10 uutuutta Smartphotolta – nyt verkkokauppamme on täydennetty uutuuksilla!

10 uutuutta Smartphotolta – nyt verkkokauppamme on täydennetty uutuuksilla!

Uutuuksia Smartphotolta vuodelle 2020! Kesän aikana olemme Smartphotolla täydentäneet verkkokauppamme mahtavilla uutuustuotteilla. Miten olisi esimerkiksi hiekalla täytetty valokuvakehys, iso tilava ostoskassi tai erittäin hieno ja käytännöllinen emalimuki? Täydellinen hetki kehittää ja teettää, kun kameraan on kertynyt kaikkia ihania kesämuistoja! Jos etsit hauskoja tapoja kehittää lomakuviasi niin tässä tulee 10 vinkkiä, jotka sinun on pakko nähdä!

1. Tuo pala hiekkarantaa kotiin!

uutuudet

Kuvakehys hiekalla on hauska ja erilainen tapa esitellä suosikkikuvasi kesästä. Kuva sisältyy mukaan, kun ostat kehyksen, mutta voit helposti vaihtaa sen milloin haluat. Kuvan koko on 10×15 cm. Kehys sisältää kirkasta nestettä, hiekkaa, rantapallon ja meritähden. Kun kehyksen kääntää, hiekkaa pyörii ympäri (juuri kuten klassisessa lumipallossa).

2. Uutuus Smartphotolta – Meidän pehmolelut ovat saaneet kaksi uutta ystävää!

uutuudet

Nyt kirahvi, lehmä, nalle ja lammas ovat saaneet kaksi uutta ystävää. Suloinen kani ja apina ovat tämän vuoden uutuudet pehmoleluperheessä. Uniikkia näissä pehmoleluissa on se, että heillä on söpö pieni t-paita päällä, johon voit painattaa oman kuvan ja tekstin.

3. Kuvataidetta heksagoneissa

uutuudet

Pidätkö valokuvaseinistä? Tässä on uusi ja mielenkiintoinen tapa kehittää valokuvia ja luoda tyylikäs valokuvaseinä. Uutuus on kuusikulmainen alumiinitaulu. Voit halutessasi ostaa yhden tai luoda tauluseinän jopa kahdeksasta heksagonilevystä.

4. Ostoskassi – kookas ja tilava!

uutuudet

Nyt meidän suosittu kangaskassi M on saanut isosiskon tilavan Kangakassi L muodossa! Ostoskassin rakenne on kudottu, joka on pehmeä ja kestävä. Voit valita, haluatko sekä tekstin että kuvan ostoskassiin. Lisäksi voit valita, haluatko painatuksen yhdelle tai molemmille puolille.

5. Täydellinen lahja – anna lahjaksi pullo valitsemaasi juomaa kauniissa lahjarasiassa

uutuudet

Halusitpa antaa lahjaksi pullon kotitekoista mehua tai hyvää viiniä, tämä kaunis puinen lahjarasia on täydellinen lahjapakkaus! Materiaali: FSC-sertifioitu koivu. Kuva painetaan suoraan laatikkoon, jonka takia puun rakenne näkyy kauniisti kuvan läpi.

6. Uutuus Smartphotolta – metallinen vesipullo

uutuudet

Seuraava vinkkimme on suosittu valkoinen metallinen vesipullo, joka on saanut uuden harmaan ystävän. Mukava, hieman perinteisemmän näköinen teräs erottuu joukosta. Tämä pullo on täydellinen kuumille päiville, koska siinä on kaksinkertaiset seinät, jonka vuoksi se pitää juoman kylmänä jopa 24 tuntia. Se toimii myös termospullona, koska se voi pitää kuuman juoman lämpimänä jopa 12 tuntia.

7. Kaikille ”kahvin ystäville”!

uutuudet

Tämä upea emalimuki on aivan yhtä täydellinen omassa aamiaispöydässä kuin piknikillä tai laukussa take-awayta varten! Juot kahvisi tyylikkäästi kestävästä emalimukista ja samalla suojelet ympäristöä, kun sinun ei tarvitse hävittää kertakäyttöistä mukia – win – win meidän mielestä!

8. Ruokarasia bambukannella

uutuudet

Tässä tulee seuraava kestävä uutuus Smartphotolta. Tyylikäs ruokarasia bambukannella johon voit kaivertaa nimesi (ei ole riskiä, että ottaa väärän lounaslaatikon töissä) tai minkä tahansa sitaatin, josta pidät. Ja miksi et aloittaisi tavan? Ota ruokarasia mukaan ravintolaan, kun ostat take-away ruokaa ja pyydä heitä laittamaan ruoka suoraan laatikkoosi kertakäyttölaatikon sijasta.

9. Huppupyyhe pienimmille

uutuudet

Olemme saaneet pehmeän uutuuden perheen pienimmille: OEKO-TEX -standardin 100 mukainen sertifioitu huppupyyhe. Tee huppupyyhkeestä henkilökohtainen lisäämällä nimi, kuva tai molemmat huppuun. On mukavaa käpertyä pyyhkeen sisään kylvyn jälkeen.

10. Sinun kesämuistosi kauniissa puutelineissä

uutuudet

Tässä on lopuksi erittäin mukava uutuus Smartphotolta – setti kuvia puutelineissä – sopii niin sisätilojen yksityiskohdaksi kotona kuin häiden paikkajärjestykseen tai muuhun juhlalliseen tilaisuuteen. Saat sarjassa 12 kuvaa ja 12 pientä tyylikästä puutelinettä.

Tässä oli vain pieni osa uutuuksista, jotka olemme lisänneet verkkokauppaamme. Löytääksesi lisää uutuuksia, käy ”uudet tuotteet” sivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *