Kreativa Karinin askartelukalenteri – perhekeskeistä ajanhallintaa!

Kreativa Karinin askartelukalenteri – perhekeskeistä ajanhallintaa!

Arjessa on omat haasteensa. Kaikkien perheenjäsenten harrastusten ja menojen yhteensovittaminen on palapeli, jonka sommitteluun menee aikaa. Onneksi Kreativa Karinin tämänkertaisessa blogitekstissä on ratkaisu asiaan: ihana kalenteri, jossa on joka kuukaudelle oma askarteluvinkki. Osallistu kilpailuun Instagramissa ja voit voittaa kalenterin itsellesi! Käy kurkkaamassa @smartphoto.fi ja @kreativakarin, niin tiedät mitä tehdä.
Mutta nyt päästetään ääneen Kreativa Karin ja hänen tyttärensä Lena.

Ota arki haltuun perhekalenterin avulla

Minä pidän asioiden suunnittelusta ja kirjaamisesta. Se on peräti välttämätöntä, kun on näin huonomuistinen. Nautin siitä, miten asiat ja aikataulut loksahtelevat tehokkaasti yhteen ja sitä mukaa elämä sujuvoituu.

Meillä lapsiperheessä riittää kouluaikatauluja ja juhlia, jotka merkitsemme perhekalenteriin. Emme käytä sähköisiä ratkaisuja, vaan luotamme seinäkalenteriin, jota sekä lasten että aikuisten on helppo silmäillä. Itse en käytä enää edes taskukalenteria, vaan kaikki menoni on kirjattu yhteiseen kalenteriin.

Valokuvakalenteri täynnä askarteluvinkkejä

Itse tehty kalenteri on hyvä tapa tehdä arkiruljanssista vähän hauskempaa. Sen voi täyttää oman perheen kuvilla tai vaikka lasten piirroksilla. Itse valitsin kalenteriin kuvia askarteluistani antamaan inspiraatiota. Kalenterin saa helposti aikaan Smartphoton nettisivuilla, kas näin:

Näin teet oman kuvakalenterin

Ihan ensimmäiseksi menin netissä sivulle smartphoto.fi.

askartelukalenteri

Kohdasta Kuvakalenterit & Päivyrit löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja: pöytäkalentereita, päivyreitä, syntymäpäiväkalentereita, seinäkalentereita sekä perhekalentereita, joissa on erityisen paljon muistiinpanotilaa.

askartelukalenteri

Kun tietää, minkä tyyppisen kalenterin haluaa, on aika valita kalenterin koko ja design. Minä päätin tehdä seinäkalenterin ja aloin ladata kuvia tietokoneeltani Smartphoton nettipalveluun. On kätevää, että omat kuvat ja tuotteet pysyvät siellä tallessa mahdollista myöhempää tarvetta varten. Kuvat ladattuani tein alkajaisiksi kalenterilleni kauniin kannen.

askartelukalenteri

Kalenterin ulkoasun voi itse valita, samoin sen, montako kuvaa haluaa kullekin sivulle. Myös kalenterin aloituskuukausi on vapaavalintainen. Minä halusin kalenterini alkavan tammikuusta 2018.

askartelukalenteri

Kun olet täyttänyt kaikki kuukaudet kuvilla, kalenteri on valmis ja pääset viimeistelemään tilauksen. Kerro, montako kalenteria haluat tilata ja täytä asiakastietosi. Jos eteen tulee pulmia, Smartphoton puhelinpalvelu kyllä auttaa.

Askartelukalenteri saapuu kotiin

askartelukalenteri

Suunnilleen viikon päästä sain askartelukalenterini kotiin. Siitä tuli hieno! Iso kalenteri on painettu paksulle ja hyvälle paperille, ja se on helppo ripustaa seinälle. Kaikkein hauskinta on kumminkin se, että saan arpoa viisi kalenteria Instagramissa: @kreativakarin. Käy katsomassa!

Tässä vielä hieman maistiaisia kalenteristani, jossa on jokaiselle kuukaudelle ajanmukainen askarteluvinkki.

askartelukalenteri

Terveisin, Kreativa Karin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *