Vinkit myöhäiskesän puutarhajuhliin – parhaat koristeet, tarjoilut ja leikit

Vinkit myöhäiskesän puutarhajuhliin – parhaat koristeet, tarjoilut ja leikit

Syksy saapuu hurjaa vauhtia, mutta vielä ehtii nauttia lämmöstä ja ulkona olosta. Tartu härkää sarvista ja hyvästele mennyttä kesää oikein kunnolla isoilla puutarhajuhlilla. Ainahan on syytä juhlia, mutta erityisesti nyt kun palataan koulu- ja työarkeen, on mukava muistella kesää yhdessä. Joten jaamme tässä postauksessa vinkkejä erilaisiin juhliin, joita voit järjestää omassa puutarhassasi tai pihallasi. 

Leikkijuhlat

Onko teillä pieniä lapsia? Järjestä heille kivat leikkijuhlat ulkona, kun on vielä lämmin! Ei tarvitse aina järjestää isot synttärijuhlat ja kutsua kaikki kaverit, voitte kutsua pari ystävää ja ehkä heidän vanhempansa. Tarjoa lapsille naposteltavaa värikkäillä lautasilla, ja anna heidän leikkiä koko iltapäivän. Katso kuka saa ensimmäisenä saippuakuplan puhallettua kukkaruukkuun, ja kalasta karkkipusseja lakanan takaa. Lapset ilahtuvat varmasti, ja saatte ihanan iltapäivän. Tarjoa aikuisille iltapäiväkahvit ja tuoreleivotut pikkuleivät.  

Rapujuhlat

Elokuu ja syyskuu ovat tietysti rapujuhlien aikaa. Rapujuhlat voi hyvinkin pitää ulkona niin kauan, kun sää sallii. Keitä ravut ja kattaa pöytä neutraaleilla lautasilla, jotka korostavat rapujen väriä, ja kaiverretuilla laseilla. Ravut voi hyvinkin tarjota tyylikkäästi puisella leikkuulaudalla. Kiinnostavat yksityiskohdat saat kattaukseen hyödyntämällä kesän parhaita kuvia esimerkiksi pulloetiketillä lasinalusilla tai koristetarroilla. Jos kyseessä on isompi seurue, jossa kaikki eivät ehkä tunne toisiaan, paikkakortit ovat ehdoton valinta.

Peli-ilta

Mikä mukavampaa, kun illat pimenevät, kuin kunnon peli-ilta? Kokoa perhe tai läheiset ystävät ja nauti alkusyksyn pimenevistä ja viilenevistä illoista puutarhassa, tarpeen tullessa vilttiin käärittynä. Sytytä runsaasti kynttilöitä, suosittelemme tuikkukippoa pitämään tuikut turvassa, tai ihanan suloiset tuoksukynttilät tarralla tai magneetilla. Valitse lempipelisi; muistipeli, UNO, hullunkuriset perheet, tai vaikka neljän suora. Tavalliset pelikortit ovat varma valinta, jolloin teillä on loputtomasti pelejä pelattavissa. Kaikista peleistä tulee vielä hauskempia, kun korteissa on tuttuja kasvoja ja muistoja yhteisistä hetkistä.    

Tässä vain muutama idea, kun haluatte nautiskella ulkona olosta ja yhdessäolosta vielä ennen kylmän saapumista. Näitä vinkkejä voi tietysti hyödyntää myös puistossa, jos ei ole omaa pihaa tai puutarhaa. Mukavaa loppukesää!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *