Kerro kesätarinasi kuvin

Kerro kesätarinasi kuvin

Kesä on valokuvaamisen aikaa. Joskus ihanilla kuvamuistoilla on kuitenkin taipumus unohtua kameraan tai kännykkään. Tästä blogista saat vinkkejä, joiden avulla voit nauttia kesästä silloinkin, kun se on jo jäänyt taakse. 

Dröm er tillbaka med en fotobok från sommaren

Kuvakirjan katseleminen palauttaa kesän mieliin.

Kesämuistot kirjan kansiin
Vaikka aurinko paistaa vielä ihanasti, ilmassa on syksyn tuntua. Pian on aika käpertyä sohvan nurkkaan ja uppotua hyvään kirjaan. Entä jos kirja veisi sinut hetkeksi aurinkoisiin kesäpäiviin ja kesäisiin suosikkihetkiisi? Kuvakirja kokoaa yhteen kesän parhaat tuokiot, ja sitä on hauska selailla myös perheen ja ystävien kanssa.

”Olisihan kuvakirja kiva olemassa, mutta sen tekeminen on niin työlästä!”

Myytti siitä, että kuvakirjan tekeminen olisi hidasta ja hankalaa, joutaa roskakoriin. Voit ladata suosikkikuvasi kamerasta, mobiililaitteesta, tietokoneelta, Instagramista tai Facebookista smartphoton verkkosivuille osoitteeseen smartphoto.fi. Kun haluamasi kuvat ovat koossa, voit valita sivuilla olevan autofill-toiminnon ja luoda kuvakirjan yhdellä napinpainalluksella. Autofill sijoittaa kuvat kirjan sivuille automaattisesti. Jos haluat, voit kirjoittaa kuvien viereen tarkempia tietoja kuvista, ja ellet, kirja on valmis. Voit valita eri käyttötarkoituksiin erilaisia kuvakirjoja, sillä kuvakirjan koon, formaatin, ulkoasun ja hinnan suhteen on paljon valinnanvaraa.

Din sommar - din berättelse

Kokoa kuvakirja, joka kertoo juuri sinun kesätarinasi.

Kuvat kulkevat mukana
Entä jos ajatuksesi kiitäisi kesään aina, kun kaivat esiin avaimet, katsot puhelintasi, juot kupillisen kahvia tai avaat eväsrasian?

”Muistele kesän ihania hetkiä silloinkin, kun sinulla on kiire tai arki painaa päälle.”

smartphoton valikoimassa on paljon kuvatuotteita, joita voit käyttää joka päivä. Painata suosikkikuvasi mukiin, kännykkäkoteloon, avaimenperään tai eväsrasian kanteen. Jos olet jo ladannut valokuvasi sivustollemme kuvakirjaa varten, voit tehdä uuden tilauksen nopeasti ja helposti tietokoneelta, matkapuhelimesta tai tablettitietokoneelta.

Fotopresenter

Tuo muistot osaksi arkea.

Nosta esiin ja yhdistele
Olet ehkä jo valinnut kesäkuvista ehdottomat suosikkisi? Osa kuvista kannattaa esitellä näyttävästi. Kun haluat tilata aidolle valokuvapaperille tulostettuja kuvia, sinulla on jälleen monia hyviä vaihtoehtoja. Voit koota neliön muotoisista valokuvista kuvaseinän tai piristää jääkaapin ovea retrokuvilla – kuvien valkoiseen alaan voit kirjoittaa sanan tai pari muistin virkistykseksi. Voit myös klassisesti laittaa suosikkikuvasi kauniisiin kehyksiin.

”Jokainen kuva on omanlaisensa. Voit korostaa kuvan parhaita puolia valitsemalla juuri sille sopivan esitysmuodon.”

smartphoton valikoimaa on laajennettu niin, että tarjolla on vaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin ja tarkoituksiin. Meillä on myös paljousalennuksia. Tartu tarjouksiin jo tänään!

Framkalla dina bilder

Valokuvapaperilla muistot heräävät eloon.

Löydä uutta joka kuukausi
Anoppini toivoo joka vuosi lahjaksi seinäkalenteria, joka on koottu lastenlasten kuvista. Hän ei kuitenkaan heti lahjan saatuaan selaa kalenteria läpi. Sen sijaan hän odottaa kärsivällisesti jokaisen kuukauden vaihtumista ja esiin yllätyksenä ilmestyvää uutta kuvaa. Juuri tämä yksinkertainen ominaisuus tekee kuvakalenterista niin hienon asian: jokainen kuukausi lahjoittaa katsojalle uuden kuvamuiston.

Seinäkalenteri toimii myös vaihtuvana taidenäyttelynä. Kuvakalentereista löydät erilaisia kokoja ja vaihtoehtoja − sen voi ripustaa seinälle, pitää pöydällä tai kantaa mukana laukussa. Koko valikoimamme löytyy täältä!

Almanacka med dina bilder

Personoitu kalenteri tarjoaa uutta joka kuukausi.

Kokoa suosikkikuvat hienoon kuvakirjaan! Syystarjouksena annamme jopa 40 prosentin alennuksen kaikista kuvakirjoista. Tilaa nyt!

Nauttikaa hienoista kuvistanne!

smartphoton Sofie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *