Kutsu ystäväsi kylään, ja yritä yhdessä laittaa magneetit oikeaan aikajärjestykseen. Voitte myös yrittää luoda uuden tarinan kuvilla. Tämä peli herättää ihan varmasti monta lämmintä muistoa henkiin. Magneetteja on saatavana monta eri tyylejä ja malleja, yhdistämällä vähän erilaisia magneetteja saat jännittävän ja näyttävän lopputuloksen.  Jääkaappimagneettien hyvä puoli on myös se, että jääkaappi on aina lähellä. Niin valmistele maukkaat syötävät illan kunniaksi, ja saatte varmasti unohtumattoman ystävänpäivän! 

Toivottavasti nämä vinkit ovat hyödyksi, ja onnistut luomaan onnistuneen ystävänpäivän. Ystäväsi tulee varmasti ilahtumaan huomaavaisuudesta! Toivomme teille rakkautta ja mukavaa ystävänpäivää! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.