Järjestä vuosikymmenen ikimuistoisimmat uudenvuodenjuhlat!

Järjestä vuosikymmenen ikimuistoisimmat uudenvuodenjuhlat!

Vinkkejä onnistuneeseen koristeluun, kattaukseen ja tunnelmaan. 

Vuosi 2019, ja sen myötä myös koko 2000-luvun toinen vuosikymmen, vetää viimeisiä henkäyksiään. Vuosi on ollut suurenmoinen ja hienoja muistoja täynnä, mutta vielä on tilaa yhdelle ikimuistoiselle illalle. Nyt on nimittäin tullut aika suunnitella vuodenvaihtoa. 

Uusi alku on aina jännittävä, ja mikä parempi tapa kohdata uutta vuosikymmentä, kuin järjestämällä kunnon juhlat! 

Annamme tässä postauksessa vinkkejä onnistuneen uudenvuodenjuhlan järjestämiseen, vietitpä sitten uudenvuodenaattoa perheen, läheisten, tai koko tuttavapiirisi seurassa.   

Koristelut ja muut valmistelut

Kauniit ja helppotekoiset uudenvuodenkoristeet saat maalaamalla oksat valkoisella maalilla. Liimaa hopeakimalletta oksille ja koriste on valmis! Maljakko huurretusta lasista on erinomainen talvitunnelman luoja, jossa oksat istuvat hyvin.

Tee ainutlaatuinen viiri kolmion muotoisilla lipuilla kuluneen vuoden huippuhetkistä! Viiri on näyttävä tapa luoda juhlatunnelmaa, sekä muistella mitä juhlitaan. Isompi juhlaviiri on hyvä vaihtoehto, kun haluat että uusi vuosi 2020 näkyy oikein kunnolla seinällä.   

Vuoden ylellisin illallinen

Pöydän koristelut saavat juhlaillallisen tuntumaan aivan erityiseltä. Klassinen uudenvuodenpöytä on hopean kimalteleva ja ylellisen tuntuinen. Kaikkea tätä, ja sen lisäksi persoonallinen ote, saat kattamalla pöytää kuvallisilla tuotteilla. Teetä esimerkiksi lautasliinarenkaat, paikkakortit, pöytätabletit ja ruokailuvälinekuoret haluamallasi teemalla. Herkut tarjoat tyylikkäissä tarjoilukulhoissa.   

Malja uudelle vuodelle

Juhlat huipentuvat tietysti keskiyöhön, kun juhlan osallistujat laskevat sekunteja vuodenvaihteeseen. Nostetaan maljaa uudelle vuodelle, ja tunnelma on katossa. Tietyt yksityiskohdat voivat tehdä hetkestä vieläkin erityisemmän. Mitä jos nostaisitte tavallisten samppanjalasien sijaan persoonalliset samppanjalasit kaiverruksilla? Lasiin voi kaiverruttaa esimerkiksi 2020, tai viisauden sanat kuluneesta vuodesta. Hieno kuvatarjotin tulee apuun, kun kannat lasit kaikille vieraille.

Kun haluat tehdä oikein kunnolla vaikutusta vieraisiin, räätälöidyt pulloetiketit ovat varma veto. Sarjaan sisältyy kuusi itseliimautuvaa etikettiä, ja voit suunnitella jokaista etikettiä erikseen. Jos teillä on tapana viettää uutta vuotta samassa porukassa, hauska idea voisi olla painattaa esimerkiksi edellisen vuoden ryhmäkuvan etikettiin.    

Me Smartphotolla toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua kohtaamaan uutta vuosikymmentä parhaalla mahdollisella tavalla, ja että saat ikimuistoisen uudenvuodenaaton! Hyvää uutta vuotta!      

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *