VIDEO DIY – Luo magneettinen kuvaseinä parhaimmista kuvistasi!

VIDEO DIY – Luo magneettinen kuvaseinä parhaimmista kuvistasi!

Tämä magneettinen kuvaseinä on täydellinen sinulle, joka pidät muutoksista elämässä. Ei tarvitse murehtia taulujen kiinnittämisestä nauloilla, jotka myöhemmin osoittautuvat olevan vinossa. Magneettisen kuvaseinän tekemisessä ei voi epäonnistua, kun voit muuttaa ja siirtää kuvat mielesi mukaan. Tarvitset vain magneettimaalia ja valokuvamagneetit parhaimmilla kuvillasi – ja sitten voit alkaa luomaan! Katso meidän DIY-video tai lue askel-askeleelta opas alhaalta.

Näitä tarvitset luodaksesi kuvaseinän:

  • Magneettimaalia
  • Pensselin ja maalarinteippiä
  • Smartphoto Kuvamagneetteja (katso koko lista eri magneeteista tästä alta)

Näin teet:

1. Valokuvaseinä – maalaa magneettimaalilla

Aloita valitsemalla sopiva paikka kuvaseinälle ja maalaa magneettimaalilla. Maalia löydät useimmista askartelukaupoista.

Voit esimerkiksi joko maalata kokonaisen seinän tai vain osan siitä, niin kuin me teimme. Magneettimaalin päälle voi myös maalata millä tahansa värillä, jos et halua sen näkyvän liian paljoa. Voit vaikka maalata samaan sävyyn, kuin huoneen muut seinät. Yhtäkkiä sinulla on seinä, joka on magneettinen, mutta ei näy päällepäin.

2. Tee kuvistasi kuvamagneetteja

Videolla käytämme seuraavia magneetteja meidän kuvaseinällä:

Nyt on aika luoda omat kuvamagneetit. Magneetteja löydät useassa eri koossa ja muodossa. Meidän mielestä tyylikkäin lopputulos saa, jos sekoittaa magneetteja eri koossa ja muodossa.

Retro kuvamagneetteihin ja photo booth magneettejhin voit valita minkä värin (tai kuosin) haluat magneetin valkoiseen osaan. Kuvamagneetteja löytyy monessa eri tyylissä ja voit vapaasti valita magneetteja kuvilla ja hienolla sitaatilla. Meiltä löydät esimerkiksi nämä äidille ja nämä isälle. Tutustu Smartphoton suureen valikoimaan ja tyylikkäisiin kuvamagneetteihin täällä.

3. Sisusta valokuvaseinä magneeteilla

Nyt hauskuus voi alkaa! Aseta valokuvamagneetit magneettiseinälle. Siirtele ja suunnittele valokuvamagneettien sijaintia, kunnes olet täysin tyytyväinen tulokseen. Tämä kaikki ilman, että sinun tarvii naulata tai muuttaa seinää. Ei tarvi pelätä virheitä. Voit helposti muuttaa seinän ulkonäköä vaikka joka päivä, jos haluat. Anna esimerkiksi valokuvaseinän seurata vuodenaikaa ja sitä, mitä elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä, tai anna sen olla peili hienoimmista hetkistä, joita olet kokenut.

Muita tapoja nauttia muistoistasi

Videolla vinkkaamme myös muita ihania tapoja nauttia muistoista. Smartphotolta löydät useita tapoja.

1. Kaunis rasia täytettynä kuvilla

Kuvia rasiassa – hauska tapa nauttia parhaista kuvistasi

Yksi suosikkituotteista on Kuvia rasiassa. Saat kauniin rasian (saatavilla kolme eri mallia), jonka voi täyttää vähintään 36 kuvalla ja enintään 52 kuvalla. Nämä eroaa tavallisista teetetyistä kuvista siten, että saat myös valita taustavärin ja kuosin valokuvien valkoiseen osaan. Löydät kokonaisen kirjaston eri kuosia Smartphoton editorista, joista voit valita. Voit myös lisätä tekstin joka kuvaan tai tiettyihin valittuihin kuviin. Kehitä omat kuvat rasiassa täällä.

2. Kirja täytetty ihanilla muistoilla

Kuvakirja on ehkä kaikista klassisin tapa nauttia omista muistoista (paitsi vanhanaikainen kuva albumi). Smartphotolta löydät kuvakirjoja monessa eri koossa, muodoissa ja malleissa. kaikkiin kovakantisiin kuvakirjoihin kuuluu layflat-ominaisuus hintaan eli kirja voidaan tasaisesti asettaa avattuna pöydälle. Tutki kaikki Smartphoton erilaiset kuvakirjat täältä.

3. Kuvajuliste

Toinen hauska tapa nauttia oikein onnistuneesta kuvasta on teettää siitä kuvajuliste. Näin voit itse valita, jos haluat saada sen kehystettynä perinteisellä kehyksellä tai trendikkäällä julisteripustin magneetilla. Kuvajuliste löytyy koossa 20×30 cm jopa 40×105 cm. Julisteita myydään myös neliöinä.

Toivottavasti nämä vinkit olivat mielenkiintoisia ja inspiroiduit hyödyntämään ja nauttimaan parhaista muistoistasi 🙂

Jaa mielellään, mitä luot omista kuvistasi!

Rakastamme nähdä, mitä kaikkea olette luoneet valokuvien avulla! Siksi saat mielellään jakaa luomuksiasi instagram! Käytä #mysmartphoto, hashtagia, jonka alla asiakkaat inspiroivat toisiaan luomaan hauskoja ja kauniita asioita valokuvien avulla!

Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *