Ainutlaatuisia kuvia kulissien takaa ja video uudesta lahjatehtaastamme!

Ainutlaatuisia kuvia kulissien takaa ja video uudesta lahjatehtaastamme!

Joulun aikaan henkilökohtaiset valokuvalahjasi valmistettiin ensimmäistä kertaa uudessa lahjatehtaassamme! Tiesitkös sitä? Olemme äärimmäisen iloisia uusista uuden tehtaan antamista mahdollisuuksista. Kokonainen rakennus, joka on pyhitetty hienoimpien, ainutlaatuisten lahjojen valmistamiseen. Mukeja, puhelimenkuoria, painettuja villapaitoja, kauniita valokuvallisia lumisadepalloja ja niin paljon muuta. Nyt esittelemme uuden tehtaamme. Miten jännittävää! Ainakin meidän mielestämme – toivottavasti myös sinun!

Tässä on uusi tehtaamme!

Tässä se on – uusi lahjatehtaamme! Uusi tehdas on moderni rakennus, jossa on suuret ja mukavat tilat. Se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä toisesta tehtaastamme.Tämä uusi tehdas on samankokoinen kuin ensimmäinen tehtaamme, eli voidaan puhua tuotantoalueen kaksinkertaistamisesta – kaksi kertaa enemmän mahdollisuuksia valmistaa ja painaa valokuvatuotteita. Syksyn 2020 aikana yhä useamman tuotteen tuotanto on siirretty uusiin tiloihin, ja vuoden lopussa jo yli 130 eri valokuvalahjatuotetta valmistettiin täällä.

Uusi tehtaamme – täällä luomme kaikki valokuvalahjat!

Uusi tehdas on täysin mukautettu valokuvalahjojen tuotantoon. Valokuvalahjat ovat tuotteita joihin voit painattaa oman valokuvasi tai tekstisi, jotta lahjasta tulee ainutlaatuinen ja henkilökohtainen. Esimerkkejä valokuvalahjatuotteista ovat palapelit, mukit ja tekstiilipainatukset. Joulun aikana meillä oli ilo tarjota monelle Eurooppalaiselle yksilöllisiä lahjoja. Yksi joulun suosikeista oli viime vuoden uutuustuote, valokuvallinen lumisadepallo. Myös monet klassikkolahjat löysivät tiensä uudesta tehtaastamme joulukuusen alle. Pukin konttiin lähti niin valokuvamukeja, suojakuoria puhelimille ja tableteille sekä painettuja tyynyjä.

“Tulen iloiseksi, kun ajattelen kaikkia valmistamiamme tuotteita, ja että jonakin paivänä, jossain päin maailmaa nämä tuotteet tuovat hymyn vastaanottajansa huulille, saaden tämän tuntemaan rakkautta ja lämpöä.”  Lainaus yhdeltä upealta tuotantopuolen työntekijältämme

Uusi tehdas antaa meille paljon uusia mahdollisuuksia!

Juuri avatun tehtaan myötä investoimme myös tulevaisuuteen! Uusi rakennus mahdollistaa nimittäin valikoimamme laajentamisen, kun meillä on tilaa esimerkiksi uusille koneille ja välineille. Mitä uusia tuotteita haluaisit nähdä vuoden 2021 aikana?

Uusi tehdas ei ainoastaan ​​anna meille mahdollisuutta valmistaa entistä enemmän valokuvalahjoja, vaan sen myötä olemme myös voineet kasvattaa työvoimaa.

Ensimmäisessä tehtaassa vanhojen suosikkien, kuten valokuvakirjojen, valokuvakalentereiden ja seinäkoristeiden, tuotanto jatkuu..

Kaikista hauskinta ja tärkeintä tässä kaikessa on kuitenkin se, että uusi tehdas antaa meille mahdollisuuden tehdä entistä useampia asiakkaita iloisiksi!Suuri kiitos sinulle ja kaikille niille, jotka ovat päättäneet käyttää Smartphotoa uniikkien valokuvalahjojen luomiseen. Muista katsoa #mysmartphoto saadaksesi inspiraatiota siitä, millaisia tuotteita muut ovat valokuvistaan loihtineet!

Smartphoto toivottaa hyvää uutta vuotta 2021!

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.