DIY – 3 vinkkiä joulun hienoimpiin paikkakortteihin

DIY – 3 vinkkiä joulun hienoimpiin paikkakortteihin

Istumajärjestys DIY videolla! Laita juhlava ja persoonallinen tunnelma joulupöytään luomalla paikkakortteja kuvista, pakettikorteista ja tarroista. Saat kolme DIY vinkkiä, miten helposti ja nopeasti luot ainutlaatuisen istumajärjestyksen. Paljon tämän DIY sisällöstä voit löytää luonnosta, esimerkiksi käpyjä, keppejä ja thujan oksia.

Katso koko video nähdäksesi miten tehdä!

Vinkki 1: Polkagristankoja ja hienoja pakettikortteja!

Istumajärjestys

Sinä tarvitset:

Tämä on helppo ja söpö tapa luoda jouluinen tunnelma pöytäkattaukseen, ja samalla siitä tulee persoonallinen ja ainutlaatuinen.

Tee näin:

Istumajärjestys

Aloita solmimalla yhteen kolme polkagris tankoa. Jos sinulla on vaikeuksia saada ne pysymään yhdessä, voit käyttää palan kaksipuolista teippiä jotta se sujuisi helpommin.

Istumajärjestys

Anna 2 polkagris tankoa olla käännettynä niin, että “koukku” on sinuun pain, samalla kuin kolmas tanko toimii ns. “tukijalkana” jotta istumajärjestyksesi pysyy suorassa pöydällä. Sitten lisäät pakettikortit kahteen edessäolevaan polkagris tankoon, ja istumajärjestyksesi on valmis.

Vinkki 2: Käpyjä ja persoonallisia lahjatarroja

Istumajärjestys
Anna luonnon muuttaa sisään. Käytä käpyä paikkakortti pidikkeenä.

Sinä tarvitset:

Joulu on aika kun annamme luonnon muuttaa sisään. Käytä kuusenoksia tai thujan oksia joulupöydän koristeluun. Ja kävyistä tulee hyvät pidikkeet paikkakorteille!

Tee näin:

Istumajärjestys

Leikkää pyöreä ympyrä kuviollisesta kartongista. Katso, että leikattu ympyrä on hieman isompi kuin tarrasi. Lahjaetiketit ovat 4x4cm. Liimaa sitten tarrasi keskelle paperia. Tuikkaa paperi kiinni kävyn suomuihin. Käpy on silloin hieno pidike paikkakortillesi.

Istumajärjestys

Vinkki 3: Keppejä ja mustavalkoisia retrokuvia

Istumajärjestys
Kaunis mustavalkoinen retrokuva sopii täydellisesti joulupöytään

Sinä tarvitset:

  • Mustavalkoisia retrokuvia (kikka tästä tilataksesi kuvat)
  • Kaksi keppiä – katko kepit jotta saat hienot päät!
  • Pienen thujan oksan (tai kuusen tai männyn)
  • Liimapistoolin

Mustavalkoisista kuvista on kiva askarrella eri asioita koska niistä voi luoda niin paljon. Tässä on suosikki joka on niin kaunis mutta simppeli – istumajärjestys kepeillä. Se on myös budjettivariantti, koska monet osat voit löytää luonnosta, ja ne ovat ihan ilmaisia!!

Tee näin:

Istumajärjestys

Aloita kehittämällä mustavalkoisia retrokuvia kaikista, jotka tulevat istumaan joulupöytääsi. Saat kuvat mustavalkoiseksi lataamalla ne Smartphoto.fi sivustolle ja valitsemalla retrokuvat. Klikkaa sitten pientä kynää oikeassa kulmassa. Valikossa lukee ”Väri” jossa voit valita haluatko kuvasi värinä, mustavalkoisena tai sepiana.

Ota sitten esille liimapistoolisi ja liimaa yhteen kaksi keppiä. Muista, että se pieni thujan oksa kiinnitetään samalla.

Istumajärjestys
Paikkakortit – keppi ja retrokuva

Toivomme että pidät meidän vinkeistämme.
Instagramissa @smartphotofi och #mysmartphoto.

Istumajärjestys

Haluatko enemmän jouluisia DIY vinkkejä videolla? Katso vinkit ”hienot paketit” ja ”adventtikalenteri kuvilla”.
Toinen vinkki on että otat meidän youtube-kanavamme seurantaan.

Tsemppiä joulun odotukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *