Persoonallinen kalenteri – Miten valita juuri sinulle sopiva malli

Persoonallinen kalenteri – Miten valita juuri sinulle sopiva malli

Uusi vuosi merkitsee uutta alkua, ja toivottavasti vuosi on alkanut parhaalla mahdollisella tavalla! 

Kalenterin hankkiminen on selvä vuodenvaihteen merkki, ja ehdottomasti paras tapa saada vuoden oikein kunnolla vauhtiin. Samat kalenterit eivät toki sovi kaikille. Jotkut haluavat kirjoittaa muistiin kaikki päivän tapahtumat ja tunnelmat, kun toiset taas haluavat vain helpon tavan muistaa milloin se lääkärinkäynti tai vanhempainkokous olikaan. 

Kuuluitpa sitten kumpaan ryhmään tahansa, löydät varmasti juuri sinulle sopivan kalenterin Smartphoton valikoimasta. Ja mikä parasta – valitset itse miltä haluat kalenterisi näyttävän. Sitten voit ottaa iisisti ja olla varma siitä, että tänä vuonna ei tule yhtäkään syntymäpäivää tai treffiä unohtumaan.

 Joten tässä muutama kalenterisuosikki vuoden iloksi:    

Seinäkalentereita löytyy useita eri malleja.

1. Seinäkalenteri

Seinäkalenteri on paras tapa pitää päivämäärät kurissa. Päivän menot muistuvat mieleen kun kalenteri roikkuu seinällä, vaikka et muistaisit tarkistakaan. Sen lisäksi saat vihdoinkin lempikuviasi ripustettua seinälle. Seinäkalentereita löytyy useita eri malleja ja kokoja, kaikki kätevällä, valkoisella kierrekiinnityksellä.    

2. Vuosisuunnitelma 

Luovu sivujen kääntämisestä kuukausien vaihtuessa, ja näe koko vuoden päivät yhdellä kertaa! Vuosisuunnitelman saat persoonalliseksi julisteeksi valitsemalla itsellesi sopivat kuvat. 

Deluxe Kuvapäivyrissä on runsaasti tilaa sekä tekstille että kuville.

3. Kuvapäivyri deluxe

Tässä kuvapäivyrissä on runsaasti tilaa sille, joka haluaa kirjoittaa vähän enemmän kuin vain tärkeät kellonajat. Jokaista viikkoa kohti on kaksi sivua, ja tietysti saat tilaa vuoden tärkeimmille kuville. Tämä päivyri on nimensä ansainnut. Kannet mustassa tekonahkassa tai sinivihreässä/pastellipinkissä pellavassa tekevät siitä vaatimattoman ylelliseksi. Sopii kantaa mukana laukussa yhtä hyvin kuin pitää kirjahyllyssä tai kirjoituspöydällä!

Pieni kuvapäivyri on kaunis ja kätevä.

4. Kuvapäivyri pieni

Pieni kuvapäivyri on täydellinen sinulle, joka käytät kalenteria monta kertaa päivässä tarkistamaan ja kirjoittamaan muistiin tärkeät tapahtumat. Kokonsa ansiosta päivyri mahtuu jopa taskuun, ja sivua on helppoa vaihtaa näppärän kierrekiinnityksen myötä.   

Entä miten valita parhaat kuvat kalenteriin? 

Jos teidän perheessä tai kaveriporukassa on tietyt perinteet, jotka teette samaan aikaan jokaisena vuonna, on hienoa tuoda ne muistot kyseisen kuukauden kuviksi. Tai ehkä sinulla on lempipaikka, joka esiintyy lukemattomissa kuvissa? Laita jokaisen kuukauden kuvaksi tämä paikka eri vuodenaikana! 

Lempipaikka herättää hienoja muistoja.

Mitkä ikinä kuvat valitset, olemme varmoja siitä, että kalenterisi tulee tuomaan sinulle paljon iloa ja hyötyä vuoden mittaan. 

Ps. Tiesitkö että voit itse päättää kalenterisi aloituskuukausi?

Toivotamme sinulle hyvää ja järjestelmällistä  alkanutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *