Luo talvitunnelmaa kehystetyillä kuvilla

Luo talvitunnelmaa kehystetyillä kuvilla

Joulu tuli ja meni, vuosi on ehtinyt vaihtua, ja talvi on nyt parhaimmillaan. Toivottavasti pääsemme vielä nauttimaan valkoisesta lumesta ja talven raikkaan kylmästä säästä. Toivotaan että saamme viettää aikaa pulkkamäessä, hiihtoladussa ja luistinradalla. Mutta valitettavasti lumipäivät ovat harvassa etenkin Etelä-Suomessa, ja talvi saattaa usein tuntua pitkältä ja pimeältä.

Kotikin voi tuntua tyhjältä, kun joulukoristeet on viety varastoon. Onneksi kodille on helppo antaa talvinen kasvojenkohotus, joka piristää ja antaa enemmän talvifiilistä ilman joulupukkeja ja poroja. Pienillä sisustusmuutoksilla pääset pitkälle! Annamme tässä postauksessa vinkkejä siihen, miten luoda talvinen tunnelma kehystetyillä kuvilla.

Kehystä panorama-talvimaisema

Panorama maisemakuva tuo eloisuutta huoneeseen kuin huoneeseen. Kuvittele vaikka laaja, valoisan luminen tunturi- tai vuorimaisema, johon voi upottaa silmänsä. Jos ei ole omia sopivia valokuvia, voi tietysti ladata netistä, vaikka Unsplash-sivulta. Tee valitsemastasi kuvasta panoramasuurennos, joko 30 x 80 cm tai 40 x 105 cm, ja lisää klassinen, panoramamallinen puukehys. Panoramakehyksillä on samat mittaat
kuin panoramakuvilla. Niitä on saatavilla mustana, valkoisena, ruskeanharmaana ja luonnonvalkoisena. Valkoiset sävyt sopivat erityisen hyvin luomaan talvitunnelmaa.

Kehystä talvikuvat lumikehyksessä tai lumisadepallossa

Jos haluat luoda oikein kunnolla talvitunnelmaa, suosittelemme hauskaa kuvakehystä lumella. Valitse ihanin kuva menneistä talvista,
hiihtolomalta tai muusta merkitsevästä hetkestä ja anna lumen tanssia! Hieman toisenlainen, mutta yhtä talvinen, kuvakehys on lumisadepallo. Tähän sopii pienempi kuva ilahduttamaan katsojia.

Askartele lumiset kehykset lasten kanssa

Klassista puukehystä on mahdollista muokata maun ja mielikuvituksen mukaan. Valkoiseksi maalattua kehystä voidaan viimeistellä esimerkiksi maalamalla tai kiinnittämällä glitteriä, valkoisia helmiä, ja
lumihiutaleen muotoista konfettia. Voitte myös kiinnittää puuvillaa muistuttamaan pehmeää lunta. Tämä on varmasti hauska sisäaktiviteetti, joka kannustaa lasten luovuutta. Kehyksiin voi sitten valita talviset perhekuvat. Supreme kuvat tai edulliset kuvat sopivat klassiseen puukehykseen erityisen hyvin. Puukehyksiä ja supreme kuvia on saatavana erikokoisina. Isoimmat kehyset voidaan ripustaa seinille, ja pienemmillä kehyksillä on jalusta.

Tulipa lumi vai ei, toivottavasti talviset kuvat auttavat sinua löytämään viihtyisän viileän mielitilan.
Hyvää talvea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *